• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Afiyet olsun kizlar

Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Sonra doktora gittik direk. Neyseki dikislik durum degildi.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor 🙄 2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum

Hay allah, gecmis olsun 😔

Uzme kendini, doktor ciddi bir sey olsa gondermezdi.

Evdeki Sebzeleri karıştırdım soteledim üzerine 2 yumurta kırdım şahane oldu.

Eklentiler

• FE7B3E4A-2225-44E2-9E9A-22F5FBA23691.webp
    FE7B3E4A-2225-44E2-9E9A-22F5FBA23691.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun kizlar

Ogle dinleneyim dedim oglumun okulundan aradilar. Dusmus kafasini betona vurmus.
Okula nasil gittim bana sorun. Arabada yok. Araba ile 2dk suruyor. Otobuse de 30dk da bir var.Yurudum. Ama ne yurumek.
Kafasi dis,hafif yarilmis. Ara ara kaniyor 🙄 2saat once uyudu ,yinede kontrol edip duruyorum
Allah korusun geçmiş olsun evlatlar insanı çok korkutuyor gerçekten.

Afiyet olsun kizlar

Geçmiş olsun, nasıl korktuğunu anlayabiliyorum.
Ciddi bir komplikasyon görseler bırakmazlardı sizi. Bununla geçmiş gitmiş olsun.
Anneyi bana gönder 😍

Benim annem sade ot yapar 😭😭😭 esim depresyona girer 🤪
Bunu duyan annem çağır bir gün yemeğe gelsinler der kesin. Bayılır bol çeşitli sofralar kursun yedirsin içirsin. Buzluğu hep doludur. Hiç bir yemekli misafire hazırlıksız yakalanmaz. Hiç anneme çekmemişim bu konuda 😂

20 bindeyim, oturuyom ✌️

Yarin kim var benimle 20 bine 😇 sabahtan yavas yavas başlarız 😉
Kız 20 bin için gün boyu deli dana gibi dolanmam lazım. Bırak yapmayı nasıl yapılacağı hakkında fikrim bile yok. Ama akşama 3 mil leslie yapmaya kararlıyım. Ondan ne kadar adım çıkarsa öpüp başına koycan 😂

kizlar selam
bugun biraz fazla porsiyon yedim
guzel gidiyodum agzima bisey atigim anda istahim acildi
1 hindi fume 1 kasar
2 3ad kucuk biber dolma ve yaorak sarma
1 dilim kek
1 avuc leblebi

aksam yemegi
1 kepce yayla corba
firin kofte 6 7 ad
2 3 dilim patates
salata mantar
Bence gayet güzel olmuş günün. Evet kek biraz tehlikeli ama sabah saatlerinde yediğin için yatana kadar yakma olasılığın daha fazla.
Böyle hissettiğin günlerde mutlaka cardio yap.
Çünkü cardio için direkt karbonhidrat depolarından enerji sağlayacaksın. Böylece yediğin fazlalığı gün içinde yakmış olacaksın.

Kızlar farklı Ülkelerde yaşadığınız için size bir şey sormak istiyorum. Biz son zamanlarda kızartmalık patates bulamıyoruz yokmuş ülke genelinde hatta Burger King de falan bile artık küçük paketlerde veriyorlar fazla vermiyorlar sizin oralarda böyle bir şey var mı. Marketlerdeki patates alanları hep bomboş. 😔😔
Geçen ay araba parçaları bulunmadigi söylenmişti araba yağı gibi falan böyle gerekli olan parçalar bulunamıyormuş dedik belki Çinden gelmiyordur ama bu patates meselesi benim çok kafamı karıştırdı kıtlık falan mı olacak acaba çok endişelenmeye başladım açıkçası. Sizin oralarda durum nasıl?

Eklentiler

• FA0C1433-82BD-45A1-9426-DE93AFC8CDC6.webp
    FA0C1433-82BD-45A1-9426-DE93AFC8CDC6.webp
    105,3 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun kizlar

Ayy çok geçmiş olsun canım benim yaa 😔

Kızlar farklı Ülkelerde yaşadığınız için size bir şey sormak istiyorum. Biz son zamanlarda kızartmalık patates bulamıyoruz yokmuş ülke genelinde hatta Burger King de falan bile artık küçük paketlerde veriyorlar fazla vermiyorlar sizin oralarda böyle bir şey var mı. Marketlerdeki patates alanları hep bomboş. 😔😔
Geçen ay araba parçaları bulunmadigi söylenmişti araba yağı gibi falan böyle gerekli olan parçalar bulunamıyormuş dedik belki Çinden gelmiyordur ama bu patates meselesi benim çok kafamı karıştırdı kıtlık falan mı olacak acaba çok endişelenmeye başladım açıkçası. Sizin oralarda durum nasıl?
Türkiye de de araba larin parçaları çok gec geliyo malesef bi kaza atlattık resmen 1 ay dan fazla bekledik parça gelmesini . Ama patates konusunda öyle değil var yani patates ler . Biz burda kislik olarak çuvalla alıyoruz koyuyoruz mesela güzel . İnşallah dediğin gibi kıtlık filan söz konusu olmaz ekonomi ler cok kötü hele ki Türkiye nin

Burada patates yok ama ahsap bulunamiyor.
Sanirim ithal ürünlerde genel sikinti var.
Ve evet kitlik zaten kapida, avrupada biz dsha sansliyiz amerikaya nazaran ama tabi...

Back
X