• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın herkese, :KK36:bugün lenf drenaja başladım kızlar.
Lipödem hastası olduğumdan kanallarda biriken ödemlerin atılması için hayat boyu düzenli yaptırmam gereken bir işlem.
Görevli kıza bölgesel problemlerimi de söylediğimde G5 masajı ile birlikte yaptırırsam incelme, sıkılaşma ve yağ parçalama desteği de olacağını daha iyi sonuç alacağımı söyledi.
G5 in faydalı olacağı işlemi yaptırırken belli ediyor kendisini. Bazı bölgelerde canım bile acıdı hatta.
Bugün ölçülerim alındı 5 hafta sonra ciddi bir fark görürsem yazarım yine size.
Lenf drenajdan sonra 1 saatte ikinci kez idrar için wc ye çıktım. Ödem atmada ki etkisini gösteriyor buda.
Aslında ideal kiloya ulaşıldığında sıkı bir görüntü için yapılması gerekli diye düşünüyorum.
Aynı kiloda olmana rağmen daha sıkı bir vücudun gözle görülür farkı da bilinen bir gerçek zaten.
Bu arada hafta sonu kendimi şöyle bir inceledim. Spor sayesinde bacaklarımda ki selülit görüntümü baya azaltmışım.
Öncesinde bu hastalığında katkısıyla neredeyse dizlerime kadar inmişti portakal kabuğu görüntüsü.
Kendine biraz vakit ayırıp biraz çaba sarfettiğinde uzun vadede güzel geri dönüşler alıyor insan.
Buda hafta başı motivasyonumuz olsun :KK66:
oncesi ve sonrasi bi foto bekliyoruz artik senden cok fit bi vucutbekliyorum

oncesi ve sonrasi bi foto bekliyoruz artik senden cok fit bi vucutbekliyorum
Çok fit derken bir manken vücudu olmaz kesin, genlerimde yok çünkü.
Benim üst bacaklar sallanıyor resmen onları toparlasa ona bile razıyım.
Akşam foto çekeyim dursun köşede 5 hafta sonrasıyla değerlendirebilmek için.

Günaydın 🌞
Canım Türk kahvaltısı istedi bugün. Sucuklu yumurta, pekmezli yoğurt, zeytin ve biraz da tropikal meyve. Çayı ballı severim😊

Eklentiler

• 4864A779-A498-4999-9350-0215200962E5.webp
    4864A779-A498-4999-9350-0215200962E5.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 21
Evett 1 2 kiloluk mevzu değil aslında psikolojik bi sınır istediğimiz kilo, önceden 58 kiloydum 60 olamam 58 olmalıyım derdim hep ama o kadar verebilceğime inancm yok artık :110:
Çok iyi yapıyorsunuz zaten biraz fazla sıkınca 3 kilo versek 5 kilo alıyoz karın doyuyo ama göz doymuyo
Spor gerçekten çok önemli ya cuma takımlarındayken çok iyi spor yapardım 61 kiloya inmiştim.Kimse inanmıyodu, 55 gösteriyorsun diyolardı. Sporla daha sıkı görünmek çok motive edici ama zaman enerji lazm, biri 4 yaşında biri 8 aylık 2 oğlum var.Önceden uyudular bi cardio yapıyım derdim şimdi yatağa koşuyom bende 🥲

Günaydınn 😊
Ben de de üç tane var onlar küçükken de spora ara vermemiştim. Spor biraz da alışkanlık ve disiplinle alakalı bir şey eğer sürekli yapıyorsan ve alışmışsan ne olursa olsun yapmadığın zaman suçluluk hissediyor insan dolayısıyla bir şekilde araya sıkıştııyorsun on dakka öğlen yapayım on dakka akşam yapayım diyorsun ve mutlaka yapıyorsun ama dediğim gibi tam bir alışkanlık ve disiplin gerektiren bir şey. Tıpkı yemek yemek gibi. Ne kadar meşgul de olsan illaki yemek yemeye vakit ayırıyor insan neden çünkü vücut ihtiyaç hissediyor ve mutlaka yemek istiyorsun ve bunun için ne kadar zaman ayırman gerekiyorsa ayırıyorsun. Spor yapmak da öyle alışkanlık haline gelince vücut ihtiyaç hissediyor zaten yapmadığın zaman bir yerlerin ağırıyor yorgun hissediyorsun neredeyse hayat sevincin gidiyor gibi bir şey, dolayısıyla bir şekilde on dakka 15 dakka illaki zaman buluyor insan. Ben daha çok zamanım olmadığında yemeklerden sonra mutlaka hiç oturmam ve on 15 dakika elimde telefonla dolaşırım evin içinde, hem telefondaki emaillerimi mesajlarımı falan okurum hem de adımlarım, hiç spor yapamasam en azından bunu yapıyorum. Vücudum alışmış çünkü vazgeçemiyor. Ameliyattan sonra bile doktorum beni uyarmak zorunda kaldı 1000 adımdan fazla atma dedi ben farkında olmadan ortalama 5000 adım atmışım her gün.🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X