Evett 1 2 kiloluk mevzu değil aslında psikolojik bi sınır istediğimiz kilo, önceden 58 kiloydum 60 olamam 58 olmalıyım derdim hep ama o kadar verebilceğime inancm yok artıkBen 165 boy 51 kiloyum ve 49 kilo olmak istiyorum. Herkes bana da zayıflama diyor ama hiç aldırmıyorum çünkü onların değil benim ne istediğim önemli. Ben 49 kiloyken hissettiğim hafifliği hissetmek istiyorum başkası ne bilsin ne hissettiğimi. Sen kendine sor ne istediğini, başkalarını boşver.
Bu arada ben diyet yapmıyorum, aç kalmıyorum hatta tıka basa yiyorum ama sağlıklı ve hafif besleniyorum ve spor yapıyorum. Sağlıksız yiyecek ve içeceklerden kesinlikle uzak duruyorum. Bu benim yaşam tarzım ve severek yapıyorum. Eğer sağlıksız alışkanlıklarımızı terkedip yerini sağlıklı alışkanlıklarla doldurursak ve bunu bir hayat tarzına dönüştürürsek zaten kilo diye bir problemimiz olmaz diye düşünüyorum.
Son olarak da 49 kg’a düşsem bile buradan bu forumdan ayrılmayı düşünmüyorum çünkü buradaki kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum çok şey öğreniyorum herkesten, bazen günlük menümü bile buradaki arkadaşlardan ilham olarak hazırlıyorum. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ve daha çok motive oluyorum özellikle buradaki bazı arkadaşların yaptıkları sporlar inanılmaz güzel ve eğlenceli. Burada acayip sportif hatunlar var maşallah yani hayranlıkla izliyorum.
GünaydınnGünaydın hanimlar
Ben 165 boy 51 kiloyum ve 49 kilo olmak istiyorum. Herkes bana da zayıflama diyor ama hiç aldırmıyorum çünkü onların değil benim ne istediğim önemli. Ben 49 kiloyken hissettiğim hafifliği hissetmek istiyorum başkası ne bilsin ne hissettiğimi. Sen kendine sor ne istediğini, başkalarını boşver.
Bu arada ben diyet yapmıyorum, aç kalmıyorum hatta tıka basa yiyorum ama sağlıklı ve hafif besleniyorum ve spor yapıyorum. Sağlıksız yiyecek ve içeceklerden kesinlikle uzak duruyorum. Bu benim yaşam tarzım ve severek yapıyorum. Eğer sağlıksız alışkanlıklarımızı terkedip yerini sağlıklı alışkanlıklarla doldurursak ve bunu bir hayat tarzına dönüştürürsek zaten kilo diye bir problemimiz olmaz diye düşünüyorum.
Son olarak da 49 kg’a düşsem bile buradan bu forumdan ayrılmayı düşünmüyorum çünkü buradaki kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum çok şey öğreniyorum herkesten, bazen günlük menümü bile buradaki arkadaşlardan ilham olarak hazırlıyorum. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ve daha çok motive oluyorum özellikle buradaki bazı arkadaşların yaptıkları sporlar inanılmaz güzel ve eğlenceli. Burada acayip sportif hatunlar var maşallah yani hayranlıkla izliyorum.
Günaydın kızlar dün menü yazamadım ama yazarım artık sozumuz vardı yoğunluktan diyet beslenmeye devam inşallah artık
Menuleri sabahtan yaziyonArrietty_ ben menuleri sabahtan yaziyorum biliyosun ha ha
saat 10-11 gibi keto cheesecake meyve ile (biraz da cikolata kattim bu sefer, azicik ketodan fazla karb var icinde)
bugun esim disarida, doner ismarladim aksam icin ona da,
onlara pilav ustu doner olacak,
ben de sade doner, salata, ayran dusunuyorum. 18 gibi yerim.
bir de arada yemek icin 2 avuc kadar leblebi olabilir
Hadi gecmis olsun artik. :)Eve geldik çok şükür
1-antibiyotik iyi geldi daha iyiyim
2-kalın korseden de kurtuldum
Elhamdulillah oh beeee ne rahatlıkmış
Bence de yataga kosmalisin ,onlar uyanikken adim falan yap daha iyi olur.zaten oturmuyorsundur ki canim.8 aylim tam kipirdadiği donem . Canlari sag olsun.benim de 2 oglan,biri 8 digeri 5 yasindaEvett 1 2 kiloluk mevzu değil aslında psikolojik bi sınır istediğimiz kilo, önceden 58 kiloydum 60 olamam 58 olmalıyım derdim hep ama o kadar verebilceğime inancm yok artık
Çok iyi yapıyorsunuz zaten biraz fazla sıkınca 3 kilo versek 5 kilo alıyoz karın doyuyo ama göz doymuyo
Spor gerçekten çok önemli ya cuma takımlarındayken çok iyi spor yapardım 61 kiloya inmiştim.Kimse inanmıyodu, 55 gösteriyorsun diyolardı. Sporla daha sıkı görünmek çok motive edici ama zaman enerji lazm, biri 4 yaşında biri 8 aylık 2 oğlum var.Önceden uyudular bi cardio yapıyım derdim şimdi yatağa koşuyom bende
Günaydınn
Aa bh nasil oluyor ,hic gormemistim.tarif isterimKahvaltim, balkabağı yogurtlamasiEki Görüntüle 2989907
Hayirli olsunGünaydın kızlar dün menü yazamadım ama yazarım artık sozumuz vardı yoğunluktan diyet beslenmeye devam inşallah artık
Kabagi soyacakla parçaladım ,tavaya aldım isteğe göre zeytinyağı da ekleyebilirsin ,zaten sulanıyor kavuruyorsun, ustunede sarımsaklı yoğurt isteğe göre pulbiber,nane ekle bu kadarHadi gecmis olsun artik. :)
Bence de yataga kosmalisin ,onlar uyanikken adim falan yap daha iyi olur.zaten oturmuyorsundur ki canim.8 aylim tam kipirdadiği donem . Canlari sag olsun.benim de 2 oglan,biri 8 digeri 5 yasindaben bazen babaya birakip yuruyuse cikabiliyorum.cocuklar alisti nedense baba alisamadi
Aa bh nasil oluyor ,hic gormemistim.tarif isterim
Hayirli olsun
Maşallah 2. okula başladı mı son düzlüktesin galibaHadi gecmis olsun artik. :)
Bence de yataga kosmalisin ,onlar uyanikken adim falan yap daha iyi olur.zaten oturmuyorsundur ki canim.8 aylim tam kipirdadiği donem . Canlari sag olsun.benim de 2 oglan,biri 8 digeri 5 yasindaben bazen babaya birakip yuruyuse cikabiliyorum.cocuklar alisti nedense baba alisamadi
Hayirli olsun
2. Anaokul 5yas a baslatmistik.haruka olmustuMaşallah 2. okula başladı mı son düzlüktesin galiba
Aman babaya bırakçağına kapat kapılarını oda da kendi başlarına bırak aynı şey
Bakmak zorlaşmaya başladı, emeklemek istiyo yerler buz gibi bıraktığımda burnu akmaya başlıyo yürütece koyuyorm ya da yatağın üstüne bırakıyorum orda emekliyo
Aslında benm sorunum daha bölgesel, hareketler yapmam gerekiyor basenim sorunlu ama yere uzanınca 2 hareketten sonra valla uykum geliyo
Geçmiş olsun2. Anaokul 5yas a baslatmistik.haruka olmustugel gelwlim coxuk surekli hasta oldu ,ha bire antibiyotik,mecbur biraktirdik ...ama yine hasta oldu cuma doktora goturdum iste, ama seyreldi tabi
O da okullu olunca insallah tadindan yenmez
Bende ölçmedim bende mezro yok klasik metreyle olur mu acabaevet ben sonunda ölçtüm kendimi ve şaşırdım
bel 71
karın 82
basen 98
iç bacak 58
ben daha kalın olduğumu sanıyodum sevindim
yani hiç yoktan iyi yine fikir verir ama tam ölçüyü verir mi bilemedimBende ölçmedim bende mezro yok klasik metreyle olur mu acaba
Erkek kardeşim canım he valla görümce oldumhayirli olsun canim,
erkek kardesin miydi?
cok mutlu olsunlar ins.
gorumce mi olcan ehehehehehehehe
Teşekkür ederim canımHadi gecmis olsun artik. :)
Hayirli olsun
Oh mis afiyet olsunMenengic kahvem ve cevizli incirEki Görüntüle 2990116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?