• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kilo takibi

Yeni Baslangic KiloGüncel Kilo % Kilo kaybiHedef Kilo
Alys Alys 56,355,51,42%53,0
Arrietty_ Arrietty_ 72,470,13,18%55,0
H3RA_ H3RA_ 60,958,04,76%53,0
LadyMiami LadyMiami 53,350,94,50%49,0
@Lori97,491,65,96%75,0
sedulu sedulu 60,358,72,65%56,0
Alfa RR Alfa RR 75,071,15,20%55,0
@Hazrmmm77,774,63,99%65,0
Eyslg Eyslg 61,261,3-0,16%56,0
@badem00070,368,42,70%62,0
tomrs tomrs 72,572,50,00%55,0
@rockandroll63,163,1
@Ayse_M91,088,42,86%
melisa- melisa-

Tablo güncellendi

kirmizidan
maviye dönüsen Alys Alys i tebrik edelim 💃
Eyslg Eyslg ve tomrs tomrs i motive edelim bu hafta kizlar :)
melisa- melisa- tartini bekliyorum 🤭
@rockandroll kuzum geldin kayip oldun ?​

Teşekkür ettim kaptanis ✌️

Gunaydin kizlar

Arrietty_ Arrietty_ ketodan ciktim, pir ciktim
Bugünkü menum

12.00
1 yesil elma
1 avuc leblebi

13.30
1 porsiyon pogaca
Az domates,
8 zeytin

18.00
Bol sebzeli, kremali, mercimek corbasi
Salata

Pogacamin orjinal tarifi surada:

Ben tb unu ile yaptim. Maydanoz yoktu, ispanak ve roka kiydim içine, bolca da peynir koydum.

Ekmek yemediginiz gun alternatif olarak dusunebilirsiniz bu tarz bir seyi kizlar, icine bol sebze veya yeşillik eklerseniz cok da on numara olur. Arrietty_ Arrietty_ kalani cocuklarin beslenmesine koyucam yarin ✌️ sana da fikir olsun.
Tenk yu tarif icin 😍
Afiyet olsun simdiden ☺️

Ben dunki kahvalti tabagindan yedim yine 😂

Tenk yu tarif icin 😍
Afiyet olsun simdiden ☺️

Ben dunki kahvalti tabagindan yedim yine 😂

Aslinda aksam senin scones tarifini yapacaktim cocuklara, pogacadan kalinca iptal oldu scones. Tb unuyla olunca da cok acayip doyurucu oldu var ya, gönül rahatlığıyla yapabilirsin.

Yarina keto cheesecake yapicam 😋
Low carb da kalmaya calisicam 😄

bu arada benim olcu
gogus 93
gobek 91
kalca 103
sadece gobegin incelmesini istiyorum
yazim 57 kiloyken gobek degismemis

Selam kızlar bugün eğitim günümdü malum. Sabah 10 da başladı ve şimdi bitti. İnanılmaz bitkin hissediyorum kendimi birazda baş ağrım var. İyi hissedersem leslie yapacağım yine.

Dün akşam yediklerimi yazmadan uyumuşum. Zaten karbo değerimi sabahtan doldurunca akşam zeytinyağında karides ve arnavut ciğeri yedim. Ketosizem bozulsada diyeti bozmadım.
10.000 adımıda geçtim dün. Bu hafta adım yarışı olmadığı için paylaşmadım Arrietty_ Arrietty_

Bu sabah 2 yk kadar kıymalı melemen yedim sadece. Şimdi de eşimle işkembe çorbası yapıyoruz yanında yeşil salata yiyeceğim sadece.

Yağmurlu bir günden günaydın.
Eve dönüyoruz.😊

Eklentiler

• 89577CDF-ECC4-4726-BA28-A3AD8D09F8B6.webp
    89577CDF-ECC4-4726-BA28-A3AD8D09F8B6.webp
    16 KB · Görüntüleme: 38
O boyla bu kilo da cok durmuyordur eminim.
Foto cekmeyi de unutma.
Öncesi sonrasi yaparsin 😋
evet etrafımdaki herkes zayıflama diyo ama kendmi iyi hissetmiyorum bu kiloda en azından bi 5 kilo versem yine iyi
çekiyimm ama yine ölçemedim kendimi pazar ptesi daha yoğun tempo geçer bizim evde yediklerimi yazıyım şimdi kaçayım

evet etrafımdaki herkes zayıflama diyo ama kendmi iyi hissetmiyorum bu kiloda en azından bi 5 kilo versem yine iyi
çekiyimm ama yine ölçemedim kendimi pazar ptesi daha yoğun tempo geçer bizim evde yediklerimi yazıyım şimdi kaçayım
Ben 165 boy 51 kiloyum ve 49 kilo olmak istiyorum. Herkes bana da zayıflama diyor ama hiç aldırmıyorum çünkü onların değil benim ne istediğim önemli. Ben 49 kiloyken hissettiğim hafifliği hissetmek istiyorum başkası ne bilsin ne hissettiğimi. Sen kendine sor ne istediğini, başkalarını boşver. 😉😘
Bu arada ben diyet yapmıyorum, aç kalmıyorum hatta tıka basa yiyorum ama sağlıklı ve hafif besleniyorum ve spor yapıyorum. Sağlıksız yiyecek ve içeceklerden kesinlikle uzak duruyorum. Bu benim yaşam tarzım ve severek yapıyorum. Eğer sağlıksız alışkanlıklarımızı terkedip yerini sağlıklı alışkanlıklarla doldurursak ve bunu bir hayat tarzına dönüştürürsek zaten kilo diye bir problemimiz olmaz diye düşünüyorum. 😉😊
Son olarak da 49 kg’a düşsem bile buradan bu forumdan ayrılmayı düşünmüyorum çünkü buradaki kurduğum arkadaşlıklardan çok memnunum çok şey öğreniyorum herkesten, bazen günlük menümü bile buradaki arkadaşlardan ilham olarak hazırlıyorum. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ve daha çok motive oluyorum özellikle buradaki bazı arkadaşların yaptıkları sporlar inanılmaz güzel ve eğlenceli. Burada acayip sportif hatunlar var maşallah yani hayranlıkla izliyorum.🥰🥰🥰

Bugün biraz arti çıktım biliyorum nerde yanlış yaptım.
Kahvaltı bol yeşillik, kk peynir çerkez peyniri, ekmek üstü çemen, karnıbahar kızartması iki tane, bir dilim ekmek, yeşil zeytin 13 kadar,

Ara, 3 dilim kabak tatlısı cevizli
Ara, bir buçuk süt mısır

Akşam 6
8 lahana sarması,biraz yeşillik ,turp
Geç vakit tarhana ve ceviz yedim maalesef, telefi etmeye çalışacağım
Sporumu yapamadım bebikle uyuya kalmisim

Back
X