• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yermisiniz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 35
Resim koymaya çalışıyorum ama çok yavaş internet.
Omikron atlattım bu seferde grip oldum ama çok ağır geçiriyorum yani Omikron falan halt eder yanında, hatta keşke covid olsaydım dediğim bile oluyor. Boğazım çok kötü ağrıyor nefes alamıyorum üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum eşimde şimdi bana antibiyotik yazdı eczaneye gitti alıp gelecek antibiyotiğe başlayacağım.
Kaldığımız yer inanılmaz güzel bir yer. Otelde kalmıyoruz hafta sonu için çok ucuza küçük bir ev kiraladık otelin yarı yarıya fiyatına ama otelden kat kat güzel bir yer, mutfağımızda yemek falan yapabiliyoruz, keşke resim koyabilsem çok güzel resimlerim var aslında böyle otantik bir yer. Çok beğendik burası çok sık geldiğimiz bir yer eşim sörf yapmayı sevdiği için o yüzden bundan sonra herhalde bu evde kalırız acayip beğendik çünkü.

Resim koymaya çalışıyorum ama çok yavaş internet.
Omikron atlattım bu seferde grip oldum ama çok ağır geçiriyorum yani Omikron falan halt eder yanında, hatta keşke covid olsaydım dediğim bile oluyor. Boğazım çok kötü ağrıyor nefes alamıyorum üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum eşimde şimdi bana antibiyotik yazdı eczaneye gitti alıp gelecek antibiyotiğe başlayacağım.
Kaldığımız yer inanılmaz güzel bir yer. Otelde kalmıyoruz hafta sonu için çok ucuza küçük bir ev kiraladık otelin yarı yarıya fiyatına ama otelden kat kat güzel bir yer, mutfağımızda yemek falan yapabiliyoruz, keşke resim koyabilsem çok güzel resimlerim var aslında böyle otantik bir yer. Çok beğendik burası çok sık geldiğimiz bir yer eşim sörf yapmayı sevdiği için o yüzden bundan sonra herhalde bu evde kalırız acayip beğendik çünkü.
Cok gecmis olsun
Tadini cikara bildigin kadar cikar gittigimiz yerin 😍

Cok gecmis olsun
Tadini cikara bildigin kadar cikar gittigimiz yerin 😍
İyi hissetmesem de zaten iyi hissediyor rolü yapıp çocukların ve eşimin tatilini zehir etmemem lazım bir sürü ilaç içtim eşim gelince antibiyotiğimi de alayım sonra çocuklarla sahile gideceğim oradan da resim çekerim inşallah. Size biraz bahar göndereyim. Siz de bana kar gönderin ama😉

Eklentiler

• F0026E40-0152-4AC2-8E0E-EE524ED86B49.webp
    F0026E40-0152-4AC2-8E0E-EE524ED86B49.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 40

1 mil leslie
5 dk ergin kırbaç (Sadece ilk 5 dk sını yaptım. Çok nefes nefese kalınca bölgesele geçeyim dedim. Leslienin hemen ardından olunca zorladı belkide)
20 russian twist dediğinizden
40 mekik
40 leg raise
40 köprü
40 sguat
Yer hareketlerini şu aşağıda eklediğim aletle yaptım. Bütün hareketlerle birlikte kolda çalışmış oldum. Hareketleri yaparken kolaylık sağladı ama kaslarda aynı yanmayı hissettim. Tavsiye ederim.
8.000 adımdayım 10.000 olunca paylaşırım onuda 😘
videoları belki sizlerin canı çekerde yaparsınız diye paylaştım 😃
Leslie 15 dk cık ya hemen bitiveriyor, kalkın hadi
DA79CDB1-0FB1-4CCB-8EAA-3B099EE824A6.jpeg

Biz ter dökelim millet birbirine cips çikolata ikram etsin. Teee alllam ya. Niye 50 li kiloları göremediğiniz belli. :KK59::işsiz:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

1 mil leslie
5 dk ergin kırbaç (Sadece ilk 5 dk sını yaptım. Çok nefes nefese kalınca bölgesele geçeyim dedim. Leslienin hemen ardından olunca zorladı belkide)
20 russian twist dediğinizden
40 mekik
40 leg raise
40 köprü
40 sguat
Yer hareketlerini şu aşağıda eklediğim aletle yaptım. Bütün hareketlerle birlikte kolda çalışmış oldum. Hareketleri yaparken kolaylık sağladı ama kaslarda aynı yanmayı hissettim. Tavsiye ederim.
8.000 adımdayım 10.000 olunca paylaşırım onuda 😘
videoları belki sizlerin canı çekerde yaparsınız diye paylaştım 😃
Leslie 15 dk cık ya hemen bitiveriyor, kalkın hadi
Eki Görüntüle 2989053

Biz ter dökelim millet birbirine cips çikolata ikram etsin. Teee alllam ya. Niye 50 li kiloları göremediğiniz belli. :KK59::işsiz:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sporlarin harika. Yatis sporu yapiyorum bende 😂

Yapacagim bir ara spor 🤭

O aleti bende kullanayim bugun

Sen yapmasanda olur izinlisin. Ama Lady hareket et kan dolaşımı olsun demişti. Çok yormadan yap bari bişiler
Bisiklet odamda suan. :))
Ay o kan dolasimini kullandim esime karsi. Pihti aticam Vs diyerek 😂
Normalde dinlemem cikarim. Fakat beni kendi soyledigim seyler ile vurmaya calisti 😂 baska pozitif olsa ciksa kizarsin diye 👻
Sanki ben ibsan icine karisacagim dedim 😂

Bisiklet odamda suan. :))
Ay o kan dolasimini kullandim esime karsi. Pihti aticam Vs diyerek 😂
Normalde dinlemem cikarim. Fakat beni kendi soyledigim seyler ile vurmaya calisti 😂 baska pozitif olsa ciksa kizarsin diye 👻
Sanki ben ibsan icine karisacagim dedim 😂
Kurallar bilinçsiz davrananı tutabilmek için koyuluyor aslında. Sen zaten herkesler uyurken önlemlerini alarak çıktın. Dokunduğun yere, mesafene, maskene dikkat ettiğin sürece kimseye zararda vermemiş oluyorsun.

1 saat sürer hazırlanması demişler antibiyotiği almadan gelmiş. Çok fedakardır canım eşim, kendini hiç düşünmez:KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana amerikalıların hepsi böyle zaten, aşırı benciller ve her zaman kendileridir öncelik, karşısındakileri hatta kendi evlatlarını bile kendileri kadar düşünmezler, o yüzden her namazdan sonra Allah muhtaç etmesin diye dua ederim mesela, yani bu genel bir şey benim eşime has bir durum değil.
18 yıldır evliyim ve alışık olduğum bir durum olduğu için hiç şaşırmıyorum artık.😜😜😜
Sahile geldim şimdi biraz iyi geldi bana, en azından nefes alabiliyorum, oturdum Atlantik okyanusunu seyrediyorum. 🤩🤩

Eklentiler

• 6F187C28-5CEF-464F-BE21-B67CCB846F1E.webp
    6F187C28-5CEF-464F-BE21-B67CCB846F1E.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 31
Neyse ki Öksürürken ve burnumu Çekerken çıkardım iğrenç sesleri kimse duymuyor zaten çok az insan var bir de dalga seslerine karışıp gidiyorlar:KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• F0743FEF-CBC3-4AC4-B723-C9106187B34C.webp
    F0743FEF-CBC3-4AC4-B723-C9106187B34C.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 27
1 saat sürer hazırlanması demişler antibiyotiği almadan gelmiş. Çok fedakardır canım eşim, kendini hiç düşünmez:KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana amerikalıların hepsi böyle zaten, aşırı benciller ve her zaman kendileridir öncelik, karşısındakileri hatta kendi evlatlarını bile kendileri kadar düşünmezler, o yüzden her namazdan sonra Allah muhtaç etmesin diye dua ederim mesela, yani bu genel bir şey benim eşime has bir durum değil.
18 yıldır evliyim ve alışık olduğum bir durum olduğu için hiç şaşırmıyorum artık.😜😜😜
Sahile geldim şimdi biraz iyi geldi bana, en azından nefes alabiliyorum, oturdum Atlantik okyanusunu seyrediyorum. 🤩🤩

Yok kiz bu klasik erkek 😭😂
Amerikanlarin kadinlari boyle degildir 😜

Neyse ki Öksürürken ve burnumu Çekerken çıkardım iğrenç sesleri kimse duymuyor zaten çok az insan var bir de dalga seslerine karışıp gidiyorlar:KK70::KK70::KK70:

Tamamdir bu haftasonu yaz tatili için yer bakiyorum 😍

Bana layik yer bulmasi da zor.
Otel sevmem, eve param yetmez 😅 butik otel falan bulsam dadindan yenmez, bakalim ✌️

Iyi akşamlar kızlar bugün menu yazmayım en iyisi 😃
Yaptıklarımdan yedim ama daha bise yemedim bu benim için süper bise şuan açım ama yemiycem 😁
Yarın kardeşimin kiz istemesi var görümce olarak gideceğim muhtemelen bu hafta da kayseri deyim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım inşallah haftaya da Nisan var bakalım hareketli bir hafta beni bekliyor . Bugün zaten totomun üstüne oturamadim oldum yeminle

Yok kiz bu klasik erkek 😭😂
Amerikanlarin kadinlari boyle degildir 😜
Kadınları da aynı🙄🤣
Tamamdir bu haftasonu yaz tatili için yer bakiyorum 😍

Bana layik yer bulmasi da zor.
Otel sevmem, eve param yetmez 😅 butik otel falan bulsam dadindan yenmez, bakalim ✌️
Bu ev çok şirin ve çok ucuz beş kişiyiz iki oda iki banyo oturma alanı tam mutfak her şey dahil gecesi 200 $’a geldi, çok uygun yani tam okyanusun kıyısında çünkü. Dışarda çok güzel alanlar var Şömineler var oyun alanları falan var.
Normalde otel odaları burada 400- 500 $’a başlıyor küçücük bir oda.
Az önce çocuklara yoğurt çorbası yaptım sıcak sıcak bana da iyi geldi. 😌

Back
X