- 4 Kasım 2018
- 26.287
- 108.813
- 598
Ustune yoga mi yapacaksin. Yada yaptinYaptim
20 de pushup
Ama benim acayip esnemeye ihtiyacim varmis var ya![]()

Ben zar i attim,yattim

Uykum var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustune yoga mi yapacaksin. Yada yaptinYaptim
20 de pushup
Ama benim acayip esnemeye ihtiyacim varmis var ya![]()
ay teşekkür ederim o zaman hoşbuldumEtmiyorduk Ama okadar pambih kalpliyim ki. Gelene yok diyemiyorum
Hosgeldin aramiza tontili :))
Oo bizdensin ozamanay teşekkür ederim o zaman hoşbuldum
daha önce cuma takımı bide diğer bi günlükte zayıfladım tekrar kilo aldm geldim![]()
Ustune yoga mi yapacaksin. Yada yaptin
Ben zar i attim,yattim
Uykum var![]()
süpperOo bizdensin ozaman
Bugun tarti günü. Belki gec oldu yedin birseyler. Yarin de paylasa bilirsin
Tamamdir. Hosgeldiniz tekrar.süpper
sabah tartıldım aslında ama 2 3 kat kıyafetle malum çok soğukyanıltıcı olur
yarın sabahtan tartılır ölçülür yazarm hepsini
normalde de ölçülerimi takip ederim daha düzenli kontrol etmiş olurum bari burası sayesndeTamamdir. Hosgeldiniz tekrar.
Ölcüm mecburi degil
Bende alayim diyorum da paylasmaya korkuyorum![]()
Artik tarti gunlerini bu muzik ile acacagim
Fena takıldım inşallah kaptan kendimi zorlayip ekstram yakmam lazım. Dün spor yapayım dedim çocukları akşam 12 gibi uyuttum bulaşık da duruyordu herif film izleyelim dedi. Hayda bugün de kaldı spor dedim. Eksiyi gorecem görmesine de ne zaman olur bilmiyorum artık. Olacak kaptan olacak biz 60 karıda gorecez 55 leride inşallahBence sende takildinkirman yakindir Ama. 3haftadir 72,5 sun.
Fakat kotu birsey degil bence bu. Direniyor vucud.
Bende zalim 70i kiracak miyim bakalim. Ekim ortasindan beri 70-72,5 gidip geliyorum
Ucundan 69,9 u gordum bi. Sonra viiin
Ciktik yine 71lere.
Ben bayılırım evde kendi kendime hoplayıp zıplamaya mis gibi stres atma aktivitesi yakılan kalori de cabasıHadi herkes dansacok guzel ya
![]()
Kilom takıldığında detokslar oynattı, aklında olsun.Fena takıldım inşallah kaptan kendimi zorlayip ekstram yakmam lazım. Dün spor yapayım dedim çocukları akşam 12 gibi uyuttum bulaşık da duruyordu herif film izleyelim dedi. Hayda bugün de kaldı spor dedim. Eksiyi gorecem görmesine de ne zaman olur bilmiyorum artık. Olacak kaptan olacak biz 60 karıda gorecez 55 leride inşallah
Burda da ayni konu tartisiliyor. Korumuyor diye. Aman takiyoruz iste kendimizi rahatlatmak icin![]()
Aa bunu çok yaptırırdı spor hocası. Ağırlıkla daha kolay dönülüyor. Dur bende ağırlıkla yapayım
Günaydın
Dünkü adımlarım.
Artik tarti gunlerini bu muzik ile acacagim
Bulunduğun yer eminim çok şükelaKaldığımız yerin interneti çok yavaş resim koyamadım. 5090 adım