• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

En oncesi Carsamba 55.8

Gecen cumartesi 56.3

Bu carsamba 55.3

Bugun 55.5

🙄 Arrietty_ Arrietty_ ben anlamadim bu isten, son 2 gun arti gelecek birsey yemedim, benim icin bile düşük karb da kaldim yani. Bu keto bana yaramadi mi ne oldu acep.

Wc ye halen çıkmadım, ama cikar miyim meçhul. Uyandiktan 2 saat sonra tartildim. Daha da bahanem yok 😬

IMG_20220115_100637.webp

Bugun bende ketoda kalicam galiba:

Bak menumu yazdim bile

Sabah
4 dilim tahinli ekmek, salcali, tereyagli,
Salatalik, avakado, ceri domates, az az

Ogle
Az yogurt icine bogurtlen

Aksam
Durum icine tavuk mantar.
Yesil salata
Tek durumde kalirsam ketodan cikmiyorum 😅
Alışmayan popoda kilot durmaz derler
bak nasılda kibarca yazdım
Bende tövbe etmiştim ama döndüm yine
Sende bu yolun yolcususun artık 😂

En oncesi Carsamba 55.8

Gecen cumartesi 56.3

Bu carsamba 55.3

Bugun 55.5

🙄 Arrietty_ Arrietty_ ben anlamadim bu isten, son 2 gun arti gelecek birsey yemedim, benim icin bile düşük karb da kaldim yani. Bu keto bana yaramadi mi ne oldu acep.

Wc ye halen çıkmadım, ama cikar miyim meçhul. Uyandiktan 2 saat sonra tartildim. Daha da bahanem yok 😬

Eki Görüntüle 2988900
Geçen cumartesiyi baz alırsak gayet harika bir sonuç
Ödem tuttun belki, wc probleminde vardı hem

En oncesi Carsamba 55.8

Gecen cumartesi 56.3

Bu carsamba 55.3

Bugun 55.5

Eki Görüntüle 2988900
Wc olabilir
Veya birden gidecek birkac gun sonra. Ben carsambadan beri 70,2dim mesela. Carsamba 69,5 gormeyi dusunuyorum 😁 eminim olacak.
Ilk hafta verip ikinci hafta duraklama gibi oluyor bende herzaman ketoda

Birde belki uzun suredir 55-56 geldigin icin vucud alisti. Bu kiloyu kirmak icin direniyor olabilir

Geçen cumartesiyi baz alırsak gayet harika bir sonuç
Ödem tuttun belki, wc probleminde vardı hem

Wc olabilir
Veya birden gidecek birkac gun sonra. Ben carsambadan beri 70,2dim mesela. Carsamba 69,5 gormeyi dusunuyorum 😁 eminim olacak.
Ilk hafta verip ikinci hafta duraklama gibi oluyor bende herzaman ketoda

Birde belki uzun suredir 55-56 geldigin icin vucud alisti. Bu kiloyu kirmak icin direniyor olabilir

Olabilir hepsi,
Tembellik yaptim bu hafta alisverise gitmeye usendim, daha fazla yeşillik eklemeliyim sanki.

Benim haftaya hedefim de 55.0 olsun.

Evet kaptanis, ben son 10 yildir 55 in altini pek görmüş degilim :)

Ya ben kahvaltıyla doldurmuşum günlük karbo hakkımı. O kadarda dikkatli yedim.
27 gr pastırma
2 yk kıymalı melemen
3 zeytin
15 gr kaşar peyniri
1 br nar/portakal suyu

Eşim nar/portakal suyu sıkmış bir bardak onu içtim. O namıssız bozmuş planı 😔

Selam hanımlar anca vaktim oldu. Kızım ders çalışmıyor zorla başında durmazzsan olmuyor.buarada 2 sınıf.odevleri birikiyor.Eki Görüntüle 2988903 Babasının aldırış ettiği yok kafayı yicem birgün
Geçen hafta 72,5
Bugün 72,5
Hedef 72
Bence sende takildin🤭 kirman yakindir Ama. 3haftadir 72,5 sun.
Fakat kotu birsey degil bence bu. Direniyor vucud.
Bende zalim 70i kiracak miyim bakalim. Ekim ortasindan beri 70-72,5 gidip geliyorum
Ucundan 69,9 u gordum bi. Sonra viiin
Ciktik yine 71lere.

Son düzenleme:
Back
X