• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Nen bamya sen sebzelerin karb saymiyordun demi

yok ya, uygulama ne sayarsa sayiyoz iste :KK48:
zaten bugun beni biberle yogurt yakti diyebilirim.

Arrietty_ Arrietty_ soyledigin uygulama zaten net-carb sayiyor, fiberi ayrica gosteriyor, toplam karb i da gosteriyor, ama net-carb uzerinden hesaplama yapiyor.

bak totalde 39 gr karb diyor, 5 gr fiberi cikarmis 34 gr net-carb olmus (ehehehe size yazdiktan sonra 1 gr daha bisi yemisim demek ki :p )

bu arada gunluk 11 gr fibere yaklasamamisim bile, neden wc sorunu cektigim belli,
ahan da bilim o_O

Arrietty_ Arrietty_ soyledigin uygulama zaten net-carb sayiyor, fiberi ayrica gosteriyor, toplam karb i da gosteriyor, ama net-carb uzerinden hesaplama yapiyor.

bak totalde 39 gr karb diyor, 5 gr fiberi cikarmis 34 gr net-carb olmus (ehehehe size yazdiktan sonra 1 gr daha bisi yemisim demek ki :p )

bu arada gunluk 11 gr fibere yaklasamamisim bile, neden wc sorunu cektigim belli,
ahan da bilim o_O
Hic dikkat etmedim ben.
Galiba yarin normale donecegim. Uygulamaya yediklerimi yazarim. Dikkat edeyim ne durumda olacak bende.
Bitter mi yedin 😁

Hic dikkat etmedim ben.
Galiba yarin normale donecegim. Uygulamaya yediklerimi yazarim. Dikkat edeyim ne durumda olacak bende.
Bitter mi yedin 😁

he ya yedim :)

gecen gun bir ise basvurdum, odev gonderdiler, odevi yapicam, begenirlerse gorusmeye cagiracaklar falan filan surec uzun.
Hemen stres oldum tabi, dedim bi bitter yiyim gozum gonlum acilsin.
Dua edin bana, cok istiyom ki olsun bu is :nazar:

gecen gun bir ise basvurdum, odev gonderdiler, odevi yapicam, begenirlerse gorusmeye cagiracaklar falan filan surec uzun.
Oh yarasin,eritsin yaglari 😂 oyle etkisi yok Ama 😂

Hakkinda hayirlisii olsun 😍 stress yapma,insallah olur.
Alsinlar seni zaten ya. Daha iyisinimi bulacaklar :KK53:

İnşallah olur canım gönlüne göre olsun 😍

Hadi inşallah, hepimiz gönderelim güzel enerjilerimizi 🙏🏼

251D8C3C-56BC-41F3-B104-0DEB27764B97.webp

40 dk koşu bandı
50 sguat
Yerde bacak hareketleri
Arrietty_ Arrietty_

ahan da bilim o_O
Canım şu fiber olayını anlatırmısın tekrar. Hangi gıdaların içinde var. Az yada çok olması ne işe yarıyor?
Ben en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum 😔

Akşama kadar koşturdum yine. Menü olarak sabah meyveli yulaf yedim öğlen Hindistan yemekleri yedim akşamda çocuklara kıymalı pide yaptım küçük bir pide yedim arada zaten bir şey yemiyorum ben. Miktarlarını artık yazmıyorum zaten kuş gibi yemek yiyorum öyleymişim yani herkes öyle diyor kuş gibi yemek yiyorsun diyorlar:KK70::KK70::KK70:
Bugün masajın dördüncü seansı vardı yanlarında hiç ödem kalmadı sadece iç Dikişin olduğu orta alanda şişlik var ama belim falan inceldi bayağı normal görünüyorum çok şükür. Yarın eşim sörf yapmaya gitmek istiyor dolayısıyla hep beraber hafta sonu için gidiyoruz ben suyun yanına bile yaklaşamiycem tabii ki ama yine de değişiklik iyi gelecek çok sıkıldım bir aydır hiçbir yere gitmedim içerdeyim sürekli, en azından sahilde oturup dalgaları falan seyrederim.

Günaydın kızlar :KK68:hepiniz iyisinizdir umarım. Arrietty_ Arrietty_ sen nasılsın, karantinanın 3.gününden ses ver. Evdekilerde yok dimi bir şey.
Akşama kadar koşturdum yine. Menü olarak sabah meyveli yulaf yedim öğlen Hindistan yemekleri yedim akşamda çocuklara kıymalı pide yaptım küçük bir pide yedim arada zaten bir şey yemiyorum ben. Miktarlarını artık yazmıyorum zaten kuş gibi yemek yiyorum öyleymişim yani herkes öyle diyor kuş gibi yemek yiyorsun diyorlar:KK70::KK70::KK70:
Bugün masajın dördüncü seansı vardı yanlarında hiç ödem kalmadı sadece iç Dikişin olduğu orta alanda şişlik var ama belim falan inceldi bayağı normal görünüyorum çok şükür. Yarın eşim sörf yapmaya gitmek istiyor dolayısıyla hep beraber hafta sonu için gidiyoruz ben suyun yanına bile yaklaşamiycem tabii ki ama yine de değişiklik iyi gelecek çok sıkıldım bir aydır hiçbir yere gitmedim içerdeyim sürekli, en azından sahilde oturup dalgaları falan seyrederim.
LadyMiami LadyMiami senin hafta sonu planların beni bunalıma sokuyor. :63:
Biz kat kat giyinelim yine de totomuz donsun sen sörfe git.
Hakszılık bence. Lady e 20.000 adım yazılmalı :KK70:
Bende şimdi lazer epilasyona gidiyorum. Bugünlerde yapabildiğim en fazla aktivite bu oluyor :110:

Canım şu fiber olayını anlatırmısın tekrar. Hangi gıdaların içinde var. Az yada çok olması ne işe yarıyor?
Ben en son ne zaman wc ye çıktığımı bile unuttum 😔

ben de bu aralar sikintiliyim, ama salata az tuketiyorum da ondan, eminim ki.

canim bu belki kullandigin uygulamada yaziyordur,
carb manager demisti kaptan, ben onu indirdim, karbo yu soyle gosteriyor:
uygulama direk net-carb uzerinden hesapliyor benim suanda.

Screenshot_20220114_084823.webp

fiber olayi da soyle, bir yerde okumustum gunluk 11 gr fiber aliniz diye.
benim suanda (cok az salata yemis halimle) 5-6 gr arasinda fiberim ve direk wc ye etkisi negatif.
en cok fiber yesillikte var benim bildigim,
yani kurubaklagilde, ekmekte falan da var da onlari soylemiyorum. Onlar ketoyu bozuyor diye, ama koca bir tabak yesil salata bozmaz mesela, doldurur da muhtemelen fiberi.

H3RA_ H3RA_ bir de sebze/salata tuketemeyenler icin su tarz takviyeler oneriyorlar

bu gonderdigim urunu markayi falan bilmiyorum, ama 100 gr da 17 gr fiber kotu degil.
yine de arastirmak lazim, benim suan evdekinde 100 gr da 57 gr fiber varmis.

ama bunu tuketmesi de cok kolay degil, direk cim tadi geliyor haliyle:KK47::KK48:, rahatsiz da olabilirsin, o yuzden onersem mi emin degilim. Ben yuksek potasyum kaynagi diyerekten almistim, benim cocuklar salata tuketmedigi icin. boyle yumurtali ekmek falan yaparken harca karistiriyorum az bir sey, tadini fark etmiyorlar.

Gunaydin
Az once cocuklardan biri hapsurdu :KK17:
Pcr olmaya gidecekler bugun.
Ben daha iyiyim. Burnum tikali ve hafif kuru oksuruk var

Canim Arpa sehriye corbasi istiyor 🙄 bizimkilere test icin cikmisken yapsam mi hemen diyorum.

super, iyilesmeye baslamissin bile,
cocuklar daha bile kolay atlatirlar, canini sikma.
corbani tavuk/et suyuyla yap :nazar:

super, iyilesmeye baslamissin bile,
cocuklar daha bile kolay atlatirlar, canini sikma.
corbani tavuk/et suyuyla yap :nazar:
Hasta degiller bence. Benimki tipik türk. Hava soguk diye pencereleri acmiyor. Cocuklarda alerjik. Ondan kesin.
Tarhana vardi evde. Kv yollamisti kendi yapip. Onu yapiyor esim.
Korktugum gibi olmadi sukur. Saskinim biraz. Hem astim ve alerjim var hende tek asim 🙈Oda agustos sonu olmustum herhal. Etkisi filan kalmadi yani

Back
X