• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sabah limonlu suyumun içine bir yk zeytinyağı katıp içtim.
Bu olay var ya benim için hayatımda yeni bir dönem hatta kilometre taşı falan o kadar diyim.
Ben ki yemek yaparken eline yağ değdiği için öğürerek el yıkayan bir kadındım.
Hayatımda hiç poğaça hamuru yoğuramadım o yağ elime değecek diye.
Böyle bir manyakken bu sabah zeytinyağı içtim.

Yazında 3 günlük yumurta diyeti yapmıştım. Ki hayatımda ilk haşlanmış yumurtayı 26 yaşında, bebeğime faydası olsun diye hamileyken yemiştim.
Siz benim devreleri yakıyorsunuz :KK70:
tereyağındaki yumurtanın bebeğe faydası olmuyor muymuş ya :skandal:

Bugun bu tarifle tahinli ekmek yapiyorum.
Ketoya uygun, az karb iceren, unsuz bir ekmektir. Tavsiye edilir. Ben icine ceviz koymucam, çünkü yanina acukayi bol cevizli yapmayi düşünüyorum.

Arrietty_ Arrietty_

Gecen cars 55.8

Cumartesi 56.4

Bugun 55.3

Çarşambadan hesaplasam 0.5 kg gitmis ketoyla diyebilirim. Gayet iyi 👌 sadece wc olayı sıkıntı 🙄
Süper sonuç
keto ile daha iyi verdiğimi düşündüm bende.
Ayda iki hafta keto yapsam,
2 hafta if usulü beslensem, yine diyete devam ama keto kadar sıkı değil.
Nasıl fikir sence?

Süper sonuç
keto ile daha iyi verdiğimi düşündüm bende.
Ayda iki hafta keto yapsam,
2 hafta if usulü beslensem, yine diyete devam ama keto kadar sıkı değil.
Nasıl fikir sence?
Bence uygun 😁
Karb i 50 de mi tutacaksin.
Ay nasil bir gun boyle.
Karsi dairemde orta yasli Adam oturuyordu. Epilepsi hastasin. Polis geldi kapiyi kirdi. Dusmus galiba. Hayatda mi bilmiyorum.

Parol aldim bende portakal sonrasi. Gozumu acabiliyorum. Umarim Boyle gecer

Bence uygun 😁
Karb i 50 de mi tutacaksin.
Ay nasil bir gun boyle.
Karsi dairemde orta yasli Adam oturuyordu. Epilepsi hastasin. Polis geldi kapiyi kirdi. Dusmus galiba. Hayatda mi bilmiyorum.

Parol aldim bende portakal sonrasi. Gozumu acabiliyorum. Umarim Boyle gecer
Keto dönemleri 30 gibi ayarlarım. Ama ben çiğ sebze vs ne varsa hesaplıyorum ketoda. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Onlar sayılmayacaksa daha az alıyorum aslında.
İf yapacağım iki haftada karboyu hesaplamayayım. Normal diyet usülü yapayım diyorum.
Vitaminlerini eksik etme, tat koku kaybı olursa çinko al derim. İnstada takip ettiğim ünlü bir avukat kadının tat koku hissi kısa sürede geri gelmişti bu şekilde. Öyle anlattı hikayelerinde. Ailecek karantinadamısınız şimdi. Bizim ülkede öyle yapıyorlar, sizin orayı merak ettim.

İnşallah bir şey olmamıştır adamcağıza🙁

Keto dönemleri 30 gibi ayarlarım. Ama ben çiğ sebze vs ne varsa hesaplıyorum ketoda. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Onlar sayılmayacaksa daha az alıyorum aslında.
İf yapacağım iki haftada karboyu hesaplamayayım. Normal diyet usülü yapayım diyorum.
Vitaminlerini eksik etme, tat koku kaybı olursa çinko al derim. İnstada takip ettiğim ünlü bir avukat kadının tat koku hissi kısa sürede geri gelmişti bu şekilde. Öyle anlattı hikayelerinde. Ailecek karantinadamısınız şimdi. Bizim ülkede öyle yapıyorlar, sizin orayı merak ettim.

İnşallah bir şey olmamıştır adamcağıza🙁
Bende sayiyorum senin gibi. Sayilmamaliymis aslinda fakat baska turlu de yapamiyorum. Karisik geliyor bana.

Evet ailecek evdeyiz. Ben yatakodasinda izolasyondayim. Onlarda sadece test icin evden cikmali. Cuma ve Pazar cikacaklar tekrar test icin.
Umarim ya.

Back
X