Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kaldi 2900, hade canım benim, kedicim
Kız yatsa da zıbarsam diye bakıyorum dün gece 3 te geldik acilden bağışıklığım düştü bebelerin hastalığıyla bilmem nesiyle uğraşmaktan ağzımda 4 tane aft çıktı
Bunları yazıyorum acır belki ikna olur yakamı bırakırsın bugünlük kıyamam falan dersin de amacına ulaşmış olurum

Bak şimdi, ahanda hemen yumuşadım, napacayik. Hayir bir de çocuğu kullaniyor.

Hadi tamam hadi, bugünlük olsun madem. Ayağın alışsın hem.

O zaman git dinlen, yarin bahane istemem.

Anacugum simdiki veganlar cool olmadan önce vejaterjandi benim bi kere, köyde namimiz var bizim

hatcenin gelin et yemiyomus, hic mi yemiyomus tavuk da mi yemiyomus
Akşama sabah git sev besle büyüt sonra gel suyuna ekmek ban anana destek tam destek vegiler dostumuzdur

10:00
1 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz ve roka
7-8 zeytin

Duble türk kahvesi
1 tk granola
Yeşil çay

20:00
1 fırında levrek
Bol salata (kıvırcık, domates, soğan)
3-4 yk şehriye çorbası

7.000 adım
30 dk koşu bandı
50 sguat
50 mekik
30 leg raise

Arrietty_

Canim cok az kalori aliyorsun, uzun vadede zararini görürsün, aklinda olsun her zaman. Vücudun bu kalorilere alisacak sonra.

1000in altina düşmemeye çalış özellikle sporun da olduğunda.

Canim cok az kalori aliyorsun, uzun vadede zararini görürsün, aklinda olsun her zaman. Vücudun bu kalorilere alisacak sonra.

1000in altina düşmemeye çalış özellikle sporun da olduğunda.
Farkındayım ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Yesem makrolar şaşacak bu defada.

Senin için geri dönüşü çok iyi olacak emin ol.
Başlayınca gidiyor zaten bence harika bir karar verdin.
Egzersiz isimlerini gormen lazim

Farkındayım ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Yesem makrolar şaşacak bu defada.
Sabah beyaz peynir ve badem ekleyip, bir yerlerde HC veya tereyagli kahve skstirsan kalorin dolmus olurdu. Karb da oynamaz bu durumda

Evet aslinda menun güzel.
Ketoda diger makrolari tutturmak da karb tutturmak kadar zor. Bas tereyagini yumurtaya diyorum ben de

Mesela ben de bugun yumurta ve et yedim, yine de protein dolmadi, napacam her gun bir bütün tavuk mu yicem nedir acaba formül Arrietty_ cok protein de iyi degil ki aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…