Fit Club 🏋🏻‍♀️

öyle ama ketosize bozulunca
yine deopoları tüketmek için başa sarıyor vücut
Eki Görüntüle 2986206
Bak burda ne demiş
benim diyetisyen yine insaflıymış 30 gr la
Insafliymis cidden
Benim aklimda da 20gr net karb i gecme diye kalmis,kodlanmis oyle
Gecince bozuldu gozuyle bakiyorum direk.

Ya benim aklim hala reformer de. Bana bir care spora gitmem lazim. Anca haftada 1-2 vaktim var. Ama karar veremiyorum Crossfit ile reformer arasi.
Crossfit de ölüyorum bayginlik gecirmek uzere oluyorum. Kalori cok yakiyor yag yakimida sahane
Reformer ise heryerimi agritiyor daha az kalori yaktiriyor Ama onunda cok iyi gelecegini biliyorum

Senin yerinde olsam crossfite giderim yağlarımı yakar incelirim
İncelince de reformer ile sıkılaşıp koruma yaparım
yada yoga ile
Spor hocası bana reformer vücudunda yağ oranı normal olmayan yapmamalı demişti
beni uygun bulmamıştı yani

Senin yerinde oldam crossfite giderim yağlarımı yakar incelirim
İncelince de reformer ile sıkılaşıp koruma yaparım
yada yoga ile
Iste akila ihtiyacim var. Arada kaldim. Gonlum ikisinden yana fakat ikisine vaktim yok. Dedigin gibi olur Ama. Cros ile yaglari yakip o kisim bitince reformer e gecmek

öyle ama ketosize bozulunca
yine deopoları tüketmek için başa sarıyor vücut
Eki Görüntüle 2986206
Bak burda ne demiş
benim diyetisyen yine insaflıymış 30 gr la

Ben keltos doktorcugumu izledim.

10-50 gr carb arasini keto diyet,
50-100 gr arasini low-carb diyet diye siniflandirmis.

10-50 gr arasini da kişinin kendi durumuna gore degerlendirmeli demis. Yani insulin hassasiyeti / direnci oranlarina gore. 50 gr ile başlayın, inatçı kilonuz varsa 10 gr a kadar düşün diyor. (ben hemen 50 yi baz almissam demek )

Bir de baslangicta heranin dedigi gibi bir testle olcebilirsiniz demis. Bir düzen oturttuktan sonra makro hesabi gr hesabi yapmasaniz da olur demis. Örneğin bazi gidalar icin hassas olabilirsiniz, bunu da ancak test ederek görürsünüz demis. (bu kısımları pek seyetmedim, 50 grda kaldi benim akil tabo )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…