- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menülerim
Saat 12.30
Eki Görüntüle 2986273
Saat 15.30
Sütlü filtre kahve
Bi avuç fıstık
Saat 19
Z.yağlı pırasa haşlanmış nohut karnabahar yemeği ayrıca salata bu kadar daha yedim
Eki Görüntüle 2986272
Su 2 lt
Adım 7100 olmuş![]()
Zalım soğangiller üyesine Zeytin yağı atıp portakal da sıktırdınız yaSogangiller ailesinin her ferdinde aklina ben geleyim, canimcimlar![]()
Kız yatsa da zıbarsam diye bakıyorum dün gece 3 te geldik acilden bağışıklığım düştü bebelerin hastalığıyla bilmem nesiyle uğraşmaktan ağzımda 4 tane aft çıktıKaldi 2900, hade canım benim, kedicim![]()
Zalım soğangiller üyesine Zeytin yağı atıp portakal da sıktırdınız ya![]()
Kız yatsa da zıbarsam diye bakıyorum dün gece 3 te geldik acilden bağışıklığım düştü bebelerin hastalığıyla bilmem nesiyle uğraşmaktan ağzımda 4 tane aft çıktı
Bunları yazıyorum acır belki ikna olur yakamı bırakırsın bugünlük kıyamam falan dersin de amacına ulaşmış olurum![]()
![]()
![]()
Yerince bile canın çekiyor nedir bu sebze aşkı
Benim de yarin bulmam lazim![]()
Piki teşekkürlerBak şimdi, ahanda hemen yumuşadım, napacayik. Hayir bir de çocuğu kullaniyor.
Hadi tamam hadi, bugünlük olsun madem. Ayağın alışsın hem.
O zaman git dinlen, yarin bahane istemem.
Yerince bile canın çekiyor nedir bu sebze aşkı![]()
![]()
Akşama sabah git sev besle büyüt sonra gel suyuna ekmek ban anana destek tam destek vegiler dostumuzdurAnacugum simdiki veganlar cool olmadan önce vejaterjandi benim bi kere, köyde namimiz var bizim
hatcenin gelin et yemiyomus, hic mi yemiyomustavuk da mi yemiyomus
![]()
10:00
1 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz ve roka
7-8 zeytin
Duble türk kahvesi
1 tk granola
Yeşil çay
20:00
1 fırında levrek
Bol salata (kıvırcık, domates, soğan)
3-4 yk şehriye çorbası
Eki Görüntüle 2986311
7.000 adım
30 dk koşu bandı
50 sguat
50 mekik
30 leg raise
Eki Görüntüle 2986313
Arrietty_
Senin için geri dönüşü çok iyi olacak emin ol.Dersler fena.![]()
Farkındayım ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Yesem makrolar şaşacak bu defada.Canim cok az kalori aliyorsun, uzun vadede zararini görürsün, aklinda olsun her zaman. Vücudun bu kalorilere alisacak sonra.
1000in altina düşmemeye çalış özellikle sporun da olduğunda.
Egzersiz isimlerini gormen lazimSenin için geri dönüşü çok iyi olacak emin ol.
Başlayınca gidiyor zaten bence harika bir karar verdin.
Sabah beyaz peynir ve badem ekleyip, bir yerlerde HC veya tereyagli kahve skstirsan kalorin dolmus olurdu. Karb da oynamaz bu durumdaFarkındayım ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Yesem makrolar şaşacak bu defada.
Farkındayım ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Yesem makrolar şaşacak bu defada.