• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

gunaydin miamili

sabah o kadar zor kalktim ki, sabah 8de hala karanlikti, bolca yagmur ve ruzgarli ayrica.
d vitamini dozunu artirdim yine :KK50::KK50:

sen nabiyon, guneslen bizim icin :KK48:
Ben iyileştim eşim hasta oldu dolayısıyla yine evdeyim ama zaten dışarısı çok sıcak, sevmiyorum sıcağı zaten korse takıyorum ya daha da sıcak geliyor bana.

Ben iyileştim eşim hasta oldu dolayısıyla yine evdeyim ama zaten dışarısı çok sıcak, sevmiyorum sıcağı zaten korse takıyorum ya daha da sıcak geliyor bana.

peh
ben de sogugu sevmiyom, geldim yerlestim soguk memlekete :KK48:

simdiden yaz tatili hayali kuruyorum :süslü: bu sefer renk degistirmeden donmek yok :KK70:

peh
ben de sogugu sevmiyom, geldim yerlestim soguk memlekete :KK48:

simdiden yaz tatili hayali kuruyorum :süslü: bu sefer renk degistirmeden donmek yok :KK70:
Sana gelsin fotolar. Dışarı çıkıp da çektim bayağı serin aslında sıcak değil daha sabah erken olduğu için hava ısınmamış. Ben de sıcak seviyorum ama yazın burası anormal sıcak oluyor ve sürekli yağmur yağıyor çekilmiyor. Şimdi en güzel zamanı aslında Türkiye’nin Haziran ayı gibi.

Eklentiler

• 81B01363-AF5D-48B5-B295-CE2C169EE799.webp
    81B01363-AF5D-48B5-B295-CE2C169EE799.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 92F96EFD-F2E9-40C7-8B5A-4BB739B3B6A9.webp
    92F96EFD-F2E9-40C7-8B5A-4BB739B3B6A9.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 25
Akşam daha hafif birşeyler yersen dengelersin diye düşünüyorum. Bende a önce zor tutum kendimi komşum geldi kahveye çekirdek ceviz kuruincir hepsinden çıkardım. Dur tomrs dedim içimden azar azar tattım. Tam emzirme sonrası olsaydı senin gibi ondan bundan iyi e kaybedersin kendimi. Bakalım bende savaşıyor um nefsimle kim kazanacak. Az önce marul atistirdim.iyi geldi gibi
Marulun üzerine elma sirkesi gezdir çok lezzetli bir sirke. Bazen ben içine yeşil elma da dilimliyorum ekşi elma inanılmaz güzel oluyor.
Zayıf olmayı en çok hafif ve rahat olduğu için seviyorum hiçbir yeri ağrımıyor insanın, rahat hareket edebiliyorsun yürüyebiliyorsun koşabiliyorsun kıyafetler rahat oluyor üzerine bol giyebiliyorsun dar giyebiliyorsun canının istediğini yapabiliyorsun ya, o yüzden çok rahat oluyor, bunu düşün ve kendini motive et ,düşünsene istediğin gibi kıyafetler giyebileceksin alışveriş yapmak daha zevkli olacak yürümek koşmak spor yapmak daha zevkli olacak bunları düşünürsen nefsine karşı savaşı sen kazanırsın. İnternetten sağlıklı alternatifler araştır ve adım adım alışkanlıklarını değiştir. Yapabilirsin, herkes yapabilir. 😉

Azaldı ama hala var maalesef.🙄

Yani test yaptırmak bize hiçbir şey kazandırmayacak ki bildiğimiz Omikron da olsa bir çeşit grip sonuçta tedavisi de aynı burada değişen bir şey yok bol C vitamini antibiyotik aldım zaten bol su içiyorum hareketli davranıyorum şimdi de eşim hasta oldu omikron da olabilir yani belirtileri benziyor ama test yaptırmanın bir anlamı yok gerçekten en azından bize hiçbir şey kazandırmaz.

Zorlandığın zaman zayıfladığında ne kadar rahat sağlıklı ve güzel olacağını düşün çok işe yarıyor.😉

Bir gün herkes sirkeli Marulcu olacak😜😜😜

Ben meyveli yulaf yer yemez hemen tuvalete gidiyorum.😁😁
Okey öyle düşüneyim harikasın😍 güzel ama ben çok severim marulu😍

Marulun üzerine elma sirkesi gezdir çok lezzetli bir sirke. Bazen ben içine yeşil elma da dilimliyorum ekşi elma inanılmaz güzel oluyor.
Zayıf olmayı en çok hafif ve rahat olduğu için seviyorum hiçbir yeri ağrımıyor insanın, rahat hareket edebiliyorsun yürüyebiliyorsun koşabiliyorsun kıyafetler rahat oluyor üzerine bol giyebiliyorsun dar giyebiliyorsun canının istediğini yapabiliyorsun ya, o yüzden çok rahat oluyor, bunu düşün ve kendini motive et ,düşünsene istediğin gibi kıyafetler giyebileceksin alışveriş yapmak daha zevkli olacak yürümek koşmak spor yapmak daha zevkli olacak bunları düşünürsen nefsine karşı savaşı sen kazanırsın. İnternetten sağlıklı alternatifler araştır ve adım adım alışkanlıklarını değiştir. Yapabilirsin, herkes yapabilir. 😉
Çok teşekkür ederim canm ❤️ sirkeli marul denedim çok güzel elmayi da deneyeceğim. Kalori hesabıyla tatlı kek poğaça gibi yiyeceklerden uzaklaştım bayağı.
Şuan kendimi bayagi kötü görüyorum.koty hissettiriyor.istesigimide yiyemiyorum. Alışveriş yapsam kalacak biliyorum zayiflicam diyorum. Hafif hissetmiyorum gerçekten. Agirlastiriyor beni. Çünkü fazladan 18 kg taşıyorum. Çok haklısın. Emziriyorum diyerekten onun arkasına sığınıyorum bahanem o. Oysa emzirerekte zayiflayabilirim. Gerçekten aklımın başına gelmesi lazim

Sana gelsin fotolar. Dışarı çıkıp da çektim bayağı serin aslında sıcak değil daha sabah erken olduğu için hava ısınmamış. Ben de sıcak seviyorum ama yazın burası anormal sıcak oluyor ve sürekli yağmur yağıyor çekilmiyor. Şimdi en güzel zamanı aslında Türkiye’nin Haziran ayı gibi.
ne kadar guzel bir yerde yasiyosun canim harika

1 hafta dikişlerde iz kremi kullandım (baya pahalı bişey Alman malı) hiç değişiklik olmadı. 2 gün silikon tape yapıştırdım bütün çıkıntılar inmiş dümdüz olmuş yara izi. Krem kullanmıcam 3 ay tapeyle devam. Zaten burda herkes bunu tavsiye etmişti. 3 ay sonra mikro needling yaptırcam inşallah. İzi %80 kapatıyormuş. Gerisini de zamana bırakcam. Göğüsleriminki 1 yıl sonra komple kayboldu hiç iz yok. İnşallah karnımdaki iz de öyle kaybolur🤲🤲

Ocak 1. Hafta adim yarisi 🚶‍♀️
KatilimcilarCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaToplam
Arrietty_ Arrietty_ 12.2295.16313.33114.27516.27213.039
Alys Alys 10.00510.01910.02617.02010.01915.005
H3RA_ H3RA_ 5.0507.1988.1683.8297.3138.531
LadyMiami LadyMiami 6.9198.1966.0943.0408.1177.278
badem000 badem000 6.6398.5428.3328.133
rockandroll rockandroll 8.06116.73218.839
Diyette Diyette 6.803

Iyi aksamlar kizlar
Benim adimlarim eksik diyen varmi ?

Bugun zor gecti.
Evdekiler makarna yerken ben sabah ki yumurta dan yedim 😭

Sabah 10-10.30
Yumurta kekk/ekmegi (eggloaf)
1parca bitter
Yarim fincan kahve

Ogle
5 yk salata

Aksam
Eggloaf
Uzerine 1tk fistik ezmesi

Salatayi yururken cektim 😂

Su 1,5 L

Adim simdilik ⬇️

Screenshot_2022-01-07-18-22-49-646_com.google.android.apps.fitness.webp

Eklentiler

• IMG_20220107_174205.webp
    IMG_20220107_174205.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20220107_120514.webp
    IMG_20220107_120514.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20220107_102558.webp
    IMG_20220107_102558.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 23
Arrietty_ Arrietty_ tartildim,

carsmba 55,8

bugun 56.4

yani veremesem bile almamam lazimdi, neden boyle oldu bilmiyorum.
Ama wc olayindan dolayi da olabilir diye devam edicem bu sekilde yine de.

biliyosun ben ekmek yeyince wc sorunum cozuluyor :KK47:

foto cekemedim maalesef.

haftaya cumartesi hedefim 55.5
Niye Boyle oldu acep 😂 ters yöne gidiyorsun :KK53:

Arrietty_ Arrietty_ kaptan seni etiketlemeyi unutmuşum 🌸
😍 Saol kuzum,aksam. Erken uyudum 😂
Geçen hafta kilom 72,6
Bugün 72,5
Hedefim 72
Eki Görüntüle 2983285
Eksi eksidir. ☺️
Enfes vallahi,afiyet olsun 😍
pazartesi 62
guncel 60.95
😍😍 Harikasin
Boyle devam 💃
Haftaya hedef var mi ?
Sabah tartildim hic gitmiyor ya.
Ben eskiden aksam yemeklerimin yaninda mutlaka yogurt tuketirdim.bazen baharatli bazen sade.
Kansizligim o dan mi ki diye bir suredir yogurt yemiyorum.
Acaba diyette kilo vermeye destekleyici etkisinin bununla ilgisi var midir ki.
Evet cok sıkı diyet yapmadam da gram oynamiyor ya.
Yarin tarti gunu...bu aksam 1 kase baharatli yogurt ve 1 tabak enginar yemeği dusunuyorum .bakalim ,insallah gitsin biraz ya...
Hic bilgim yok malesef :/

B

BEn bugün sanıyordum tartigununu,hay Allah🙈
Gecen hafta yilbasi diye cumaya almistik 🤭
Sorun degil Ama ya.
Istersen yarin de tartil. Tartilmazsanda bugun ki kiloyu eklerim tabloya

😍 Saol kuzum,aksam. Erken uyudum 😂

Eksi eksidir. ☺️

Enfes vallahi,afiyet olsun 😍

😍😍 Harikasin
Boyle devam 💃
Haftaya hedef var mi ?

Hic bilgim yok malesef :/

Gecen hafta yilbasi diye cumaya almistik 🤭
Sorun degil Ama ya.
Istersen yarin de tartil. Tartilmazsanda bugun ki kiloyu eklerim tabloya
Teşekkür ederim kaptan ❤️ yarına daha da eksilirim inşallah bugün aşırıya kaçmadan sahada dikkatliydim, azıcık çerez kaçırdım ama alışkanlık🙈
Ben niy ehep yanlış anlatımlı aceleyle giriyor um çoğu zaman emzirirken elime alıyorum teli oğlum el atıyor felan 😊 yarın eksilrsem eklerim tekrar dan

Back