Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.bebegimde ek gida da bende cok zorlandim yiyecekleri yutmadan cikariuo agzini acmiyo vs blw falanda denedim olmadi artik hic inanmiyodum ama emzirmeyi birakinca mucize oldu resmenama hala reddettigi seyler var yumurta peynir yogurt malesef ilk dogumumda kizim 15 16 aylikken tum kilomu vermiştim15 kg kadar ama 2.de kızım 3 yasina yaklasti hala kilomu istedigim yere cekip sabitleyemedim ki daha az kilo almistim dogumdan sonra 63tum
İyi geceler kizlar menümü yazmadan uyumUsum
Kahvaltı
5 yeşil zeytin,kk dan fazla çerkez peyniri, haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek 2yk lor kavurma,
Ara ,yarım porsiyon sütlaç,
Aralarda marul yedim genelde
Pek doyma olmadı gibi yine cerezden atistirdim ,10 a yakın çiğ fındık, bir ara da kırmızı pancar yedim dilimleyip
Akşam
2 buçuk YK fellah kofte, yanında karın haşlaması
Suyum az içtim sanki
1 buçuk litre ye yakın
Spor yok
Diyet yapamıyorum Sıkıldım sanırım verdiğimi geri aldım yiyorum spor salonu heyecanım var onu bekliyorum sıfırdan başlamak için birde bikaçgün sonra memlekete gideceğim 15 20 gün kadar kalacağım gelince kaldığım yerden devam ederim inşallah. Biraz ara vermem iyi olur gibi geliyor.. Sizlere bol kilo vermeli günler diliyorum. Böyle yarım yamalak cumadan cumaya tartılarak katılmak içimede sinmiyor
cok dogru tespitler guzel tavsiyeleren azindan dogum sebebiyle aldim diye bahanen var ha ha,
ben 2 cocugumda da cok fazla almadim, yani cok sistim, cok kotu durumdaydim ama bebekler iriydi zaten. Ilk hamileligimde sadece gobekten ibarettim, 13 kilo almistim, dogumdan sonra eve geldigimde kucagimda 3 aylik bebek 10 kilosunu gitmisti.
Ikincide de 16 kilo almistim, o da hemen gitmisti.
Amma velakin kiymetini bilmedim tabi ki, ye ic ye ic emzirme doneminde kilo aldim hep
neysetomrs ve sana tavsiyem, oyle acele etmeyin, kendinizi de strese sokmayin. Ama muhakkak plan yapmaya calisin. Sen mesela cok tatli tuketiyorsun, yani duzenin boyle ise tatliyi kesicem diye kendini zorlama, bikmamak icin. Ama daha saglikli alternatiflere yonel, ne bileyim ev yapimi olsun her sey, yavas yavas sekerini kis, ununu degistir falan filan seklinde. 3 yiyorsan 2 ye. Ama tamamen kestiginde 2 gun sonra dayanamiyorum deyip tamamen bozuyorsun sanki. Odul ver kendine mesela haftada bir, ya da 3 gunde bir, nasil iyi hissedeceksen.
Ailecek de degisiklik yapabilirsiniz.LadyMiami nin yorumlari guzeldi. Ben de onun kadar yapamiyorum acikcasi, ama bu benim diyet surecinde cocuklarin beslenmesinde de daha saglikli alternatiflere yoneldik. Cikolata severler mesela, nutella tarzindansa, tereyagli ekmege ekecekleri minik cikolatalardan aliyorum. Kellogs tarzi kahvaltiliklar yerine az sekerli granola veya yulaf hazirliyorum. Cogu hamur isini tb unu ile yapiyorum. Cogu kizartmayi firinda yapiyorum. Bunlar aklima geldi simdilik.
Cok teşekkür ederim canmen azindan dogum sebebiyle aldim diye bahanen var ha ha,
ben 2 cocugumda da cok fazla almadim, yani cok sistim, cok kotu durumdaydim ama bebekler iriydi zaten. Ilk hamileligimde sadece gobekten ibarettim, 13 kilo almistim, dogumdan sonra eve geldigimde kucagimda 3 aylik bebek 10 kilosunu gitmisti.
Ikincide de 16 kilo almistim, o da hemen gitmisti.
Amma velakin kiymetini bilmedim tabi ki, ye ic ye ic emzirme doneminde kilo aldim hep
neysetomrs ve sana tavsiyem, oyle acele etmeyin, kendinizi de strese sokmayin. Ama muhakkak plan yapmaya calisin. Sen mesela cok tatli tuketiyorsun, yani duzenin boyle ise tatliyi kesicem diye kendini zorlama, bikmamak icin. Ama daha saglikli alternatiflere yonel, ne bileyim ev yapimi olsun her sey, yavas yavas sekerini kis, ununu degistir falan filan seklinde. 3 yiyorsan 2 ye. Ama tamamen kestiginde 2 gun sonra dayanamiyorum deyip tamamen bozuyorsun sanki. Odul ver kendine mesela haftada bir, ya da 3 gunde bir, nasil iyi hissedeceksen.
Ailecek de degisiklik yapabilirsiniz.LadyMiami nin yorumlari guzeldi. Ben de onun kadar yapamiyorum acikcasi, ama bu benim diyet surecinde cocuklarin beslenmesinde de daha saglikli alternatiflere yoneldik. Cikolata severler mesela, nutella tarzindansa, tereyagli ekmege ekecekleri minik cikolatalardan aliyorum. Kellogs tarzi kahvaltiliklar yerine az sekerli granola veya yulaf hazirliyorum. Cogu hamur isini tb unu ile yapiyorum. Cogu kizartmayi firinda yapiyorum. Bunlar aklima geldi simdilik.
Ok canm tarhanayi sinirlayayim. Bol yoğurt tüketmeyi düşünüyorum. Eskiden öyle zayiflardimben cok begendim menunu,
bence seni cerezler degil de tarhana yakiyorcips olarak tuketiyorsun ya, onu sinirla bu hafta bakalim nasil olacak.
Bugun atmadim,cunku unuttumattin mi zari kaptanicem![]()
Cok teşekkür ederim canmtatlı çok tüketmiyorum aslında. Evde çok nadir yapıyorum.genelde misafirim olursa yaparım. O zaman da bir dilim yiyorum. Mesela geçen sütlaç yaptım senede bir bizimkiler çok istedi, onu da yarım porsiyon yedim hem sütüm olsun diye. Genelde kek yaparım kızlarla.onlarada eğlence oluyor. Bazen dayanamayıp yiyorum. Cerezi de azalttım aslında tarhana olabilir. Kalori bakımından düşük diye rahatça tüketiyordum. Demekki ödem yapıyor. Daha da dikkatli olacağım.
Bugun atmadim,cunku unuttum![]()
Çok pardonyok tatli isini Eyslg icin yazdim.
tarhana karbonhidratli oldugu icin sik tuketmek iyi degil, bazen gunde tek seferden fazla goruyorum menunde, o yuzden yazdim, sonucta insulini artirmis oluyorsun devamli, az kalori alsan da.
Günaydın kızlar, dün ki menüm
Filtre kahve ile güne başladım
14:00
1 kase Karalahana çorbası
1 pors.Karnabahar yemeği
4 yk makarna
Türk kahvesi
Maden suyu
20:00
3 yk mantı
Dün tek öğün yapmaya çalıştım yine. Kızım akşam için mantı pişirmiş. Eşimin tabağından 3 kaşık otlandım.
40 dk yüyüyüş
50 sguat
30 şınav
8.500 adım
Arrietty_
Eki Görüntüle 2983383
Zaten tarti günü yarincanin sagolsun, dinleniriz bugun biz de![]()
Sagol canimmE English_teacherrr sinavinda basarilar kiz, git ders calis hade takilma buralarda,
benden de bitter ye, enerji versin![]()