Fit Club 🏋🏻‍♀️

selam kizlar
bugun oruc degildim
15.00 ten sonra 3 scones yedim arrietynin corekleri yani dun taze ve sicakken boyle yememistim aksamada lahmacun vardi menumuzde 2 lahmacun salata ve domates corba
haftami mahvettim sanki umarim yarin telafi edebilirim bu arada regloldum kontrolden cikmama sebep oldu

Niye okadar yedin. Cocuklara kalmadi
Ben dokunmadim bile
Bende regl olacagin bugun yarin
Evde labne,yumurta ,tereyag ve tarcin var mi ?

Diyet yapamıyorum Sıkıldım sanırım verdiğimi geri aldım yiyorum spor salonu heyecanım var onu bekliyorum sıfırdan başlamak için birde bikaçgün sonra memlekete gideceğim 15 20 gün kadar kalacağım gelince kaldığım yerden devam ederim inşallah. Biraz ara vermem iyi olur gibi geliyor.. Sizlere bol kilo vermeli günler diliyorum. Böyle yarım yamalak cumadan cumaya tartılarak katılmak içimede sinmiyor

bekliyorum senicanim arada ses ver yinede

Persembe menum:

16:00
1 tabak etli patates yemegi
1 kase yogurt
1 buyuk tabak salata

19.30
1 muz 1 portakal

23.40
Acikir gibi oldum
1 avuc leblebi uc bes fistik

Su :
2lt

Spor:
18839 adım

Bir de dizler bukulu ceza mekikim vardı. 30 tane de ondan

Yarin itibariyla tam düzene geciyorum. 12.00 18.00 beslenme yaomak istiyorum bakalim

Eklentiler

• 20220107_000222.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 20
İyi geceler kizlar menümü yazmadan uyumUsum
Kahvaltı
5 yeşil zeytin,kk dan fazla çerkez peyniri, haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek 2yk lor kavurma,

Ara ,yarım porsiyon sütlaç,

Aralarda marul yedim genelde
Pek doyma olmadı gibi yine cerezden atistirdim ,10 a yakın çiğ fındık, bir ara da kırmızı pancar yedim dilimleyip
Akşam
2 buçuk YK fellah kofte, yanında karın haşlaması
Suyum az içtim sanki
1 buçuk litre ye yakın
Spor yok

15 aylık canm. Emmeye de düşkün ek gıda zorla yediriyorum diyebilirim
2.bebegimde ek gida da bende cok zorlandim yiyecekleri yutmadan cikariuo agzini acmiyo vs blw falanda denedim olmadi artik hic inanmiyodum ama emzirmeyi birakinca mucize oldu resmen ama hala reddettigi seyler var yumurta peynir yogurt malesef ilk dogumumda kizim 15 16 aylikken tum kilomu vermiştim15 kg kadar ama 2.de kızım 3 yasina yaklasti hala kilomu istedigim yere cekip sabitleyemedim ki daha az kilo almistim dogumdan sonra 63tum

su marul olayina bende baslicam cokda severim zaten

Bende diğer iki kızımda 1 yaşından sonra başladım diyete zayuflamistim. Onlarda ek gıda zar zor yiyordu. İlk kızım sonradan başladı yemeye 5 yaşlarından sonra şimdi baya tombik .ikinci kızım 4 yasinda oda emmeyi bırakınca yemeye düşmedi. Çok hareketli. İlk ikisinde 20 ser kilo verdim nerdeyse. Bunda veremiyorum. Yapamıyorum. Sıkı diyet yapsam vicdanım rahat etmez. Bilmiyorum ama marul iyi geliyor süt de yapıyor.severimde öyle yemesini. Bana da LadyMiami önerdi.

Arrietty_ kaptan seni etiketlemeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…