• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cumartesiydi herhalde 68.7 idim sanirim.

Ama 29 aralik da 70.3 idim.ben bunu odemdir gider diye dusunmustum.😑

3 gundur yine biraz dikkatliyim.yuruyorum da.👍

Bugun 69.4 geldim.dun de oyle.odem degil yani...68lerde olurum diye dusunmustum.😕
Niye boyle oldu ki yaaa.🤔
Kac gundur de yuruyorum ondan mi bilmem sıkılastim herhalde.kendimi zayiflamis hissediyordum.bir heves ciktim sonuc bu.🥴

Neyse 29 araliktan bugune 7 gunde 900 gram olarak dusunursem iyi ,guzel.🙂neyse boyle devam edersem haftaya guzel bir sonuc gorurum insallah 🙂moral bozmak yok .hersey yeni basliyor 💪💪💪
A Arrietty_

Herkese günaydın, hoşgeldin Cordelia Cordelia :KK36:
Tesekkurler 😍 katilsana 🤭 ortak yapinca motive oluyorum ben. 2gundur cok iyi gidiyor. Dunden planimi da yaptim ☺️
Bir daha ketoya bulaşmamaya niyetliydim. Sizi kıskandım bir şans daha vereceğim. :KK48:
Onca malzeme almıştım bozulmadan kullanayım hem onlarda çöp olmasın.
Günlük sınır 30 gr karbo olmazsa belki daha kolay olur bu defa.
Siz kaç hesaplıyorsunuz, makroları da paylaşalım mı?
Alys Alys tembeller güzel çözümler bulurmuş, kolay keto tarifleri keşfedersen paylaş bizimle de :)

Bugun 69.4 geldim.dun de oyle.odem degil yani...68lerde olurum diye dusunmustum.😕
Kac gundur de yuruyorum ondan mi bilmem sıkılastim herhalde.kendimi zayiflamis hissediyordum.bir heves ciktim sonuc bu.🥴

Neyse 29 araliktan bugune 7 gunde 900 gram olarak dusunursem iyi ,guzel.🙂neyse boyle devam edersem haftaya guzel bir sonuc gorurum insallah 🙂moral bozmak yok .hersey yeni basliyor 💪💪💪
A Arrietty_
Oğlum bir kaç aydır diyetisyene gidiyor. Son haftalarda tam tersi tartıda artı çıkmaya başladı.
Ama yağdan 500 gr veriyorsa, 1 kg yakın kas yapmış çıkıyor sonuç.
O yüzden de incelme devam ediyor.
Spor yapıyorsan ölçülerini de baz alman gerekiyor.

Oğlum bir kaç aydır diyetisyene gidiyor. Son haftalarda tam tersi tartıda artı çıkmaya başladı.
Ama yağdan 500 gr veriyorsa, 1 kg yakın kas yapmış çıkıyor sonuç.
O yüzden de incelme devam ediyor.
Spor yapıyorsan ölçülerini de baz alman gerekiyor.
Oglun kac yasinda
Bu ideal kiloya yaklasinca oluyordur degil mi?

Herkese günaydın, hoşgeldin Cordelia Cordelia :KK36:

Bir daha ketoya bulaşmamaya niyetliydim. Sizi kıskandım bir şans daha vereceğim. :KK48:
Onca malzeme almıştım bozulmadan kullanayım hem onlarda çöp olmasın.
Günlük sınır 30 gr karbo olmazsa belki daha kolay olur bu defa.
Siz kaç hesaplıyorsunuz, makroları da paylaşalım mı?
Alys Alys tembeller güzel çözümler bulurmuş, kolay keto tarifleri keşfedersen paylaş bizimle de :)
Ben paylasiyorum kiz makrolarimi 2gundur. 20gr karb benim limit.
Evdeki malzemeleri kullaniyorum bende. Ona Gore dengeliyorum.

A Arrietty_
Ya benim vucud da Boyle. 69,9 u gormustum aralik basi. Sonra hoop 72.

Taşlamayın diye önden yazayım dedim :KK70:Son anda kapıdan çıkarken tartıldım. Üstümde kot pantolon, gömlek ve baya kalın bir kazak var.
Cumartesi cıbıl tartılmıştım -1 kg düşünüyorum sonucu. Regl farkıda vardır muhtemelen.

Cumartesi 58,75
Bugün 61.05
Fark +2,30 :ıslık:
A Arrietty_
Haftaya acisini cikaralim :KK19:
Gunaydin kizlar 🥰
Isteyim suan ama dun tartildim 76.4kg gecen hafta
Guncel 75.2 kg
1.2 kg eksilme oldu cok sukur
👍👍👍tebrikler
Ya benim vucud da Boyle. 69,9 u gormustum aralik basi. Sonra hoop 72.
🤷‍♀️saglik olsun
Senin menuler cok guzel geliyor bana .belki direniyordur 🤔

📣 Kontrol tartisini unutmayin :KK54:

Alys Alys @LadyMiami @tomrs Eyslg Eyslg Diyette Diyette @rockandroll Lusi Lusi @Aytac Rovs badem000 badem000 H3RA_ H3RA_

@Aytac Rovs 4 ocak gecti,baslamadin mi 😁
@bi-zuzu yoksun yine kuzum. Iyisinizdir umarim
Lusi Lusi kackin lusi 🤪
@LadyMiami hastasin yinede etiketledim. Adettendir. Tekrar gecmis olsun. Suan nasilsin ?
H3RA_ H3RA_ regl iken tartilmak istemiyorsan kabuldur
@Lori bebisim cok ozlendin
@rockandroll sehirdisindasin demistin dimi ?mecburi degilsin tarti icin

tartımın pili bitmiş lo lo yapıyor yarın tartılsam olur mu :110:

Günaydın ahali

H3RA_ H3RA_ ben makro hesaplamiyorum, kalori bile hic hesaplamadim, o işler beni geriyor.

Ben şu 2 hafta icin herhangi bir unlu sekerli gıda, malarna pirinc falan, kuribaklagiller, meyve, patates vs bildigin şeyleri cikardim, ve yemekleri bol yagli/kremali yapiyorum, mayonez falan da ekleyebilirim salatalara. Bu şekilde yagi artiriyorum. Diger seyler ayni açıkçası.

Ama dun A Arrietty_ bitter yiyebilirsin dedi, onu yedim hemen 😅

Ama ben devamli yapamam bunu, kurubaklagilsiz olmaz ki 😄
Tatil sonrası iyi oldu ama, zorluk cekmiyorum.
Bir wc sikintisi var sanki ama 😬

A Arrietty_ aksamki yemek cok güzel oldu ✌️

Tavuk
Mantar
Ispanak
Sogan
Krema

Kizlar deneyebilirsiniz, bence özel gun yemeği bile olabilir yani, görüntüsü de güzel.

Normal tavuk soteyi hangi sirayla yapiyorsaniz o sekilde yapin, en son krema ve ispabagi ekleyin, 1-2 dakika cevittirin.

Günaydın ahali

H3RA_ H3RA_ ben makro hesaplamiyorum, kalori bile hic hesaplamadim, o işler beni geriyor.

Ben şu 2 hafta icin herhangi bir unlu sekerli gıda, malarna pirinc falan, kuribaklagiller, meyve, patates vs bildigin şeyleri cikardim, ve yemekleri bol yagli/kremali yapiyorum, mayonez falan da ekleyebilirim salatalara. Bu şekilde yagi artiriyorum. Diger seyler ayni açıkçası.

Ama dun A Arrietty_ bitter yiyebilirsin dedi, onu yedim hemen 😅

Ama ben devamli yapamam bunu, kurubaklagilsiz olmaz ki 😄
Tatil sonrası iyi oldu ama, zorluk cekmiyorum.
Bir wc sikintisi var sanki ama 😬
Bir iki gün hesaplasan en azından bundan sonrası içinde analiz yaptırır sana yediklerinle ilgili.
Ben hassas terazi bile almıştım onunla tartarak yiyordum :)
Sürekli bende yapamam ama vücudu şaşırtmak için 1-2 hafta yapmak iyi olur.
Yağı bol tuttuğun için wc sıkıntısı çekmemen gerekiyor aslında.
Smothie tarzı bir şeylerin içine saf zeytinyağ eklesen, faydası olur diye düşünüyorum.

Back