Fit Club 🏋🏻‍♀️

Adimlar kurtardi demek isterdim
Karb komasina girme. Yarin bu altdaki sporu yapmani bekliyorum
Yarin ki Challenge 30 sit ups

sit ups nedir

gecmis olsun degisik bi alisveris olmus gercekten

İyi geceler hatunlar

Bugün if yaptım yine

14:30
Tavuk suyuna çorba
Taze fasulye
Koca kase marul ve kırmızı lahana salatası

Duble türk kahvesi
Maden suyu
1 avuç leblebi

19:00
Hamburger köftesi
Ayran
1 mandalina
A Arrietty_

Regl geldi bugün çok şükür. Çok ağrım var spor yapamadım, işten gelince battaniyeme sarılıp tv keyfi yaptım. Gün içinde ki minnacık adımları paylaşacağım yüzüme tükürmezseniz

iftar menum
cupra
salata
yesil mercimek yemeği
sonrasinda yediklerim
1 elma
1 muz
esim abur cuburlari doldurdu eve kizima kek falanda yaptim 2 gundur saglikli beslenme yolundayim nefsime hakim oldum cok sukur
Afiyet olsun bol protein ve yeşillik. Buralar çok sever böyle menüleri

Nasıl güzel menü bu böyle. Önümüzdeki hafta bende mi katılsam ketonuza

Adım kraliçesi dönmüş ne oldu kilomu aldım sende

Selam kizlar sivi diyeti veridiriyor ama cok zor cocuklu biri icin 2.5 Gun yapabildim 1 kg gitti yarinda protein dukana yakin diet yapacagim niyet ettik bakalim

Eklentiler

• BE5A4189-34E3-4C72-85AB-9226E4CCB39B.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 20
cok guzel tam diyetlik ama hic sulu yenek corba vb yok.nasil dayaniyorsun.degisik geldi bana.sen de mi yurtdisindasin?
Dun cok guzel
Bugun de guzel bakvavalar haric tabi
Cocuklarin sconeslari hazir. Ben yatmaya kacar.
Iyi geceler

Yarin kontrol tarti günü
Ben de ne ki bu scones diyordum. enfes gozukuyor
iftar menum
cupra
salata
yesil mercimek yemeği
sonrasinda yediklerim
1 elma
1 muz
esim abur cuburlari doldurdu eve kizima kek falanda yaptim 2 gundur saglikli beslenme yolundayim nefsime hakim oldum cok sukur
Guzel bence afiyet olsun
Cok guzel menu afiyet olsun

iftar menum
cupra
salata
yesil mercimek yemeği
sonrasinda yediklerim
1 elma
1 muz
Afiyet olsun. Allah Kabul etsin
Menu cok guzel. Su ne kadar icebildin ?
Harika,zor olsada yeme. Bizim evdede eksik olmaz. Hele esim aksamlari habire yiyor
Gecmis olsun. Iyi yapmissin , adimlarin da gormezden geliyorum
Menunu de begendim
Nasıl güzel menü bu böyle. Önümüzdeki hafta bende mi katılsam ketonuza
Tesekkurler katilsana ortak yapinca motive oluyorum ben. 2gundur cok iyi gidiyor. Dunden planimi da yaptim
Selam kizlar sivi diyeti veridiriyor ama cok zor cocuklu biri icin 2.5 Gun yapabildim 1 kg gitti yarinda protein dukana yakin diet yapacagim niyet ettik bakalim
Selam
Sivi diyeti bekar isen kolay
Bugun kontrol tartisini unutma. Protein /dukan ile farki gormek icin iyi olur
Galiba var Ama ben pek sulu yemek aramam. Tazefasulye filan yerim anca .
Evet bende yurtdisindayim.

Uyuyamadim manyak gibi 4de uyandim dun aksam 21de uyudum herhal ondan. Beslenme cantalarinida bu sabaha birakmistim. O is de 30dk da tamam. Adim tablosunu duzenleyip biraz kitap okuyacagim. Dun 30sayfa anca okudum Oda 20sayfasi sabah 10u da aksam

Taşlamayın diye önden yazayım dedim Son anda kapıdan çıkarken tartıldım. Üstümde kot pantolon, gömlek ve baya kalın bir kazak var.
Cumartesi cıbıl tartılmıştım -1 kg düşünüyorum sonucu. Regl farkıda vardır muhtemelen.

Cumartesi 58,75
Bugün 61.05
Fark +2,30
A Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…