Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttum onu Saka gibi. Kahveyi onun icin aldim. Gerci oturarak icemedim ki. 14.30 gibi sade kahve ile insallah yerim bitterimi
Kesin oyle veya doyurucu yag almiyorsun fazlabana dert oldu, acim ya
normalde keto menulerinde cok doyarim acikmam ama bu sefer, gecen haftanin abur cuburlari duzenimi bozmus belli ki.
Afiyet olsun
Günaydın.
İlaç içmem lazım inşallah bitiririm. Canım bişey yemek istemiyor
İzmir’de Piyasası 20-30,000 arası kişinin durumuna göre ameliyatın şekline göre değişiyor. İstanbul’da bildiğim kadarıyla daha pahalı diğer şehirleri bilmiyorum. Bir de ben liposuction falan olmadım ben de hiç ekstra yağ yoktu sadece iç kasların dikilmesi ve fazla derinin alınması yapıldı. Gerçi hatırladığım kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam doktor liposuction fiyatı değiştirmiyor demişti. Ya da belki de tam tersini söylemiştir ben böyle anlamışımdır. En doğrusu bulunduğun şehirde ya da nerede yaptıracaksan oradan bilgi alman. Bir de bu işi çok sık yapan bir doktora yaptır, göğüs ameliyatı gibi değil çünkü daha spesifik bir ameliyat.sen yazsaydın ben çarpardım ikiyle yav
Özenmek ve kıskanmak arasında gidip geliyorum şu an.sporumu yaptim geldim sabahtan bildireyim de havam olsun, aksam adimlari ayrica bildirecegim, simdi 2500.
10 set:
100 ip atlama
10 pushup
20 squat
+ 10 dakika esneme
Bir çorba yapanım bile yokcorba icsene, hastayken en bi guzeli, bunu canin istemez tabi
Burada getire çorbada söylenmiyor. Zaten getir diye bir şey yok zaten çorba yapan bir yer yok yapsalar da iğrenç olur zaten yiyemem.corba icsene, hastayken en bi guzeli, bunu canin istemez tabi
Burada getire çorbada söylenmiyor. Zaten getir diye bir şey yok zaten çorba yapan bir yer yok yapsalar da iğrenç olur zaten yiyemem.
Yok
olmaz, tarhanan da yok mu, cocuklara soylesen onlar da yapar.
Yok
Buzluktan tavuk çıkardım tavuk çorbası yapmaya çalışacağım.
Uşak tarhanası farklı mı? Hiç duymamıştım. Memleketimin her karesinde başka bir güzellik var maşallahins istahin izin verir de yersin, hastayken corba super oluyor.
kisin geldiginde usaktan tarhana almayi unutma
Uşak tarhanası farklı mı? Hiç duymamıştım. Memleketimin her karesinde başka bir güzellik var maşallah
Bayildim
Bayildim
AC misin ?
O tek Kare bitter kahve Yanina nasil guzel oldu varya
aslinda atmistim bende olculeri bi fark olmamistir zatende bu arada benim hedef 56 canimTakimin guncel uyeleri
Haftasonu ólcü alalim mi ?