Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dün çok yorgun ve enerjim düşüktü Spor yapamadım. Grip beni mahvetti.
Menüm sabah
Bir dilim ekmek, 4 de 1 simit, haşlanmış yumurta, bol salata,soslu domates 3 dilim, 13 yeşil zeytin küçükler den4

Ara 2 mandalina, bir avuç fıstık ,iki ceviz ,1 incir

Akşam 6 buçuk
İki kase kış çorbası ,mercimekli semizotlu

Canım kızlar hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, sevdiklerimizin hep yanımızda olduğu süper ötesi bir sene olsun.
Akşam mükellef sofralarımızı kuralım, süslenelim, kırmızı rujlarımızı sürelim, keyfinizce yiyelim. Nasıl başlarsak öyle gider mottosuyla mutlu ve iç huzuru ile karşılayalım yeni yılımızı.
Saat 24’ü vurmadan kırmızı donları giymeyi unutmayın
Herkese iyi seneler

Gunaydin kizceler,

Sabah kahvemin yanina çikolata ile gunu açtım. Ama bitter değildi, cok şekerli geldi, ha ha. İyi bunlar, çok iyi belirtiler. Demek ki beslenmem gerçekten de güzel normalde. Zararli şeyleri canım daha az ister olmus.

Aksama bol cesit salatali/mezeli, ana yemek olarak hamsi olan bir yilbasi sofrasi kuruyoruz kardesimle.

Hepinize güzel bir yılbaşı aksami dilerim.
Seneye görüşürüz

Yeni yil Sana hayal ettiklerini versin saglikla huzurla sevdiklerinle nice senelere

A Arrietty_ sosyal medyada gezinirken, sabah sabah 100 gun keto challenge gordum,

Challenge deyince gozlerim büyüdü

100 gun cok, ama 2 hafta keto deneyeyim mi diyorum. 100 gr karb olur bende ama oyle 30lara falan yüreğim dayanmaz basit bir guide falan var mi onerecegin?

Selam kızlar boğaz ağrım geçti reglim bitti grip hafifledi ve an itibarıyla boynum tutuldu 10günden fazladır hastalıklı şekilde gri pijamamla takıkıyorum evde ye otur yatın katkılarıyla kilo bildirimimi yapıyorum.
2 hafta önce 60.5
Bugün 61.2
Fark +700gr
İyi haber sitenin spor salonu açılıyor biraz daha düzelince haftada 3 gün komşularımla sohbet muhabbet kaynatırken spor yapıcam inşallah.. 1 ocak yeni güzel başlangıçlar olsun inşallah herkese mutlu yıllar..

30 gr karboya isyan ederken, durmak yok yol devam diyordun bana.
Niye kendine kıyak geçiyorsun :)
Şaka bir yana 100 gr olursa 2 hafta rahat yaparsın bence.

Günaydın
Yetmislere geri dondum diye cok üzülmüştüm.
Sabah ki tartim Eki Görüntüle 2979234

Haftaya 67 lerde olurum insallah :)
Tebrikler. Ne guzel sonuc bu Boyle
Cok geçmiş olsun
Tesekkurler canim
Günaydın kizlar istediğim kiloya gelemedim
Geçen hafta cumartesi 72,5
Bugün 72,6
Hedef 72Eki Görüntüle 2979273
+100gr az bisey. Hadi silkelenelim. Yarin yeni til, yeni hedef
20 000 mi
1.belli 2. Kim olacak :))
Ben
Tarti gunu bugun oldu mu? Sonuc benim kötu 1 Haftada 2 kg Almis olabilirmiyim? Pil mi zayifladi tartinin yoksa aldim mi guncel 76.0 kg
Gecen hafta 74.8 ile 75.0 arasinda gidiyordum
Su diyeti sonucun nedir ? A Arrietty_
Tartilmayi unuttum baslayinca bu sabah da ise gittim cok erken. Yarin tartilacagim
Pili zayif belki. Veya benim vucudum gibi ise seninki,cok normal arti.
Ya ben gorunce gaza geliyorum. Felaket zayifliyorlar. 2hafta varim dersen bende varim 50gr karb de sen Suna
Easy keto olsun dersen plan yapariz
Cok gecmis olsun. Insallah canim, sanada mutlu yillar

Günaydın kızlar bugün Amerikalı!!! eşimle Türk kahvaltısı hazırladık çocuklara çok nadiren yaptığımız bir şey olduğu için diyet falan düşünmeden yedim ama yinede tabi normalde az yemeye alışık olduğum için en fazla 500 kalorilik yemişimdir herhalde.
Çocuklara sorduk yılın son günü ne yapmak istersiniz birlikte ne yapalım nereye gidelim diye çok komik cevaplar aldık.
En büyük kızım yaprak sarması istedi birlikte yaparız anneciğim dedi ortanca kızım ve minik oğlum mantı istediler birlikte yaparız anneciğim dediler, eşimde börek istiyor yani sizin anlayacağınız bütün gün ailecek yemek pişirip yicez başka bir istekleri yok.
Yalnız dikkat ederseniz sarma hariç hepsi hamurişi.

Eklentiler

• EAD4144F-4D95-4C51-A6A3-F520A928C94D.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…