Cok geçmiş olsun
20 000 mi
Yeni yil Sana hayal ettiklerini versin saglikla huzurla sevdiklerinle nice senelereGunaydin kizceler,
Sabah kahvemin yanina çikolata ile gunu açtım. Ama bitter değildi, cok şekerli geldi, ha ha. İyi bunlar, çok iyi belirtiler. Demek ki beslenmem gerçekten de güzel normalde. Zararli şeyleri canım daha az ister olmus.
Aksama bol cesit salatali/mezeli, ana yemek olarak hamsi olan bir yilbasi sofrasi kuruyoruz kardesimle.
Hepinize güzel bir yılbaşı aksami dilerim.
Seneye görüşürüz
Yeni yil Sana hayal ettiklerini versin saglikla huzurla sevdiklerinle nice senelere
30 gr karboya isyan ederken, durmak yok yol devam diyordun bana.
Günaydın
Yetmislere geri dondum diye cok üzülmüştüm.
Sabah ki tartimEki Görüntüle 2979234
Haftaya 67 lerde olurum insallah :)
Tesekkurler canimCok geçmiş olsun
+100gr az bisey. Hadi silkelenelim. Yarin yeni til, yeni hedefGünaydın kizlar istediğim kiloya gelemedim
Geçen hafta cumartesi 72,5
Bugün 72,6
Hedef 72Eki Görüntüle 2979273
Ben20 000 mi
1.belli 2. Kim olacak :))
Tartilmayi unuttum baslayinca
Ya ben gorunce gaza geliyorum. Felaket zayifliyorlar. 2hafta varim dersen bende varim
Cok gecmis olsun. Insallah canim, sanada mutlu yillarSelam kızlar boğaz ağrım geçti reglim bitti grip hafifledi ve an itibarıyla boynum tutuldu 10günden fazladır hastalıklı şekilde gri pijamamla takıkıyorum evde ye otur yatın katkılarıyla kilo bildirimimi yapıyorum.
2 hafta önce 60.5
Bugün 61.2
Fark +700gr
İyi haber sitenin spor salonu açılıyor biraz daha düzelince haftada 3 gün komşularımla sohbet muhabbet kaynatırken spor yapıcam inşallah.. 1 ocak yeni güzel başlangıçlar olsun inşallah herkese mutlu yıllar..
Teşekkür ederim çok tatlısın20 000 mi
1.belli 2. Kim olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?