- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Fotoğraftaki zalım çıtır sen misin ülen zalımın gızı nispet mi ediyürsü bizeYulafımı yedim kahvemi de içeyim, bir yarım saat adımlıcam, bugünkü hedefim 8000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraftaki zalım çıtır sen misin ülen zalımın gızı nispet mi ediyürsü bizeYulafımı yedim kahvemi de içeyim, bir yarım saat adımlıcam, bugünkü hedefim 8000.
İnfluence olmaya çalışıyorumFotoğraftaki zalım çıtır sen misin ülen zalımın gızı nispet mi ediyürsü bize
Geçmiş olsun diş ağrısı deme, daha geçen ay mahvetti beni bilirim acısını
Sabah 7.30 da aciliyor,hemen arayacagimGeçmiş olsun diş ağrısı deme, daha geçen ay mahvetti beni bilirim acısını
Yılbaşı tatili girmeden baktırsaydın bugün, ağrın artmadan.
Oo masallah
Oldugu kadar,olmadigi kaderBugün spor yapasım yok.
Saatide takmamıştım, 10.000 adım nasıl yapam bu saatten sonra.
Oo deli manyak. Hosgeldin
Günaydın
Kahvaltim 2 dlm ekmek 1.5 yumurtali pirasali omlet 7 zeytin 2 ceviz 1 havuc
Bagimlisi olmussunGünaydın kızlar,
Günlük onbin adimin değerini bu hafta anladım. Hadi atmayayim tatil haftam diyorum, hemen tembellesiyorum. Azicik yürüyünce hemen açılıyorum.
Selam verip kaçayım, kitap okuyup çocuklara kahvalti yaptircam. Akşama kebapcidayiz diye o saate kadar ac kalmak hedefim
Cok olmamis benceAksam yemeğim
1 tabak ot kavurmasi (ispanak isirgan pirasa sogan)
3 kepce tarhana
1 dlm ekmek
5 kizarmis kuru biber
Boyle yazinca cok olmus :/
Ustune 7.300 adim yuruyus.belki biraz daha eklerim evde.
Sabahtan beri bos durmadim aslinda mutfak dolap kapaklarini sildim,evdekiler seviyor diye bazlama ekmek yaptim ot kavurmasi zaten uğraştırdı. 3 saat garanti ayakta turladim. Neyse yarın adimsayarı sabahtan acarim.