Ben katılamıyorum malesef
Bende takipdeyim bir o birde sen rakibimsiniz5 günde kac kg verdi acepppbu aralar düşünüyorum ama cesaret yok düşünmek eylemin yarısıdır
Ben de varim :)
Ben de varim :)
Ben tel e yuklesigim adimsayarla yapicam.dogru dur insallah.bir kerw indirdim hic de kullanmamistim.
9900 adım
1.5 saat ağır çalışma salonda
Menü de 1 kase fıstık kaçamak oldu (bu kaçamaklar benı bıtırıyorrrrr
Öyle de walla ne yesem hemen kg yapıyor keşke yemeseydim tartıya hemen yansıdıO kadar spora birşeyler eklemek iyidir ama, fıstık da kötü değil. Süper
A Arrietty_ dünkü adımım etiket yapmamıştım ama alıntı vardı gözden kaçmış galibaAllah kolaylık versin.Yorucu , hassas bir işiniz var.
Mesajı şimdi gördüm öğlen işten gelince uyuyorum iki gündür iyi geliyor.
Bugün yine yürüyüşe çıkmadım.
Okulda attığım adımlar var.
Nöbetçiydim zaten 5000 e yaklaştı.
Aaa süper
Çok sevindim.
Adım sayilarimiz ne durumda ona göre atağa mi geçelimdepar mi atalım
Eki Görüntüle 2978572
Eve gelince tekrar bakarim eklerim canim. O yuzden carpi yapmadim. Kesin paylasmissindir da benim gozumden kacmistir
Adım demeye bin şahit ister zatenEve gelince tekrar bakarim eklerim canim. O yuzden carpi yapmadim. Kesin paylasmissindir da benim gozumden kacmistir
Kaplumbağa ve tavşan masalı geldi aklıma. Ama o masalda kaplumbağa kazanmıştı.
Kaçak piskopat
Hakikaten güzelim bu nedir? Ameliyatlı halimle ben senden çok adım atıyorum. Al eline telefonu bir yandan telefonunla meşgulken bir yandan adımla evin içinde, farkında olmadan bir sürü adım atarsınAdım demeye bin şahit ister zatenyürümeyince adım da anca 4900 da kalıyor
Afiyet olsunYulafımı yedim kahvemi de içeyim, bir yarım saat adımlıcam, bugünkü hedefim 8000.
Ben de kızım uyansın market alışverişine gitmem lazım evde yumurta bile yok.Afiyet olsun
Ben isden ciktim simdi 7700 adim ile. Market alisverisine gidiyorum direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?