Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys @Lori @H3RA_ LadyMiami badem000 @Eyslg @N u r Diyette @bi-zuzu @Tavsannesi tomrs

Kizlar bu cumaya cekelim tartiyi . Isteyen cumartesi sabahida paylasa bilir

Ben de varim :)
Ben tel e yuklesigim adimsayarla yapicam.dogru dur insallah.bir kerw indirdim hic de kullanmamistim.

Günaydın kızlar,

Günlük onbin adimin değerini bu hafta anladım. Hadi atmayayim tatil haftam diyorum, hemen tembellesiyorum. Azicik yürüyünce hemen açılıyorum.

Selam verip kaçayım, kitap okuyup çocuklara kahvalti yaptircam. Akşama kebapcidayiz diye o saate kadar ac kalmak hedefim

A Arrietty_ dünkü adımım etiket yapmamıştım ama alıntı vardı gözden kaçmış galiba

Kaplumbağa ve tavşan masalı geldi aklıma. Ama o masalda kaplumbağa kazanmıştı.
Kaçak piskopat
Adım demeye bin şahit ister zaten yürümeyince adım da anca 4900 da kalıyor
Hakikaten güzelim bu nedir? Ameliyatlı halimle ben senden çok adım atıyorum. Al eline telefonu bir yandan telefonunla meşgulken bir yandan adımla evin içinde, farkında olmadan bir sürü adım atarsın

Üç hafta bitti dün ilk defa normal yastığımda uyudum. Bu seferde yüksek yastığa alışmışım normal yastığı yadırgadım.
Korseye de o kadar alıştım ki artık varlığını bile hissetmiyorum şimdi de çıkarmaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…