Cuma sabaha veya is cikisina kadar. 13.30 da cikiyorumKaç gün nasıl yapacaksın?
Su, gunde 1sise maden suyu (250 veya 330ml ) ve yesilcay en fazla 2kupa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma sabaha veya is cikisina kadar. 13.30 da cikiyorumKaç gün nasıl yapacaksın?
Ozaman biz subata kadar adim tablosu yapalim. Kimler paylasirsa eklerim :)Benim için farketmez cuma da cumartesi de olabilir ben korumadayım şu an birkaç ayda ödemim olacak o yüzden çok önemsemiyorum açıkçası ama yinede kilo bildirimi yapacağım.
Ya sana çok imreniyorum gerçekten benim de çok oruç borcum var inşallah ben de en azından haftada 1-2 gün tutmak istiyorum.
Ben ilk defa dün bildirim yaptım güzelim ama her gün bundan sonra adımlarını bildireceğim inşallah, başka spor yapamıyorum biliyorsun 10 Şubat‘a kadar sadece adım yapacağım.
Gideyim de az leg raise yapayim
Soyle birsey verdi babam bugun bana
Kendimden utandim. 3saat spor yapmis bugun
Kaç kg verırsın sence ? Bende dayanabılırmiyşm yapsam mı diye ? Senin yapman bana da güç verirCuma sabaha veya is cikisina kadar. 13.30 da cikiyorum
Su, gunde 1sise maden suyu (250 veya 330ml ) ve yesilcay en fazla 2kupa
Daha once 5gun yaptim ardindan duzgun beslenmeye devam edersen kalici oluyor verilen kilo. 1kg veririm diye dusunuyorum. Sabah tartilacagimKaç kg verırsın sence ? Bende dayanabılırmiyşm yapsam mı diye ? Senin yapman bana da güç verir
YaaYa sana çok imreniyorum gerçekten benim de çok oruç borcum var inşallah ben de en azından haftada 1-2 gün tutmak istiyorum.
Neler içeceksin mesela örnekleseneDaha once 5gun yaptim ardindan duzgun beslenmeye devam edersen kalici oluyor verilen kilo. 1kg veririm diye dusunuyorum. Sabah tartilacagim
Aslında benim problemim oruç tutmak değil çok şükür çok kolay oruç tutarım çok da severim iftarını sahurunu her şeyini benim problemim tam iftar saatinde çocukları okuldan almaya gitmem gerekiyor ve çok acıkmış oluyorum başım dönüyor araba kullanırken sadece cumartesi pazar oruç tutmam lazım.Yaa
Bur defa başla sonrası o kadar kolay ki canım.
Keşke daha önceden baslasaydim diyorsun.
Bur defa niyet et kalbine koy Allah yardımcın oluyor zaten ❤
SuNeler içeceksin mesela örneklesene
Duruma göre belki bende yaparım
Kız buna 5 gün nasıl dayandın. Bende smothie falan vardır diyordum. Oda sıvı yaSu
Maden suyu , en fazla 330ml
Yesilcay en fazla 2kupa
Beyaz cay icersem yesilcay 1e iner
Birisi ile beraber yapmistik. Yari yolda birakmamak icin devam etmistim. 2.gun sonrasi cok kolaydi:)Kız buna 5 gün nasıl dayandın. Bende smothie falan vardır diyordum. Oda sıvı ya
30+ saate çıkarmıştım açlığı onda bile halsiz kalmıştım.
Bende takıp edeyim ne kadar vereceksin merak ettimDaha once 5gun yaptim ardindan duzgun beslenmeye devam edersen kalici oluyor verilen kilo. 1kg veririm diye dusunuyorum. Sabah tartilacagim