Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben bu hafta tarti paylasmayacagim canim, haftaya çarşamba kontrol tartisi paylaşırım.

Gardasimdayim, sarma sarmis bana poncilim
Oyy oyy ne becerikli kardeşler var
Benimde yılbaşı menümde sarma olacak.
Kendim saramam, burada her gün koca tencere sarıp satan bir yer var. Ordan alacağım

Bugunku menümü yazayım
Kahvaltı 11 buçuk
Bir bucuk dilim ekmek, 2 yk ciğer kavurma, kk peynir, 13 yeşil zeytin,

ara komsum tarhana kavurmus ona gittim, bir porsiyon, kahve yanina bir incir bir ceviz

aksam yemegi
yarim doner ,3 kucuk tursulardan

Suyumu az içtim ama bol bitki çayı içiyorum boğazım kötü ,usuttum yada grip oldum
Sporumu yapabildim çok şükür
30 dk Leslie benim küçük daha fazla yaptırmadı malesef
A Arrietty_

Iskandinav ulkesinde
Hemsireyim nursing home da. Huzur evi demiyorum galiba Türkiyede ki ile tamamen farkli burdakiler

Tesekkur ederim,sizede

Bugun hedef 10bin mi :)
Allah kolaylık versin.Yorucu , hassas bir işiniz var.

Mesajı şimdi gördüm öğlen işten gelince uyuyorum iki gündür iyi geliyor.

Bugün yine yürüyüşe çıkmadım.

Okulda attığım adımlar var.
Nöbetçiydim zaten 5000 e yaklaştı.

sudem34 ben izinliyim bugun. Ve annemdeyim. Yurume bandimi onda. Firsat bu firsat adimliyorum
Aaa süper
Çok sevindim.
Adım sayilarimiz ne durumda ona göre atağa mi geçelim depar mi atalım

10bini tamamladim bugun
Ikimizin guncel adim sayisini paylasayim

Su orucuna ne zaman gecıyorsun ?

Alys @Lori H3RA_ LadyMiami @badem000 @Eyslg i p e k Diyette @bi-zuzu @Tavsannesi tomrs

Kizlar bu cumaya cekelim tartiyi . Isteyen cumartesi sabahida paylasa bilir
Benim için farketmez cuma da cumartesi de olabilir ben korumadayım şu an birkaç ayda ödemim olacak o yüzden çok önemsemiyorum açıkçası ama yinede kilo bildirimi yapacağım.
Ya sana çok imreniyorum gerçekten benim de çok oruç borcum var inşallah ben de en azından haftada 1-2 gün tutmak istiyorum.
Ben ilk defa dün bildirim yaptım güzelim ama her gün bundan sonra adımlarını bildireceğim inşallah, başka spor yapamıyorum biliyorsun 10 Şubat‘a kadar sadece adım yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…