- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 36
Buradayim bu Aralar Herkes kayiptakızlar merhaba kısa bir göz atayım dedim. kimler burada ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradayim bu Aralar Herkes kayiptakızlar merhaba kısa bir göz atayım dedim. kimler burada ?
sen kimsin ??? yeni mi ? eskilerden nick değişimi mi?Buradayim bu Aralar Herkes kayipta
Nerdesin sen laaa ozledim yawkızlar merhaba kısa bir göz atayım dedim. kimler burada ?
Bugünkü adımım 10.139Selam bebis. Cok ozlendin
Ya harikasin onca is arasinda nasil vakit buluyorsun
Hic yokdan iyidir
Bu sogukda,bravo
Ben begendim yine. Birkac parca tarhana cipside ödül olsun
Tebrikler
Tek paylasan siz olmussunuz
Utanalim bir kösede.
Afiyet olsun canim
Menumu yazayim:
06.00: 1 mandalina
10.00: 1 kase corba
12.00: ton salata
15.00: 1 avuc findik
18.00: 1 kucuk kase makarna
Su: 1,5 litre
Sabah kiloma baktim. Meraktan catladim.
Okadar stresse ragmen vermemisim bide ustune 2 kilo almisim 93,4
Benim yilbasina sanki bi hedefim vardi
Anamlarda kaliyorum. Bu haftasonu girerim evime insallahhh.
Haydin ben spora
Çok teşekkür ederim kaptanSelam bebis. Cok ozlendin
Ya harikasin onca is arasinda nasil vakit buluyorsun
Hic yokdan iyidir
Bu sogukda,bravo
Ben begendim yine. Birkac parca tarhana cipside ödül olsun
Tebrikler
Tek paylasan siz olmussunuz
Utanalim bir kösede.
Afiyet olsun canim
Merhaba ben hırs yaptım devam, seni takiba alabilriimYarin Ola hayr Ola degip basliyorum Esim geldi rahat spor ve yuruyus yapabilirim bir sure ...14 Gun kampina giriyorum sadece yilbasi kalori hesabi ile atistirma onu da Gun ici dengeleyecegim kacamak olmayacak sekilde ....kimler hirsli takibe basliyayim
MaşallahSporum:
500 jumping jack
3 dk wallsit
20 dk HIIT
10 merdiven kosmak
13.391 adim
Tamamdir seni bende takibe aldim Yarin sabah basliyoruzMerhaba ben hırs yaptım devam, seni takiba alabilriim
Guzel sporSporum:
500 jumping jack
3 dk wallsit
20 dk HIIT
10 merdiven kosmak
13.391 adim
Bizlerede katkilarini bekliyoruz oyleyse canimSelam tatlım, çabucakta yerleşirsin inşallah. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler. Yeni evin hiç olmadı kadar huzur getirsin sana.
Bende dedikodu yok
Bugün koçluk eğitimlerine başladım. Harika bir insanla yollarımın kesiştiğini farkettim. Daha ilk dersten güzel bir farkındalıkla çıktım. Bu koçluk eğitimleri sayesinde spor, kilo koruma, sağlıklı beslenme konusunda kendime de koçluk yapabileceğimi fark ettim. Annelik, eş, evlat, arkadaş rollerim ooo daha neler neler
Bir sıfır ondesin bogazimda ağrıyor spor yapamicamTamamdir seni bende takibe aldim Yarin sabah basliyoruz