- 17 Mart 2010
- 26.328
- 67.802
- 798
Teşekkür ederim saatim şarj oluyor.Iyi aksamlar
Katilabilirsiniz tabii ki
Fotoğraflı mi paylaşım yapıyoruz .
Yarın adımlara başlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim saatim şarj oluyor.Iyi aksamlar
Katilabilirsiniz tabii ki
Evet fotografi paylasiyoruz Challenge oldugunda.Teşekkür ederim saatim şarj oluyor.
Fotoğraflı mi paylaşım yapıyoruz .
Yarın adımlara başlıyorum.
Sen ne dersen o olsun
Şu an sadece aktif olmak.Evet fotografi paylasiyoruz Challenge oldugunda.
Harika
Hedef incelmek mi ,kilo vermek mi? Yoksa aktif olmak mi :)
Harika birgun olmus. Hadi adimlama gunu bugun :)Ben menümü paylaşayım yeni gelebildim.
Sabah kahvaltısı
10 civarı
Bir dilim ekmek,10 yeşil zeytin küçükler den, kk peynir,3 adet karnıbahar kızartması yumurtalı,
Bolca salata
Ara 3 buçuk gibi, iki ceviz küçük parça tarhana, bir dilim elma bir dilim kivi,bir adet mandalina,
Akşam yemeği 6 buçuk
Hünkar beğendi kıymalı bir porsiyon, küçük kase brokoli çorbası, bol salata
İki litre yakın su
Sporum çok yapamasamda evin işi çocuklar derken gece birde bitti, sonrası nda birazcık fırsatım oldu.
5 dk ısınma hareketleri, 350 bölgesel hareket
A Arrietty_
Teşekkür ederim kaptanAdimlama yapamam kol saatim yok maalesef adım sayar telefonda olmuyor . fırsat bulursam spor yapmaya çalışırım. Benim bebiklere ateşlendi ucu hasta birkacgune atlatabilseydim daha rahat olurdumHarika birgun olmus. Hadi adimlama gunu bugun :)
Plank da yap Ama. Firsat buldukca 10sn olsa bile cok iyi
Teşekkür ederim kaptanAdimlama yapamam kol saatim yok maalesef adım sayar telefonda olmuyor . fırsat bulursam spor yapmaya çalışırım. Benim bebiklere ateşlendi ucu hasta birkacgune atlatabilseydim daha rahat olurdum
Harika birgun olmus. Hadi adimlama gunu bugun :)
Plank da yap Ama. Firsat buldukca 10sn olsa bile cok iyi
Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonu geçiriyorum. Gündüzüne ayrı akşam ayrı plan var.
Uğrayamadım bugün sabah tartılıp çıktım. Artı çıktım şaşırdım açıkcası. Daha dün sabah 59.15 çıkmıştım. Üstüne omad yaptım 58 lerde çıkarım diyordum olmadı.
Eki Görüntüle 2976227
Geçen hafta 59.55
Bugün 59.65
Fark +100 gr
Hedef 58.50
A Arrietty_
Malesef butun cocuklari etkisi altina aldi benim kiziminda butun okul hastaydi 3 gece ates sonrasini hafif gecirdik cok gecmis olsun canim
Benimkiler de sirayla hastalandilar, simdi de esim hasta.
Ben bu aralar maasallah iyiyim, aman biz iyi olalım da cocuklara bakabilelim, yapcak bisi yok.
Az da olsa spor yap yine de, seni daha dinc yapacaktir.
Selam tatlım, çabucakta yerleşirsin inşallah. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler. Yeni evin hiç olmadı kadar huzur getirsin sana.Selam kuzular
Ev bitmek uzere. Gelecek haftasonu gecerim evime!
Sonrada yavas yavas yerlesirim.
Kafa biraz sakinledi. Simdi kendime dönebilirim!
Naparsiniz ne edersiniz? Yeni dedikodular nelerdir?
Ps: kilomu cok merak ediyorum cumartesiye kadar bakmicam
Çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz artık. Geçmiş gitmiş olsunBen de artık menülerimi falan yazmak istiyorum çünkü kilo almak istemiyorum malum spor yapamayacağım beş hafta daha. Eve gelince iştahım da açıldı artık korsemde eskisi kadar sıkmıyor o yüzden ucunu kaçırmak istemiyorum.
Sabah kahvaltıda bir dilim ekmek ve iki yumurta bir minik kase akdeniz salatası bir minik kase karışık meyve yedim.
Daha sonra eşimin ofisine gittik yanlardaki dikişleri aldı doktor öyle istemişti ortalarda ki dikişler hala duruyor doktor ne zaman alın derse eşim o zaman alacak kabuk bağlamış aslında kabuklar dökülünce iz kremine başlayacağım inşallah
Hala %100 dik yürüyemiyorum gerginlik devam ediyor ama onun dışında hiçbir şikayetim yok çok şükür, çabuk yoruluyorum ama oda normal çok kan kaybettim hala kendime gelemedim.
En azından evde canım sıkılmıyor artık çocuklar eşim falan eğlendiriyorlar iki kez de sinemaya gittik biraz daha normal bir hayatım var artık otel odasında değilim.
Yerim seniiiSelam tatlım, çabucakta yerleşirsin inşallah. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler. Yeni evin hiç olmadı kadar huzur getirsin sana.
Bende dedikodu yok
Bugün koçluk eğitimlerine başladım. Harika bir insanla yollarımın kesiştiğini farkettim. Daha ilk dersten güzel bir farkındalıkla çıktım. Bu koçluk eğitimleri sayesinde spor, kilo koruma, sağlıklı beslenme konusunda kendime de koçluk yapabileceğimi fark ettim. Annelik, eş, evlat, arkadaş rollerim ooo daha neler neler