• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

bi-zuzu bi-zuzu canim.naptin nasilngecti haftan benim berbat birak 59 olmayi 61.55
Benimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.

Sen Gaza geldin diye bende gelirim 😁
Menum okey , adimlarim sahane,suyum da oyle 😂 biraz daha arttiracagim. Agirlik eklicem spor a
Ben tam gaz devam:KK45:of iyiki salata varmış doyurdu :kk77: benim menüde okey:KK76:
Su az olabilir ama yemekden sonra suya devam .bebik de uyur huysuzluk yapmazsa sporuda tamamlarım ondan sonra değmeyin keyfime:KK73:

Benimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.
Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin,benimkiler de ucubirden hasta oldu balgamlı öksürük ateş çok yok şimdilik. Sana da bulasmai olmalı bol bol dinlen atlatirsiniz inşallah

Malesef butun cocuklari etkisi altina aldi benim kiziminda butun okul hastaydi 3 gece ates sonrasini hafif gecirdik cok gecmis olsun canim

Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonu geçiriyorum. Gündüzüne ayrı akşam ayrı plan var.
Uğrayamadım bugün sabah tartılıp çıktım. Artı çıktım şaşırdım açıkcası. Daha dün sabah 59.15 çıkmıştım. Üstüne omad yaptım 58 lerde çıkarım diyordum olmadı.
ECEBAACC-9B63-4F1A-96E6-476BFAE663CE.webp

Geçen hafta 59.55
Bugün 59.65
Fark +100 gr
Hedef 58.50
Arrietty_ Arrietty_

Gunaydin kizlar
Isteyim ve gece 2de uyuyup 6da kalktim 🥲 6.45 de iste olmam gerekiyordu. Yarin izinliyim. Yarin tartilacagim o yuzden

Kizlar fark ettim ki ya yerimizde sayiyoruz ya kilo aliyoruz.
Bunu engellemek icin spor Challenge leri mi yapsak veya adim ? Ne dersiniz ?
Bem varım canım, dediğin gibi yerimizde sayıyoruz. Demek ki değiştirmemiz gereken bir şeyler var.
Ben challenge artı kalori sayma yapalım derim.
O şekilde kilolar her hafta eksiliyordu bende.

Bem varım canım, dediğin gibi yerimizde sayıyoruz. Demek ki değiştirmemiz gereken bir şeyler var.
Ben challenge artı kalori sayma yapalım derim.
O şekilde kilolar her hafta eksiliyordu bende.
Yarin katilmak isteyenler basliyoruz ozaman

Gunde 10bin adim challengi ile basliyalim.
Artik Leslie ile mi ,zumba ile mi yoksa merdiven cikarak mi tamamlarsiniz size kalmis

Birde hergune bir egzersiz.
Yarin Plank gunu diyelim :)

tomrs tomrs H3RA_ H3RA_ kimler var daha ses versin

Cok gecmis olsun. Hastalik donemi yine

Artik Leslie ile mi ,zumba ile mi yoksa merdiven cikarak mi tamamlarsiniz size kalmis

Merhaba.
Adım yarışına bende katılmak isterim.

Ben varım her daim😍

Back