- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Sende 54-55 arası gidiyorsun. Bizim kilolarda amma inatçı çıktı
Hedefim de 53 göremedim gitti, ucundan görsem o da yetecek

Neyse ben de yilbasindan sonra devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende 54-55 arası gidiyorsun. Bizim kilolarda amma inatçı çıktı
Bende hemen hemen senin gibiyim. Biz yarisalim ? Ama aktif olmalisinGitmesen aynı kilodaymisiz yarışa varmisin.bende bir kaç aydır 70 lerden kurtulamazdin. Bu sefer deneyeceğim. İkigundur kararlıyım. Pes etmezsem
Bana uyar kaptanBende hemen hemen senin gibiyim. Biz yarisalim ? Ama aktif olmalisinyoksa keyifli olmaz.
Sen ne dersen o olsunBayrama kadar 2 davete gidicem 1 doğum gününe gidicem diyet yapmak zor o yüzden yılbaşından bayramdan sonra sıkı bir diyet sport düzeni oluşturub yapıcam
Sen Gaza geldin diye bende gelirimBana uyar kaptanyalnız ben çok çabuk gaza geliyorum
Bugün sınırları zorlayacagim spor için. Sabah menum de mis
Aktif olmaya calisirim
Benimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.bi-zuzu canim.naptin nasilngecti haftan benim berbat birak 59 olmayi 61.55
Ben tam gaz devamSen Gaza geldin diye bende gelirim
Menum okey , adimlarim sahane,suyum da oylebiraz daha arttiracagim. Agirlik eklicem spor a
Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin,benimkiler de ucubirden hasta oldu balgamlı öksürük ateş çok yok şimdilik. Sana da bulasmai olmalı bol bol dinlen atlatirsiniz inşallahBenimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.
Malesef butun cocuklari etkisi altina aldi benim kiziminda butun okul hastaydi 3 gece ates sonrasini hafif gecirdik cok gecmis olsun canimBenimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.
Bem varım canım, dediğin gibi yerimizde sayıyoruz. Demek ki değiştirmemiz gereken bir şeyler var.Gunaydin kizlar
Isteyim ve gece 2de uyuyup 6da kalktim6.45 de iste olmam gerekiyordu. Yarin izinliyim. Yarin tartilacagim o yuzden
Kizlar fark ettim ki ya yerimizde sayiyoruz ya kilo aliyoruz.
Bunu engellemek icin spor Challenge leri mi yapsak veya adim ? Ne dersiniz ?
Yarin katilmak isteyenler basliyoruz ozamanBem varım canım, dediğin gibi yerimizde sayıyoruz. Demek ki değiştirmemiz gereken bir şeyler var.
Ben challenge artı kalori sayma yapalım derim.
O şekilde kilolar her hafta eksiliyordu bende.
Cok gecmis olsun. Hastalik donemi yineBenimkini hiç bilmiyorum tartılamadım bile iki gündür hastane yollarını aşındırdık. kızım hasta inatçı bi ateş var 40 41 arası sürekli ilaçla düşüyor geri çıkıyor. infulenza teşhisi koydu doktor salgın varmış. Bnede iyi sayılmam boğaz ağrısı halsizlik var ayakta durmaya çalışıyorum diyeti zaten yapamıyorum.
Yakısıyondur kız-1 derece,
Hissedilen - 7.
Cikardim sipalari dışarı, ne kadar dayanabilirsek ha ha.
H3RA_ durduğum yerde yakiyor muyumdur
![]()
Merhaba.
Iyi aksamlarMerhaba.
Adım yarışına bende katılmak isterim.