Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hosgeldin tekrar.
WhatsApp dan adminlere ulas kiz birdaha olursa :))

En son kilon kacti ?
Bugun kontrol kilo gunu cumartesi ise tarti günü
Teşekkür ederim kaptan olur pek anlamadım aslında nasıl yapacağım. Geldim çok mutlu oldum. Birazcık kilo almis olabilir im. Sabah erken saatlerde belirteyim

Sabah tartil :)))
Sonra cumartesi yine

Nasilsin ?
Tamamdır teşekkür ederim daha iyiyim bir ara yogundum . Ablamın oğlu kalmıştı yanımda. Şimdi daha iyiim. Valla gruba giremeyince daha bı kötü oldum. Zamanla yemek yemeyi daha da gevsettim daha rahat yemeye başladım. Hedefe odaklanamadim. Spor hayatim tık gitti .hiç istahlanamadim. Umarım tekrar dan aynı heyecanları yasarim

O ne kiz?

Merhaba kizlar
Dun annemler geldi ev temizligi yemek hazirla derken 2 gun yoruldum baya fakat buna ragmen nasil kilo aldim anlamadim tok karnina 62.50 lardayim

Kafamdan uydurdum tarifi, küçükken annem yapardı aslında. Tamda kafamdan değil.
8-10 yaprak kıvırcık ve 2 dal yeşil soğanı doğradım. Sarımsak, nane ve yoğurdu muhallebi kıvamına getirip hepsini karıştırdım. 2 yk zeytinyağı ekledim. Enfes oldu ben seviyorum böyle fresh tatları.

Evde olsaydı haşlanmış nohutu az yağda çevirip onuda katacaktım içine. Salatayı yaparken geldi aklıma yakışır bence. Baya doyurucuda olur bu haliyle.
A Arrietty_ yarına yap sende fikir olsun.

Son düzenleme:
Ya benim aklima ne geldi.
Yarin aksam yemegi disaridan gelecek
Noel menusu. Ordek ve bol salata cesitleri. Ona odaklanayim.
Haslanmis bihut firinda cok guzel oluyor

Menümü yazayım bari

14:00
Bol yeşillikli bir lahmacun
330 ml ayran

Türk kahvesi

19:30
Koca bir tabak kıvırcık ve yeşil soğanla cacık

Yeşilçay içtim şimdi
Yatmadan muz yiyesim var, yesem mi bilemedim.
Güzel günü bozmak istemem

Birazdan ip atlama ve bölgesel yapacağım.
A Arrietty_ sedulu

Pekmez sabahları yedim aslında vitaminde alıyorum ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım bir de eve gitmeye.
Sarma fazla kacti
Haslanmis et ve extra olarak biraz uzum.
Yarin full sssts olsun
Anne sarması sayılmaz. İyi ki yemişsin şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…