Teşekkür ederim kaptanHosgeldin tekrar.
WhatsApp dan adminlere ulas kiz birdaha olursa :))
En son kilon kacti ?
Bugun kontrol kilo gunu cumartesi ise tarti günü
Sabah tartil :)))Teşekkür ederim kaptanolur pek anlamadım aslında nasıl yapacağım. Geldim çok mutlu oldum. Birazcık kilo almis olabilir im. Sabah erken saatlerde belirteyim
TamamdırSabah tartil :)))
Sonra cumartesi yine
Nasilsin ?
Gideyim ilk sayfayi duzenleyim
Kizlar bir sure yeni kisi (gelip de gitmis kisilerde dahil ) almiyorum takima
Haber veripde MUAF olanlar hala bizimle
Her zaman yapmıyorsun sonuçta pişman hissetme. Benimde ne zamandır canım çekiyor yapamadım bir türlü.
Ben kahvaltı yapmadım bugün öğleden sonra bol yeşillikle 1 lahmacun yedim. Şimdi gidip kendime kıvırcıkla cacık yapıcam. İlk kez denicem beğenirim umarım.
Sarma fazla kacti
Haslanmis et ve extra olarak biraz uzum.
Yarin full sssts olsun
Kafamdan uydurdum tarifi, küçükken annem yapardı aslında. Tamda kafamdan değil.O ne kiz?
Ah yakın olaydık iç hazırlayıp çağırırdım seni. Dedikodu yaparken ikimize de sarardıkSarma bulsam fazla kaciricam da yapanim yok
Ya benim aklima ne geldi.Kafamdan uydurdum tarifi, küçükken annem yapardı aslında. Tamda kafamdan değil aslında.
8-10 yaprak kıvırcık ve 2 dal yeşil soğanı doğradım. Sarımsak, nane ve yoğurdu muhallebi kıvamına getirip hepsini karıştırdım. 2 yk zeytinyağı ekledim. Enfes oldu ben seviyorum böyle fresh tatları.
Evde olsaydı haşlanmış nohutu az yağda çevirip onuda katacaktım içine. Salatayı yaparken geldi aklıma yakışır bence. Baya doyurucuda olur bu haliyle.
A Arrietty_ yarına yap sende fikir olsun.
MerhabaMerhaba kizlar
Dun annemler geldi ev temizligi yemek hazirla derken 2 gun yoruldum baya fakat buna ragmen nasil kilo aldim anlamadim tok karnina 62.50 lardayim
Buda güzel salata yanına proteinYa benim aklima ne geldi.
Yarin aksam yemegi disaridan gelecek
Noel menusu. Ordek ve bol salata cesitleri. Ona odaklanayim.
Haslanmis bihut firinda cok guzel oluyor
En gec 12.30 da geliyor yemekBuda güzel salata yanına protein
Akşama kadar yemicen mi o zaman?
Pekmez sabahları yedim aslında vitaminde alıyorum ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım bir de eve gitmeye.Hızlı iyileşmene sevindim, o yüzden muhteşem emojisi attım.
İncelmen güzel ama dediğin gibi seni halsiz bırakıyorsa gıda takviyeleri de almanı öneririm.
Pekmez sulandırıp içsen bir süre kan kaybın için
Anne sarması sayılmaz. İyi ki yemişsin şifa olsun.Sarma fazla kacti
Haslanmis et ve extra olarak biraz uzum.
Yarin full sssts olsun
Iyi uykularBen de artık bavullarımı her şeyimi hazırladım sabah dörde ayarladım saatimi biraz dinlencem inşallah uyurum birazcık.
Cok az kaldin turkiyede iyi yolculuklar simdidenBen de artık bavullarımı her şeyimi hazırladım sabah dörde ayarladım saatimi biraz dinlencem inşallah uyurum birazcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?