• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alfa RR Alfa RR bak ben de uzun zamandir omad yapiyorum ama gitmiyor, çünkü sporum baya azaldi. Sabah aksam yarimsar saat yürüyüş yapsan. Ya da sen leslie yapiyorsun, onu sabah aksam yapsan bir hafta, degisim ne olacak diye gormek icin.

Sivi diyeti sahsen ben cok da mantikli bulmuyorum. Ayni seyleri kati olarak tuketsen daha iyi degil mi, hem mideni daha çok doldurur hem de daha azi yeter. Ornegin pancar suyu ictin bu hafta bol bol, pancar cok sağlıklı ama cok sekerli, onun yerine pancarli salata yesen mesela? Pancar + ispanak + yesil sogan salatasi mükemmel oluyor.

Eklentiler

• AEA30029-F1AF-4864-89A9-31FB209A823E.png
    AEA30029-F1AF-4864-89A9-31FB209A823E.png
    239,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 9FDC0226-BE17-4716-ADCE-2D78B60E66BB.png
    9FDC0226-BE17-4716-ADCE-2D78B60E66BB.png
    326,4 KB · Görüntüleme: 27
Alfa RR Alfa RR bir dönem spor hocası ile çalışmıştım. Diyet ve spora rağmen kilo veremeyen bir üyesi varmış.
Kan testi yaptırmış iyot eksikliği çıkmış. İyot eksikliği kilo vermeye engel bir durummuş.
Her kan testinde bakmazlar özellikle istemen lazım demişti bana.

Başka bir tavsiyem eğer sürekli şişlik hissediyorsan bromealini araştırmanı öneririm.
Benimde ödem problemim var, lipödem hastasıyım. Bir süredir kullanıyorum.
Şöyle bir yazı buldum bir araştır derim.
Bromelain nedir, ne işe yarar? Faydaları nelerdir?

Günaydın ben birazdan test için hastaneye gideceğim daha sonra da doktorumu göreceğim bugün artık son gün burada hastanenin yanında alışveriş merkezi varmış oraya da uğrayıp kebap yicem😜🤪

Alfa RR Alfa RR bir dönem spor hocası ile çalışmıştım. Diyet ve spora rağmen kilo veremeyen bir üyesi varmış.
Kan testi yaptırmış iyot eksikliği çıkmış. İyot eksikliği kilo vermeye engel bir durummuş.

Başka bir tavsiyem eğer sürekli şişlik hissediyorsan bromealini araştırmanı öneririm.

Aaa sana pek et onermemisti diyetisyenin dimi, bu sebepten dolayı.

Ya var ya, aslinda en iyisi akdeniz diyeti de iste kıymetini bilmiyoruz. Az et, az karbonhidrat, bol bol sebze + salata.

Çok ilginç bir tespit ameliyat sonrası bir kutu ondan içtim ben şişkinliğim olmasın ödemim olmasın diye Amerika’da öğrenmiştim hakikaten çok fazla ödemim olmadı tahta gibiyim şu an hatta doktor çok az ödemin oldu deyip şaşırmıştı ama ben ona bahsetmemiştim bu aldığım ilaçtan🤪🤪🤪
Çünkü özellikle Amerika’dan getirdiğim için buradaki doktorlar bazen izin vermiyorlar kullanmama ama yorumları da çok iyiydi ben de sormadan kullandım zaten bir yan etkisi de yok gördüğüm kadarıyla.
Bu arada kalori saymayı bence denemeli her tür testi yaptırsın ama kalori saymayı bence özellikle denemeli çünkü kalori sayıp da sabırla her yediğine dikkat edipte kilo veremeyen biriyle hiç karşılaşmadım ben. yediği şeylerin listesine bakıyorum da sanki farkında olmadan çok yüksek kalori alıyormuş gibi geliyor bana yanılıyor da olabilirim tabii ki. Spor konusunda da haklısın sporu en az iki misline çıkarmalı o kadar sporla yerinde sayar insan anca kilo vermez. Alfa RR Alfa RR

Benim de bugünlerde kilo vermek gibi bir problemim var resmen seren Serengille yarışıyor gibiyim çok inceldim sadece karnımdan değil her yerimden inceldim yemekte yiyemiyorum bugün konuşacağım doktorla bu korseyi biraz gevşetmelerini isteyeceğim çünkü gerçekten yemek yiyemiyorum. Derdim tıkabasa yemek yemek değil ama şu anda kuş kadar yemek yiyorum ve vücudumun da açıkçası yemeye içmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum çünkü çok kan kaybettim.
Bu arada neredeyse ameliyatımın üzerinden iki hafta geçti yarın iki hafta doluyor %95 kendimi normal hissediyorum sabahları biraz sızlıyor karın bölgem ve Öksürürken falan canım yanıyor ama onun dışında elhamdülillah bir şikayetim yok, dik yürüme konusunda da artık 1 hafta sonra tamamen dik yürürüm gibi geliyor. 🤲🤲🤲🤲

Aaa sana pek et onermemisti diyetisyenin dimi, bu sebepten dolayı.

Ya var ya, aslinda en iyisi akdeniz diyeti de iste kıymetini bilmiyoruz. Az et, az karbonhidrat, bol bol sebze + salata.
Eti kan grubum yüzünden çok önermemişti. Protein en zor sindirilen gıdaymış benim kan grubum için.
Spor hocası kan grubuna göre beslenmeyi önerirdi o yüzden.

Benim de bugünlerde kilo vermek gibi bir problemim var resmen seren Serengille yarışıyor gibiyim çok inceldim sadece karnımdan değil her yerimden inceldim yemekte yiyemiyorum bugün konuşacağım doktorla bu korseyi biraz gevşetmelerini isteyeceğim çünkü gerçekten yemek yiyemiyorum. Derdim tıkabasa yemek yemek değil ama şu anda kuş kadar yemek yiyorum ve vücudumun da açıkçası yemeye içmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum çünkü çok kan kaybettim.
Bu arada neredeyse ameliyatımın üzerinden iki hafta geçti yarın iki hafta doluyor %95 kendimi normal hissediyorum sabahları biraz sızlıyor karın bölgem ve Öksürürken falan canım yanıyor ama onun dışında elhamdülillah bir şikayetim yok, dik yürüme konusunda da artık 1 hafta sonra tamamen dik yürürüm gibi geliyor. 🤲🤲🤲🤲
Hızlı iyileşmene sevindim, o yüzden muhteşem emojisi attım.
İncelmen güzel ama dediğin gibi seni halsiz bırakıyorsa gıda takviyeleri de almanı öneririm.
Pekmez sulandırıp içsen bir süre kan kaybın için

Bu kan grubu beslenmesi cok mantikli ya
Bana da mantıklı geliyor aslında, hatta spor hocası kan grubuna göre beslenmeyi benimseyen bir diyetisyenle çalışmanı öneririm demişti. Unutmuşum bu bilgileri sizinle konuşunca hatırladım yine.
Bir süre sebze salata devam edeyim bakalım bu hafta nasıl bir fark olacak.

Alfa RR Alfa RR bak ben de uzun zamandir omad yapiyorum ama gitmiyor, çünkü sporum baya azaldi. Sabah aksam yarimsar saat yürüyüş yapsan. Ya da sen leslie yapiyorsun, onu sabah aksam yapsan bir hafta, degisim ne olacak diye gormek icin.

Sivi diyeti sahsen ben cok da mantikli bulmuyorum. Ayni seyleri kati olarak tuketsen daha iyi degil mi, hem mideni daha çok doldurur hem de daha azi yeter. Ornegin pancar suyu ictin bu hafta bol bol, pancar cok sağlıklı ama cok sekerli, onun yerine pancarli salata yesen mesela? Pancar + ispanak + yesil sogan salatasi mükemmel oluyor.
İyide ben pancarı balı diyet için yiyip iç iyorum ki. Doktor her gün suyunu iç dedi her sabah bal ye dedi o yüzden yoksa salatasını yapıp yerdim

Back