• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

LadyMiami LadyMiami iyi yolculuklar.

Sinemalari da kapattilar burada, yoksa benim de ne zamandir bekledigim filmler vardi :KK43:
Sinema olmazsa olmazım çok severim sinemaya gitmeyi şükürler olsun bizde öyle şeyler olmadı. Hiç bir yer kapanmadı. Ayrıca ofisimizin tam yanında olan bu sinemanın koltukları da recliner koltuk yani böyle açılıyor yatak oluyor her biri de büyük zaten sosyal mesafe ister istemez oluyor bence başka bir şeye de gerek yok. 😉

Hoşçakal Türkiye’m, 2 ay sonra görüşmek üzere🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Eklentiler

• DABBE2F8-26D4-4586-ACCA-82DBCF2C3CE3.jpeg
    DABBE2F8-26D4-4586-ACCA-82DBCF2C3CE3.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar ozel gunler icin tatli dusunenler kesinlikle cheesecake tariflerine bir bakinsinlar,

yagli bir peynirle yapinca inanilmaz doyurucu oluyor, seker orani da gordugum diger tatlilardan daha az.

sabah bi dilim cheesecake ve kahve ictim, oglen de normal ogun yiyecektim ama baktim hala tokum gecistirmeye karar verdim.

Selam hanım lar bugün biraz yogundum kızım hasta olmuştu ilaç alerji yaptı yeniden yazdır felan komşuya uğra derken akşam oldu. Kaptanım ben bugünkü kilomu ekleyeyim sonrada menümü yazayim,73 kilodayim. malesef 😔suan halen emzirmekteyim. IMG_20211223_122556702.jpg

Bugünkü menüm , sabah çok geç kalktım geve bebekim uyumadi,
Sabah kahvaltısı 11
İki dilim ekmek, ymurtali ıspanak, 1 YK kıyma kavurma, kk peynir,10yakin yeşil zeytin küçükler di

İki gibi bir kase mercimek çorbası

İkindi komsumdaydim, iki lokmalık kuru, küçük kase çerez, haşlanmış nohut küçük kase,

Akşam
İki lokma sucuklu yumurta, büyük boy kase eksili etli kabak yemeği
Akşam bir ara mandalina yiyebilirim
Suyum bir litre vardır yinede içmeye çalışırım yarım litre daha
A Arrietty_

tomrs tomrs iyilik sağlık, devam iste.

Bugünüm guzel gecti

6 bin adim (10 olacak)
100 pushup (yes 😍)
300 squat/lunge karışık
Harika canm muhteşem sin. bende vakit ayırıp biraz spor yapmayı düşünüyorum bebik de hasta sürekli memede. Sizleri gördükçe iştah geldim . Anca ısınma hareketleri ve bölgesel mekik felan yapabilirim herhalde.

Kızımın arkadaşı geldi şehir dışından, bir kaç kız bizde toplandılar bu gece misafirimiz olacaklar. Ne güzel eğleniyorlar bir görseniz, kikir kikir ota moka gülüyorlar 😂 Eski anılarım canlandı, yanlarında saçmaladığım arkadaşlarımı çok özlediğimi fark ettim. Bir zamanlar bizde aklı bir karış havada gençlerdik be 🙁
Neyse menümü yazayım kızlara atıştırmalık hazırlıcam. Spor yapabilirsem yazacağım.
Eki Görüntüle 2974934

Kendime süpper bir kahvaltı tabağı hazırladım.
Dün akşamı salata ile geçiştirince acıkmışım, beyaz peynir hariç hepsini yedim🤭
Öğleden sonra 14:00 gibi mix&go yiyeyeceğim.
Yeşil çay ve kahve içerim gün içinde.
Akşam yine salata planım var.
Detoks gibi olsun bari, yarın akşamda salata yerim sadece.
Spor olarakta koşu bandı ve bölgesel çalışacağım.
Dün akşam ki gibi ip atlarım birazda.
Cumartesi 58 leri görmem lazım.
Sizlerin planları neler?
Kahvaltım bu şekildeydi

Gün içinde
1 adet mix&go
1 türk kahvesi
1 soda
1 kupa yeşil çay

Akşam 20:00
2 yk taze fasulye
2 yk makarna
2 adet yaprak sarma
1 adet köfte
1 kase cacık
A Arrietty_

Kızımın arkadaşı geldi şehir dışından, bir kaç kız bizde toplandılar bu gece misafirimiz olacaklar. Ne güzel eğleniyorlar bir görseniz, kikir kikir ota moka gülüyorlar 😂 Eski anılarım canlandı, yanlarında saçmaladığım arkadaşlarımı çok özlediğimi fark ettim. Bir zamanlar bizde aklı bir karış havada gençlerdik be 🙁
Neyse menümü yazayım kızlara atıştırmalık hazırlıcam. Spor yapabilirsem yazacağım.
O gunlere gelmekten korkuyorum kizlarim cok hizli buyuyecek diye

Benden regl sonrası tekrar orucuma basladim
Iftar menum
3 kasik bulgur pilavi
3 kasik et yemegi firinda
Salata
Brokoli

Kacamaklara gelirsek
1 parmak kadar halka tatli ceyrek gofret 2 minik pogaca

Back