• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Karides yedim bol proteinli düşük kalorili, yanında bol salata bir dilim de TB ekmeği yedim bence mükemmel bir öğlen yemeğiydi, şimdi de kestaneli pasta yiyorum çok büyük bir dilim değil ama korse yüzünden muhtemelen üç günde anca bitiririm.:KK70::KK70::KK70:

Keşke Amerika’da da böyle pastalar yapsalar diyecektim vazgeçtim, eğer böyle pastalar yaparlarsa ben orada obez olurum. :KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• FA91339A-720E-45D2-8E22-029B51BFC711.jpeg
    FA91339A-720E-45D2-8E22-029B51BFC711.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 25
Aslında ben de hamsi düşünüyordum ama spariş vereceğim balıkçının sardalyası meşhurmuş o yüzden sardalya yemeyi planlıyorum😋

ne guzel,
baligi baskasi yapsin ben yiyim :KK48:

eskiden kocaelinde bir balikcimiz vardi, inanilmaz varos bir yer, dusun gazete kagidi ustune baligi atip gidiyordu adam,
ama baligi o kadar taze, o kadar lezzetli ve de gayet makul fiyatliydi,
zor masa bulurduk, bazen kapisinda yarim saat beklerdik,
tey tey :KK48::KK48:

ne guzel,
baligi baskasi yapsin ben yiyim :KK48:

eskiden kocaelinde bir balikcimiz vardi, inanilmaz varos bir yer, dusun gazete kagidi ustune baligi atip gidiyordu adam,
ama baligi o kadar taze, o kadar lezzetli ve de gayet makul fiyatliydi,
zor masa bulurduk, bazen kapisinda yarim saat beklerdik,
tey tey :KK48::KK48:
Burasıda salaş bir yer zaten çok güzel yorumlar almış, genelleme yapmak istemiyorum ama balık salaş yerlerde daha güzel oluyor. 🤗

Kuchisabishii Kuchisabishii 750 ip atlama
5 bin adim

Simdi adimi tamamlicam 10 bine, biraz da squat ve pushup yapsam günü kurtaririm 😋

Menu

12.30
2 yumurta ile sebzeli omlet (patates, biber, lahana firinladim)
2 adet minik baton tb ekmek, tereyagli
2 avuc kuruyemis
3 hurma
1 üzüm 😜
1 kare bitter

14.30
Kremali kahve

Kuchisabishii Kuchisabishii 750 ip atlama
5 bin adim

Simdi adimi tamamlicam 10 bine, biraz da squat ve pushup yapsam günü kurtaririm 😋

Menu

12.30
2 yumurta ile sebzeli omlet (patates, biber, lahana firinladim)
2 adet minik baton tb ekmek, tereyagli
2 avuc kuruyemis
3 hurma
1 üzüm 😜
1 kare bitter

14.30
Kremali kahve
Ip atlama sahane 😍
500de bende var
Menu ise az olmus kiz 😂 fakat makro olarak dusununce iyi

Back