• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ameliyattan beri bugün ilk defa yarım saat hafif tempolu yürüyüş yaptım resmen maraton şampiyonu gibi hissediyorum kendimi😎
Üstelik aralarda dinlendim falan yani o kadar çabuk yoruluyorum ki. Ama bir şekilde eski gücüme kavuşmam lazım. 🤲🤲

Eklentiler

• 7826369E-92D5-4BDE-BBEC-7859A5095414.jpeg
    7826369E-92D5-4BDE-BBEC-7859A5095414.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 19
LadyMiami LadyMiami step bench i nasil kullaniyorsun sen? Kafana Gore mi adimliyorsun ?
Hava buz, yurume bandimi da annemde. Bari onunla adimlayim
Canım ben sadece ileri yapmıyorum geri yan çapraz her şekilde yapıyorum, mesela 5 dakika 1 bacak kaldırarak yapıyorum 5 dakika çapraz yapıyorum 5 dakika geri geri yapıyorum sürekli farklı kaslar çalışsın diye tempomu ve yapış şeklimi değiştiriyorum çok güzel de kalori yakılıyor.😉

İyi akşamlar kızlar tüm gün yattım yine, işe de gidemedim. Kendimi salmayayım diye çıktım yürüdüm az evvel. 5 bin adım atmışım, kısa günün kârı.
14:00
Burger köftesi
1 ayran

2 mandalina

19:30
1 kase k.mercimek çorbası
2 yk patates yemeği
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Kuchisabishii Kuchisabishii
sedulu sedulu

Bugun sporumu cok sevdim 😁
Yapinca abartiyorum genelde, zor durdurdum kendimi.

30dk BikeErg
500 ip
6bin adim

Su 2L

Menu
Sabah 11 civari
2 yumurta
2dilim beyaz peynir
Yesillik
1 dilim tahilli ekmek

Aksam 16.30
Ev yapimi 2yk haydari
1 avuc buyuklugunde pita ekmegi
Icine vil yesillik ve 3 kofte

Bende menümü yazayım
Sabah 7 de sinamekili yeşilçayı
10:00 da fitre kahve
12:00 de 1 kase yogurtlu brokoli 4 adet köfte
Çay
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 20:00
2 kepçe tavuksuyuna çorba
1 dilim ekmek
Spor
Sabah 15 dk esneme sporu
10 bin adım
🌺

Bende iyiyim 10 bin adım tamam spora iyice odaklandım ama regl olmasa rahat yapacagım agrım fena :KK43:

Agrin varken dinlen ya, 2 gun sonra bomba gibi yaparsin.
Regl haftasinda hic vicdan yapma spor eksik kaliyor diye. Cidden sonraki hafta enerji bombasi oluyor insan, hemen o eksigi kapatiyor.

LadyMiami LadyMiami dün giremedim yoğun bir gündü ...ödem atmak icin rendeliyorum 3 dk sadece sotelıyorum mınnacık yağda az pişmiş oluyor uzerıne pulbıber ve yogurt koyuyorum ...tadı güzel olmuyor ama 3 gün kabak detoksu yapsan uysan kesin 2 3 ödem atıyor

Günaydın Çıtırlar.
Artık Türkiye’deki son iki günüm, çocuklarımı ve eşimi çok özledim. 😔
Sabah peynir zeytin simit ve yumurta ile standart bir Türk kahvaltısı yaptım, bugün de yine 5000 adım yapmayı hedefliyorum. 😉

Günaydın Çıtırlar.
Artık Türkiye’deki son iki günüm, çocuklarımı ve eşimi çok özledim. 😔
Sabah peynir zeytin simit ve yumurta ile standart bir Türk kahvaltısı yaptım, bugün de yine 5000 adım yapmayı hedefliyorum. 😉

gezdigin gordugun senin olsun, bize ne yiyip ictin ondan haber ver.

kiz baklava da yesene :olamaz:

Ameliyatın üzerinden 12 gün geçti. %95 oranında dik yürüyorum, hafif bir gerginlik hissi dışında da başka bir şey hissetmiyorum, elhamdülillah geçti gitti çok şükür. 🤲

Back