• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar ☺️
Dün cok az kisi bildirim yapmis 🙄

kaptannicem, ben bugun de tek ogun yapicam, gerci 2 saate yayiyorum ogunumu, uzun uzun yiyorum ama.
yarindan itibaren 3 ogune geciyorum, reglim geliyor, gerginim.

bugun balikli bol yesillikli sandvic yapicaktim kiiiiiiii
evde sadece beyaz ekmek var,
1 dilimcik tb ekmek buldum, onun ustune yigicam her seyi, ekmekli salata olmus olacak :KK48:

bugun cocuklar evde, yardimci geliyor, banyoda yapim isleri icin esimle bir arkadasi calisiyor, ayrica da ikimizin de 8 saatlik mesaisi var, yehuuuuu:KK47:

LadyMiami LadyMiami dün giremedim yoğun bir gündü ...ödem atmak icin rendeliyorum 3 dk sadece sotelıyorum mınnacık yağda az pişmiş oluyor uzerıne pulbıber ve yogurt koyuyorum ...tadı güzel olmuyor ama 3 gün kabak detoksu yapsan uysan kesin 2 3 ödem atıyor
Çok teşekkür ederim canım. Ben kabak seviyorum aslında özellikle sarımsaklı yoğurtla sevdiğim bir sebze. Şu sıralar ameliyattan dolayı karnımın etrafında az bir ödem var o yüzden denemeyi düşünüyorum eve gider gitmez. 😉
gezdigin gordugun senin olsun, bize ne yiyip ictin ondan haber ver.

kiz baklava da yesene :olamaz:
Gittiğim bir restoranda baklava ikram ettiler orada yedim bir dilim, ama özellikle ısmarlayıp da yediğim bir şey değil. Benim kızlarım çok seviyor baklavayı ama onu zaten inşallah uludağa geldiğimizde bol bol yeriz, iki ay sonra geliyoruz biliyorsun, çok da uzun bir zaman yok. Böyle tek başıma olunca çok keyif almıyorum açıkçası yediğimden içtiğimden, sırf çabucak iyileşeyim diye yedim bir çok şeyi, zorladım kendimi. Ama Şubatta eşimle ve çocuklarımla geldiğimde bol bol keyfini çıkaracağım inşallah. Zaten günde 6 - 7 saat kayak yapıyoruz ve bol kalori yakıyoruz diyet falan yapmama gerek olmaz bol bol yerim inşallah😉😎

Hangi ameliyat olursa olsun vücuda çok ağır geliyor arkadaşlar, başkalarını bilmiyorum ama ben çok aşırı etkileniyorum, ayaklarımdan ameliyat olduğunda da hiçbir şey yapmadığım halde çok kilo vermiştim bu seferde bütün gün çoğunlukla oturuyorum kalorisi yüksek şeylerde yiyorum ama yine kilo veriyorum, muhtemelen yakında kilo alma diyeti yapacağım gibi görünüyor.
Aynaya baktığım zaman sadece karnımı değil popomu da kaybetmişim gibi görünüyor, tahta gibi görünüyorum resmen, bir an önce squat falan yapmaya başlamam lazım. Karın kaslarımı kullanmadan sadece bacak ve popo kaslarını geliştiren hareketler bulmam lazım. Alys Alys

Hangi ameliyat olursa olsun vücuda çok ağır geliyor arkadaşlar, başkalarını bilmiyorum ama ben çok aşırı etkileniyorum, ayaklarımdan ameliyat olduğunda da hiçbir şey yapmadığım halde çok kilo vermiştim bu seferde bütün gün çoğunlukla oturuyorum kalorisi yüksek şeylerde yiyorum ama yine kilo veriyorum, muhtemelen yakında kilo alma diyeti yapacağım gibi görünüyor.
Aynaya baktığım zaman sadece karnımı değil popomu da kaybetmişim gibi görünüyor, tahta gibi görünüyorum resmen, bir an önce squat falan yapmaya başlamam lazım. Karın kaslarımı kullanmadan sadece bacak ve popo kaslarını geliştiren hareketler bulmam lazım. Alys Alys

squat falan sanirim 3 boyutlu hareket diye geciyor, bir sekilde tum vucut calisiyor yani, o yuzden super hareketlerden, sana 2 boyutlu hareket lazim,

popisi sikip sikip birakabilirsin,
parmak ucunda / topukta kisa sure yuruyebilirsin,
step tahtasina cikip inebilirsin
bir yere yaslanip bacagi kalcadan cevirebilirsin (bunu yerde yaparsan karin da calisiyor biliyorsun)

daha dusunelim bakalim.

yarin esimin dogumgunusu,
cheesecake yapicam bugun,
kendi dogumgunumde yaptigim gibi sekersiz versiyonundan degil,
ama yine de ev yapimi oldugu icin oluru var bence :KK48:

yarin aksama da guzel bir yemek dusunecegim bakalim:dua:

bu aralar soguk oldugu icin aklimda corbalar donuyor, 3 cesit corba yapasim var ha ha :KK48:

squat falan sanirim 3 boyutlu hareket diye geciyor, bir sekilde tum vucut calisiyor yani, o yuzden super hareketlerden, sana 2 boyutlu hareket lazim,

popisi sikip sikip birakabilirsin,
parmak ucunda / topukta kisa sure yuruyebilirsin,
step tahtasina cikip inebilirsin
bir yere yaslanip bacagi kalcadan cevirebilirsin (bunu yerde yaparsan karin da calisiyor biliyorsun)

daha dusunelim bakalim.
Hepsi harika tavsiyeler çok teşekkür ederim eve döner dönmez mutlaka deneyeceğim, doktoruma kalsa hiçbir şey yapma diyor ama karın kaslarını çalıştırmadığım sürece bişeyler yapabilirim gibi geliyor zaten internetten de baktım üç hafta sonrasında karın kasları çalışamadığı sürece hafif sporlar yapılabileceği söyleniyor. Hatta birkaç uygulamada gösterilmiş ama çok fazla ayrıntı ve çeşit yok maalesef.
Yemek planlari sahane. Kayak hic yapmadim 🙈 guzel mi 😁

isteyim bugun. Ilaclarla isim var. Whipped creamli kahvemi aldim,azicik moladayim.
Bursalıyım ben, dolayısıyla çok küçük yaşta kayak yapmaya başladım eşim de çocukken kayak yapmaya başlamış o yüzden ikimizde kayak yapmayı çok seviyoruz. Tabi çocuklarıda götürdüğümüz için yanımızda onlar da çok seviyorlar hem ailece beraber yaptığımız bir aktivite oluyor hem de gerçekten çok eğlenceli güzel bir spor tavsiye ederim. 🥰🥰

Hepsi harika tavsiyeler çok teşekkür ederim eve döner dönmez mutlaka deneyeceğim, doktoruma kalsa hiçbir şey yapma diyor ama karın kaslarını çalıştırmadığım sürece bişeyler yapabilirim gibi geliyor zaten internetten de baktım üç hafta sonrasında karın kasları çalışamadığı sürece hafif sporlar yapılabileceği söyleniyor. Hatta birkaç uygulamada gösterilmiş ama çok fazla ayrıntı ve çeşit yok maalesef.

Bursalıyım ben, dolayısıyla çok küçük yaşta kayak yapmaya başladım eşim de çocukken kayak yapmaya başlamış o yüzden ikimizde kayak yapmayı çok seviyoruz. Tabi çocuklarıda götürdüğümüz için yanımızda onlar da çok seviyorlar hem ailece beraber yaptığımız bir aktivite oluyor hem de gerçekten çok eğlenceli güzel bir spor tavsiye ederim. 🥰🥰
Yeşil Bursa’m bende Bursa doğumluyum bir hemşeri daha ☺️

kisin kimse kilo vermek istemiyor :KK53:

valla canim haklisin, zorla da olmaz tabi ki de, bilemiyorum yani.
Etiketlemicm kimseyi daha :KK53:

Isten geldim direk BikeErg e ciktim 👍
4 dk ya 30dk dolmus oluyor :halay:

Yaptin mi tek ögünü ?

Yarin izin gunum ve Anneme gidecegim. Yaprak sarmasi yapacak.
Tek ögün dusunuyorum. Yaninda Haslama et ve salata olacak. Sarma 10tane yesem cok mu 😂

Etiketlemicm kimseyi daha :KK53:

Isten geldim direk BikeErg e ciktim 👍
4 dk ya 30dk dolmus oluyor :halay:

Yaptin mi tek ögünü ?

Yarin izin gunum ve Anneme gidecegim. Yaprak sarmasi yapacak.
Tek ögün dusunuyorum. Yaninda Haslama et ve salata olacak. Sarma 10tane yesem cok mu 😂

aynen yazdigim gibi yaptim,
ustune hurma, 1 elma ve de kuruyemis yedim.

bugun son omad, yarin 2 ogun yapicam, sonraki gunler 3 ogun.

haftasonu da misafirim var.

suan 2500 adimdayim, en fenasi o, bugun cok yoruldum ama cocuklar, yardimci , toplantilar falan derken.

Ay Boyle sessiz olunca cidden kilitleyip gidelim dusuncesi geliyor.
Katilip da ugramayanlar ,menu ve tarti bildirimide yapmiyor.
Menu yorumlarida 🙄
Kızmış yine benim kaptaniçem. Kız menü yorumlayayım diyorum bakıyorum genelde az yiyo millet. Abartanda yok eskisi gibi kırbaçla korkutalım 🤭
Ben hastaydım 2-3 gündür spor yapamadım ama menü yazdım. Şimdi eve gidip sporuma da devam edicem kaldığım yerden.

aynen yazdigim gibi yaptim,
ustune hurma, 1 elma ve de kuruyemis yedim.

bugun son omad, yarin 2 ogun yapicam, sonraki gunler 3 ogun.

haftasonu da misafirim var.

suan 2500 adimdayim, en fenasi o, bugun cok yoruldum ama cocuklar, yardimci , toplantilar falan derken.
Dinlen bugunde.
Bende 2gun warrior yapacagim. Yarin dedigim gibi. Persembe de disaridan noel menusu siparis ettik. Ben ordek yerken onlar vejeteryan menusu yiyecek 🤭

Kızmış yine benim kaptaniçem. Kız menü yorumlayayım diyorum bakıyorum genelde az yiyo millet. Abartanda yok eskisi gibi kırbaçla korkutalım 🤭
Ben hastaydım 2-3 gündür spor yapamadım ama menü yazdım. Şimdi eve gidip sporuma da devam edicem kaldığım yerden.
Gecmis olsun canim
Kizmadim 😂
Hala beklenti icinde mi kilo vermek isteyenler emin olamiyorum 😁
Kaptan yok ,yaris yok o yuzden motive olamiyoruz mu diyorlar. Yoksa hallerinden memnunlar mi bilemiyorum.
Ergin kirbac videosu yapabilmis miydin ?
Insta profilini gorunce gaza geliyorum.
Cardio kismi bitti bende. Salonu Sil supur,koltugu cektim derken koltuga yerlesti evdekiler 😂 yamuk yumuk duruyor. Artik yatana kadar kalir oyle

Dinlen bugunde.
Bende 2gun warrior yapacagim. Yarin dedigim gibi. Persembe de disaridan noel menusu siparis ettik. Ben ordek yerken onlar vejeteryan menusu yiyecek 🤭

aslinda benimki de warrior sayilabilir, yeme penceresi 2 saati buluyor, cok yedigim icin he he.

dinlenme gunu yapicam da 20 gunluk strigim var, emek bu emek , bozamam, on bini tamamlamam lazim :KK48:

aslinda benimki de warrior sayilabilir, yeme penceresi 2 saati buluyor, cok yedigim icin he he.

dinlenme gunu yapicam da 20 gunluk strigim var, emek bu emek , bozamam, on bini tamamlamam lazim :KK48:
Ozaman devam :))
Gittim bullet journal aldim.
Hergun 30dk bisiklet
1kase salata
Minimum 1,5 L su yazdim 😂 mutlaka tamamlaliyim bu 3hedefi.

Back