• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sahurda doğru düzgün bir şey yiyemedim midem bulandı niyeyse. 1 kasik kepekli bulgur pilavı ve 2 kasik Yoğurt yedim sadece
Cırcır da olmuşum 🙈:mad:

Pazar gününün acısını hep pazartesiler çekiyor.

Açım ama hiç aç hissetmiyorum.
Su bile içmemisim sabah aklıma geldi.

Aksama güzel bir diyet yemeği tarifi istiyorum hem de beni biraz toparlasin kizceler?

Sahurda doğru düzgün bir şey yiyemedim midem bulandı niyeyse. 1 kasik kepekli bulgur pilavı ve 2 kasik Yoğurt yedim sadece

Aksama güzel bir diyet yemeği tarifi istiyorum hem de beni biraz toparlasin kizceler?

peynirli/tavuklu/balikli/nohutlu salata, bu sekilde cok doyurucu oluyor, tek cesit yetiyor.

eger ki yok ben sicak bir seyler de isterim dersen sebze corbasi yapabilirsin, veya bol sebzeli mercimek corba.

onun disinda her turlu sebze yemeginin gideri var bence, ama tek basina doyar misin bilemem.

benim bugunku planim oglene bol sebzeli bir omlet yapmak, yaninda ekmek de olacak. Tek ogun dusunuyorum.
Cocuklara aksama manti var cunku :KK48:

peynirli/tavuklu/balikli/nohutlu salata, bu sekilde cok doyurucu oluyor, tek cesit yetiyor.

eger ki yok ben sicak bir seyler de isterim dersen sebze corbasi yapabilirsin, veya bol sebzeli mercimek corba.

onun disinda her turlu sebze yemeginin gideri var bence, ama tek basina doyar misin bilemem.

benim bugunku planim oglene bol sebzeli bir omlet yapmak, yaninda ekmek de olacak. Tek ogun dusunuyorum.
Cocuklara aksama manti var cunku :KK48:
Sebzeli mercimek çorbası evet bunu aldım yapayım o zaman 🥰

Türkiye’deki son üç günümden günaydın🇹🇷🇹🇷
Sabah doktor kontrolüne gittim gayet iyi geçti maşallah hızla iyileşiyorum duş alabileceğimi söyledi aşırı mutlu oldum. 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Çarşamba günü son olarak hastanede görecek beni ve aynı zamanda PCR testimi de aynı yerde yaptırabileceğim. 😎
Bugün biraz daha dikleştim aslında %90 dikleştim sadece yüzde onluk bir eğiklik var duruşumda yürüyüşüm de hızlandı maşallah, onun dışında da hiçbir şikayetim yok çok şükür her geçen gün biraz daha kolaylaşıyor benim için. Hatta o zor günleri unuttum bile:KK9::KK9::KK9:

Sabah kahvaltısında Akdeniz tabağı diye bir şey getirdiler simitle onu yedim ama bitiremedim, zaten korseden dolayı yediğim her şeyin yarısını yiyebiliyorum şu anda. Bu durum da sürekli aç hissetmeme neden oluyor ama zaten hareket etmediğim için bir bakıma iyi bir şey aslında böylece kilo almam. Yine de üzerime yapışan şu açlık hissini çok sevmiyorum. 🙄🙄🙄

Tabi bu kabagin buyuklerini bulursanda Olur ama cesit bu ...kabak ödem kürleri çok popüler miden kaldırırsa😁😁 bana tek iyi gelen neler denemedım ki kabaktan usanıp uzaklaştığım an ödem tutuyorum...her vücut farklı tabii
Bu kabağı özel bir şekilde mi pişiriyorsunuz yoksa istediğim yemeği yapabilir miyim, mesela fırında pişirip üzerine yoğurt koyup yiyebilir miyim?

Fırında tavuk yapabilirsin, sebzeli, hem kalorisi çok düşük hem çok besleyici hem de proteini yüksek çokta tok tutar. 😉

Bu kabağı özel bir şekilde mi pişiriyorsunuz yoksa istediğim yemeği yapabilir miyim, mesela fırında pişirip üzerine yoğurt koyup yiyebilir miyim?

Fırında tavuk yapabilirsin, sebzeli, hem kalorisi çok düşük hem çok besleyici hem de proteini yüksek çokta tok tutar. 😉

Leydicim aynen oyle, firinda super oluyor,

firinda sut de ekleyen var,

ben klasik az yagla firinla, sonra sarimsakli yogurtla tuket sekline bayiliyorum.

galiba Kuchisabishii Kuchisabishii fistik mi ekliyor ustune n, nasil yapiyordun kaptan?

Leydicim aynen oyle, firinda super oluyor,

firinda sut de ekleyen var,

ben klasik az yagla firinla, sonra sarimsakli yogurtla tuket sekline bayiliyorum.

galiba Kuchisabishii Kuchisabishii fistik mi ekliyor ustune n, nasil yapiyordun kaptan?
Cam fistigi kizartiyorum 2dk tereyagda . Uzerine dokuyorum :kk77:

Aksam da yapacagim. Canim istedi 😁

Back