• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hey yavrum heyyyyy🤭😁😁 guncelide gönder Durumu idrak edelim
Screenshot_20211219-134319_Gallery.jpg

Buda şimdiki halim hatta 4 kilo fazla🤣😭

Günaydın kizceler

Ben de bugun if yapmiyorum, haftasonu serbest takılıyorum biraz biliyosunuz.
Bir de tam kapatma basladi bugun, her yer kapandi, cocuklar da evde olacak 3 hafta, biz calismaya calisicaz, az moraller bozuk yani. O yüzden biraz rahatlama gunu yapicam. Hafif bir yürüyüşe cikabiliriz qilecek, onun disinda on bin adim disinda bir planim yok.

Bitter çikolata ile gune basladim. 11.30

Tb unu ile dunden kalan kiyma icini tart yapicam ogle yemegine. 13.00

Aksam belli degil henuz ama muhakkak büyük kase salatam olacak. Belki ben sadece salata yerim, ev ahalisine yemek yaparim. 18.00 civari.

İyi akşamlar...
Sabah 7:00 1 kaşık bal
10:00 portakal suyu
12:00 spanaklı yumurta 1 porsiyon 1 dilim peynir domates salatalık.
15:00 1 bardak nar suyu
16:00 1 bardak pancar ve havuç suyu karışımı
18:00 fırında bişmiş tavuk göğsü sezar salata 1 bardak elma suyu
1 litre su
3 mil leslie.
👍👌👏
Potansiyel varmış nasıl olsa eninde sonra tekrar dönersin merak etme buna inan sabır ve azimle devam et.
Günaydın kizceler

Ben de bugun if yapmiyorum, haftasonu serbest takılıyorum biraz biliyosunuz.
Bir de tam kapatma basladi bugun, her yer kapandi, cocuklar da evde olacak 3 hafta, biz calismaya calisicaz, az moraller bozuk yani. O yüzden biraz rahatlama gunu yapicam. Hafif bir yürüyüşe cikabiliriz qilecek, onun disinda on bin adim disinda bir planim yok.

Bitter çikolata ile gune basladim. 11.30

Tb unu ile dunden kalan kiyma icini tart yapicam ogle yemegine. 13.00

Aksam belli degil henuz ama muhakkak büyük kase salatam olacak. Belki ben sadece salata yerim, ev ahalisine yemek yaparim. 18.00 civari.
Hala kapanma mı var ya? Allahım Florida’da yaşadığım için sana şükürler olsun🤲 bu ne ya, kapanma kapanma mahvettiler dünyayı. YETER!!!!

👍👌👏

Potansiyel varmış nasıl olsa eninde sonra tekrar dönersin merak etme buna inan sabır ve azimle devam et.

Hala kapanma mı var ya? Allahım Florida’da yaşadığım için sana şükürler olsun🤲 bu ne ya, kapanma kapanma mahvettiler dünyayı. YETER!!!!
Önceleri 20 kilo verdiğim oldu benim şimdide olur inşallah

👍👌👏

Gida ve ilac alabilecegin yerler dışında her yer kapali suan. Ve disarida yuruyuste bile 1.5 metre kurali var. Misafir falan agirlamak da kurallara tabii 🙄 yani uzuldum, adamların bayram haftasi neticede 😑

Back