- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #13.101
Hey yavrum heyyyyy guncelide gönder Durumu idrak edelim
Buda şimdiki halim hatta 4 kilo fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey yavrum heyyyyy guncelide gönder Durumu idrak edelim
Kahve bardaklarında öğlen yemeği.
Menüde meyveli yulaf ve tiramisu var
İyi akşamlar...
Sabah 7:00 1 kaşık bal
10:00 portakal suyu
12:00 spanaklı yumurta 1 porsiyon 1 dilim peynir domates salatalık.
15:00 1 bardak nar suyu
16:00 1 bardak pancar ve havuç suyu karışımı
18:00 fırında bişmiş tavuk göğsü sezar salata 1 bardak elma suyu
1 litre su
3 mil leslie.
Potansiyel varmış nasıl olsa eninde sonra tekrar dönersin merak etme buna inan sabır ve azimle devam et.Eki Görüntüle 2972295
Bu halime dönmek istiyorum
Hala kapanma mı var ya? Allahım Florida’da yaşadığım için sana şükürler olsun bu ne ya, kapanma kapanma mahvettiler dünyayı. YETER!!!!Günaydın kizceler
Ben de bugun if yapmiyorum, haftasonu serbest takılıyorum biraz biliyosunuz.
Bir de tam kapatma basladi bugun, her yer kapandi, cocuklar da evde olacak 3 hafta, biz calismaya calisicaz, az moraller bozuk yani. O yüzden biraz rahatlama gunu yapicam. Hafif bir yürüyüşe cikabiliriz qilecek, onun disinda on bin adim disinda bir planim yok.
Bitter çikolata ile gune basladim. 11.30
Tb unu ile dunden kalan kiyma icini tart yapicam ogle yemegine. 13.00
Aksam belli degil henuz ama muhakkak büyük kase salatam olacak. Belki ben sadece salata yerim, ev ahalisine yemek yaparim. 18.00 civari.
Önceleri 20 kilo verdiğim oldu benim şimdide olur inşallah
Potansiyel varmış nasıl olsa eninde sonra tekrar dönersin merak etme buna inan sabır ve azimle devam et.
Hala kapanma mı var ya? Allahım Florida’da yaşadığım için sana şükürler olsun bu ne ya, kapanma kapanma mahvettiler dünyayı. YETER!!!!
Potansiyel varmış nasıl olsa eninde sonra tekrar dönersin merak etme buna inan sabır ve azimle devam et.
Hala kapanma mı var ya? Allahım Florida’da yaşadığım için sana şükürler olsun bu ne ya, kapanma kapanma mahvettiler dünyayı. YETER!!!!
Böyle de cok tatlisin ama zayif halin daha cekici tesekkurler gönderim icin idrak ettim suan benzerizEki Görüntüle 2972425
Buda şimdiki halim hatta 4 kilo fazla
Ahaaa bir gurbetci daha bende arap marketine gidip bakayim diyorum kabakli gunler dilerim efenimmmMeyve de ekleyeyim gunume, bir Türk marketine gideyim bakayim, belki ayva bulurum.
Ahaaa bir gurbetci daha bende arap marketine gidip bakayim diyorum kabakli gunler dilerim efenimmm
Sen hangi ülkedesin?Ahaaa bir gurbetci daha bende arap marketine gidip bakayim diyorum kabakli gunler dilerim efenimmm
Cok iyi ödem atiyorKabak cok severim
Yaninda da sarimsakli yogurt olsun
Iskandinavya ulkelerinden biri soguk yerlerSen hangi ülkedesin?
Etiket yap kuzuHadi hafif bir challenge da ekleyelim gune,
100 tane squat,
Istediginiz kadar dinlenme, istediğiniz tarzda olur.
Kimler var?
Pazar günü diyet yapabiliyor musunuz ?
Eş kişisi evde olunca
Azıcık ucundan bozuluyor sanki.
Bunun acısını pazartesi çekiyor sonra.
Benim pazartesi tardi günüm mümkün değil yememPazar günü diyet yapabiliyor musunuz ?
Eş kişisi evde olunca
Azıcık ucundan bozuluyor sanki.
Bunun acısını pazartesi çekiyor sonra.
Etiket yap kuzu
Ben varim
Kahve __Kokusu
Wilma11
clara
Kuchisabishii
Sen de diğerlerini yap gören gelsin