• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Wc e cikmayi bekliyorum 😂😂
Bende bekledim ama olmadi
Guncel kg 60.65 yerinde sayma devam
Sali gunu yeniden oruca baslicam insallah
Daha kontrollu ve tatlisiz olmayi planliyorum

Eklentiler

• 20211218_090505.jpg
    20211218_090505.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 25
Ama güzel bir haberim var 4 gündür falan namazlarımızı hiç geçmez oldu. Yasin okuyorum bol bol .oruçta olunca maneviyatım güçleniyor sanki.
Bu dünyada yatırım zaten anlamsizdi. Şimdi ise imkansız en azından gerçek dünyamıza yatırımı artıralım diyorum hep kendime.

ama fırsat buldukça giriyorum canım buraya . Yazarım bundan sonra buraya her girmeme arkasına bir su etiketi yapayım bari🥰😍🤩

Cok güzel kg vermişsin . Ama kendini hemen bırakma kilo verip geri alıyorsun sen migim sakin öyle bir kötülük yapma kendine olur mu?
Devam ediyoruz güzel gidişata.
Yurumelerimiz artsın.
Su alimlarimiz artsın.
Ne geri gidelim ne sabit duralım azmimizde hep daha güçlü olalim
Senin adına çok sevindim canım Allah kabul etsin canım 😍 haftada okuduğum yaşını bu ara bende gün de iki defa okuduğum oldu çok güzel bir duygu
Kur'an la haşır neşir olmak Allah daim ettirsin inşaallah ♥️

Eki Görüntüle 2972010

Aksama kadar ac olacağım bir de bu sonuç bile beklediğim sonuç oldu .
O kadar aç kaldık değmez mi 🤭

Verilen kilo 1kg 200 gr 😍
Maşallah deyin yoksa bir daha veremem kilo falan 🤣

Hedef : 53
Maşallah 41 kere azimli arkadaşım benim 😍 cobuk söyle ne yedin içtin 😳

Günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ederim maşallah aynı şekilde devam inşallah. Birazdan benim doktor kontrolüm var biraz daha dikleştim sanırım daha rahat dolaşıyorum etrafta belim de artık eskisi kadar ağrımıyor çok şükür. Annem de gidince çok iyi beslenemiyorum artık ne bulursam onu yiyorum dışarıda çıkmak istemiyor canım çok zor oluyor kardeşim de bana kahvaltı ısmarlamayı unutmuş sabah bir tane poğaça yedim. 😔

Diyet yapmadım bu gün.
Sabah 9:00da 1 kaşık bal yedim
Saat 11de 1 bardak pancar suyu
Öğlen 12de 2 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık.
15:00 1 bardak nar ve bardak havuç suyu içtim
17:00 mantarlı et sote 1 porsiyon yanında portakal suyu, salata.
4 litre su içtim bu gün 😀
Kahve çay yok.
3 mil leslie + 30 dakika egzersiz
O içtiklerinin üzerine 4 litre su içtiysen böbreklerini çok yorar çok fazla içmişsin. Kahve ve çay haricinde içilen her şey sudan sayılıyor yani toplamda 3 litreyi geçmemen gerekiyor, dikkat et bu konuya. Allah korusun bol su içeceğim derken böbreklerini hasta edersin. Normal bir insanın su ihtiyacı 2 litreyi geçmez diyet yaptığın için hadi 2,5 litre olsun ama 3 litreyi geçme toplamda.😉

Buralardayım gelip okuyorum bazen çok geçmiş birikiyor okuyamıyorum tam bişey yazcam bişey oluyor😂😂 diyet yapmayıda beceremiyorum şuara evde olduğumdan birde malum bi kötü alışkanlığım var bırakmaya çalışıyorum en azından azalttım ondanmıdır nedir ağzım boş kalmıyor. Buhaftada dikkat etmedim ama gece yemeyi kesmem ble işe yaradı güzel sonuç aldım. Sende yoktun bi süredir kuzum yazdında kaçırdım mı ben. Nasılsın iyimisin

Back