- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.901
Hoşbuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu sinavlarim var canim cok bakamadim ve regl oldugum icin kendime hakim olamiyorum kotu besleniyorum
Yarın kaç gelicem bakalım
Ama takip ettim
Sabah akşam spora başladım
Baklava gibi karnıma sahip olmak istiyorum
65 olsam yeter diyom ama 60 a da razıyım
Hadi migi fittt !!!!!
Haftasonu sinavlarim var canim cok bakamadim ve regl oldugum icin kendime hakim olamiyorum kotu besleniyorum
Kahvalti yapmadim
12 den sonra yarim paket kadar haylayf biskuvi yedim 1 dilim elma
Aksam yemegi 17.30
Yarim kase tarhana corba
1 servis kasigi arpa sehriye pilavi
1 yemek kasigi tavuk
Salata
2 biber dolma
Suan da bir miktar daha biskuvi yedim malesef
Amerikalılar kısırı çok seviyorlar belki onlar da sever kısır yapabilirsin ya da mercimek köftesinde çok seviyorlar onun dışında ben soğuk yoğurtlu makarna yapıyorum üzerine tereyağı biber kızdırıyorum ona da bayılıyorlar tatlı olarak da hafif bir şey yapacaksan sütle yap ama revani çok beğeniyorlar şekerpareyi çok beğeniyorlar çok uğraşmam diyorsan revani en kolayı.Kizlar yarin komsularim gelecek.
Fikir verin hadi.
Gelin size turk pidesi yapayim dedim
Yanina salata ve ayran olur.
Baska ne olabilir? Cok cesitli sofra kurmayacagim ama 1 cesit bir sey daha olsa iyi olacak sanki.
Bir de basit bir tatlı önerisi alayim.
Zeytinyağlı meze tarzı şeyleri de çok beğeniyorlar kabaklı havuçlu tarator falan, ceviche yapmasını biliyor musun bilmiyorum ama ceviche ve salsa yı da çipsle çok seviyorlar. Yapılışları çok kolay internetten bulup yapabilirsin. Cevicheyi İlla balıkla yapman gerekmiyor karidesle de yapılabilirsin çok güzel oluyor sadece doğrucaksın çok basit bir yapılışı var. Yanınada mısır cipsi koy gelip gidip yerler.Kizlar yarin komsularim gelecek.
Fikir verin hadi.
Gelin size turk pidesi yapayim dedim
Yanina salata ve ayran olur.
Baska ne olabilir? Cok cesitli sofra kurmayacagim ama 1 cesit bir sey daha olsa iyi olacak sanki.
Bir de basit bir tatlı önerisi alayim.
Amerikalılar kısırı çok seviyorlar belki onlar da sever kısır yapabilirsin ya da mercimek köftesinde çok seviyorlar onun dışında ben soğuk yoğurtlu makarna yapıyorum üzerine tereyağı biber kızdırıyorum ona da bayılıyorlar tatlı olarak da hafif bir şey yapacaksan sütle yap ama revani çok beğeniyorlar şekerpareyi çok beğeniyorlar çok uğraşmam diyorsan revani en kolayı.
Zeytinyağlı meze tarzı şeyleri de çok beğeniyorlar kabaklı havuçlu tarator falan, ceviche yapmasını biliyor musun bilmiyorum ama ceviche ve salsa yı da çipsle çok seviyorlar. Yapılışları çok kolay internetten bulup yapabilirsin. Cevicheyi İlla balıkla yapman gerekmiyor karidesle de yapılabilirsin çok güzel oluyor sadece doğrucaksın çok basit bir yapılışı var. Yanınada mısır cipsi koy gelip gidip yerler.
Tadını sevmediğimden bal yiyorum her sabahSabahları bir yemek kaşığı pekmez iç.
Şükür hep iyi olunBen ameliyat yüzünden kan kaybettim diye bir haftadır kırmızı et ağırlıklı ciğer kelle paça ne bulsam yedim şu an enerjim çok daha iyi şükürler olsun beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor.
Geçen haftadan bu yana iyi gitmiş
Tebrik Ederim canım seni böyle devamGeçen haftadan bu yana iyi gitmiş
Geçen hafta 72,8
Bu hafta : 71,6
Giden -1.2
i p e k Kuchisabishii Kahve __Kokusu Alys sedulu
Masallah bence cok guzel gun olmusDiyet yapmadım bu gün.
Sabah 9:00da 1 kaşık bal yedim
Saat 11de 1 bardak pancar suyu
Öğlen 12de 2 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık.
15:00 1 bardak nar ve bardak havuç suyu içtim
17:00 mantarlı et sote 1 porsiyon yanında portakal suyu, salata.
4 litre su içtim bu gün
Kahve çay yok.
3 mil leslie + 30 dakika egzersiz