• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Geçen cumartesi 61.1
Bugün 60.5
Fark - 600gr

Eklentiler

• IMG_20211213_083420.jpg
    IMG_20211213_083420.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 21
Bende bekledim ama olmadi
Guncel kg 60.65 yerinde sayma devam
Sali gunu yeniden oruca baslicam insallah
Daha kontrollu ve tatlisiz olmayi planliyorum
Yerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize iyi gelecek ne dersin bu hafta kapışalım mı
Eki Görüntüle 2972010

Aksama kadar ac olacağım bir de bu sonuç bile beklediğim sonuç oldu .
O kadar aç kaldık değmez mi 🤭

Verilen kilo 1kg 200 gr 😍
Maşallah deyin yoksa bir daha veremem kilo falan 🤣

Hedef : 53
Maşallah çok güzel🧿
Eki Görüntüle 2972012
Merhaba.. tebrikleri alayım😅🤣
Bu hafta 71.5 kg
Geçen hafta 69.6 kg
Fark 1.9 kg
Yerleri alışılagelmişin dışında ters olmuş bende muhteşem emoji yaptım - zannettim heyecanla maaşallah demiştim geri alayım maşallahımı ne yaptın böyle arkadaşım ödemdir inşallah moral bozmak yok haftaya verirsin inşallah

Buralardayım gelip okuyorum bazen çok geçmiş birikiyor okuyamıyorum tam bişey yazcam bişey oluyor😂😂 diyet yapmayıda beceremiyorum şuara evde olduğumdan birde malum bi kötü alışkanlığım var bırakmaya çalışıyorum en azından azalttım ondanmıdır nedir ağzım boş kalmıyor. Buhaftada dikkat etmedim ama gece yemeyi kesmem ble işe yaradı güzel sonuç aldım. Sende yoktun bi süredir kuzum yazdında kaçırdım mı ben. Nasılsın iyimisin
Hastayim biraz. Iyilestim derken iyilesmemissim. Galiba 1gun aktif degildim 😂
Kizin alisti mi?nasil gidiyor o durum ?
Geçen cumartesi 61.1
Bugün 60.5
Fark - 600gr
Bence cok guzel eksi 😍

O içtiklerinin üzerine 4 litre su içtiysen böbreklerini çok yorar çok fazla içmişsin. Kahve ve çay haricinde içilen her şey sudan sayılıyor yani toplamda 3 litreyi geçmemen gerekiyor, dikkat et bu konuya. Allah korusun bol su içeceğim derken böbreklerini hasta edersin. Normal bir insanın su ihtiyacı 2 litreyi geçmez diyet yaptığın için hadi 2,5 litre olsun ama 3 litreyi geçme toplamda.😉
İçtiğim sebze meyve sularındandı galiba dün fena susuzluk çekiyordum o yüzden o kadar içtim. Normalde 2,5-3 litre içiyorum

Yerinde saymakta iyi birşey bende buralarda takılmasam her hafta 100 200 gr alarak ilerliyorum bunada şükür.. Hoş buhafta şaşırdım çokta dikkat etmemiştim ama kızın okulu hareketlendirdi az beni ondn sanırım. Bu hafta aynıyız seninle 59u görmek için çabalayalımmı bu hafta 59 u ilk gören kim olacak.. 59 u görmek benc ebize iyi gelecek ne dersin bu hafta kapışalım mı

Maşallah çok güzel🧿

Yerleri alışılagelmişin dışında ters olmuş bende muhteşem emoji yaptım - zannettim heyecanla maaşallah demiştim geri alayım maşallahımı ne yaptın böyle arkadaşım ödemdir inşallah moral bozmak yok haftaya verirsin inşallah
Böyle tartıda artı görünce niye kendimi yordum keşke yeseydim her şeyi diyorum zaten kilo alıyorum en azından midem bayram ederdi😅

Doktora gittim geldim dikiş yerlerim bayağı bir iyileşmiş göbeğimde baya göbek şeklini almış artık maşallah🤲 yürümem de %85 normale döndü, bugün çok gezesim var ama yalnız olduğum için canım dışarı çıkmak istemiyor keşke kardeşim yanımda olsaydı bir yerlere gezmeye giderdik. :KK9::KK9:

Back