Fit Club 🏋🏻‍♀️

Aaaa salataaaa

Kuchisabishii bir tarif buldum, bence sen seversin.

Menu cok guzel.
Moralinde iyi olsa nasilsiniz ?
İyi diyelim iyi olalım şükür bu günümüze. Boynum tutulmuş baya şişmişdi dün taş gibi olmuşdu hiç haraket etdiremiyordum felçli AliRaz beygibi kalmıştım. Allah hiç kimseye ağrı acı vermesin.
Siz nasılsınız?

Cok gecmis olsun.
Iyi cok sukur.
Regl de grip de bitti . Rahatladim

Ay kesin.
Lahananin her tarzini severim. Kapuska delisiyim. Fakat harcaniyormus kapuska ile demekki bunu daha cok severim.
Sizi kiskandim, cumartesi pazar var gideyim bakayim oraya. Alisveris gunum o gun

Ben ds cok severim kapuska, ama ev ahalisi sevmez, onlar icin kaydetmiştim, deneyecegim ben de.

Şükür hep iyi olun. Benim yine geçikmem var regl bekliyorum

Aslinda senin gecikme değil bu, normal dongun uzun, degil mi ben mi yanlis anliyorum.

Herkesin dongusu değişik oluyor malum, 21 ile 35 gun arasinda normal kabul ediliyor. Senin hep uzun oldugu icin ona gore hesaplama yapman lazim.

Aslinda senin gecikme değil bu, normal dongun uzun, degil mi ben mi yanlis anliyorum.

Herkesin dongusu değişik oluyor malum, 21 ile 35 gun arasinda normal kabul ediliyor. Senin hep uzun oldugu icin ona gore hesaplama yapman lazim.
Yok normal 29 gün bende önceleri öyle oluyordum spiralden sonra 2 ay falan olmuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…