- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.781
Kuzu şişte olur
Sac tava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu şişte olur
Hiçte etli salatalar aklımıza gelmiyor lavaş ekmekle hayallerim hepSac tava
Hiçte etli salatalar aklımıza gelmiyor lavaş ekmekle hayallerim hep
Kebapciyiz
İkinci Bahar dizisinin çekildiği kebapçıya gitmiştim. Orda bir fıstıklı kebap yedim hala tadı damağımda.Hiçte etli salatalar aklımıza gelmiyor lavaş ekmekle hayallerim hep
Nasıl yani herkes evden online parti mi yapacakSirket etkinligim var yarin, online kutlama yapicaz. Eve tamamen sagliksiz seylerden olusan bir kutu geldi, partilemek icin
Yarin en az zararlilarla katilicam etkinlige. Saat 15.00 den sonra 3-4 saatlik yeme araligi yapicam. Evdekilere de aksam yemegi olarak ortaya karışık bir menu cikaricam, biraz atistirmalik, biraz kizartma falan filan şeklinde.
Cok diyetlik olmasa da cozutmayi da düşünmüyorum. Böyle simdilik planlar.
Tek basina parti gibi ne komiklerSirket etkinligim var yarin, online kutlama yapicaz. Eve tamamen sagliksiz seylerden olusan bir kutu geldi, partilemek icin
Yarin en az zararlilarla katilicam etkinlige. Saat 15.00 den sonra 3-4 saatlik yeme araligi yapicam. Evdekilere de aksam yemegi olarak ortaya karışık bir menu cikaricam, biraz atistirmalik, biraz kizartma falan filan şeklinde.
Cok diyetlik olmasa da cozutmayi da düşünmüyorum. Böyle simdilik planlar.
Menü güzelUyuya kalmadan yazayim bende. Gerci cilt rutinime basladim
Sabah 8.30
Whey protein
Ogle 12.30
Enfes salata ( ortak boy kase )
Aksam 17.30 da
2yk pirinc pilavi
2 yk kup kup haslanmis patates
4yk Firinda yogurtlu camfistikli kabak
Su cok az
Spor
30dk tempolu yürüyüs.
H3RA_ tembel ben yapmadim videoyu
Eki Görüntüle 2970874
54 mekik de ben çektim yok mu arttıran
Gecmis olsun ve hayirli olsun ameliyatin ayaga kalkinca hic zorlanmadan toparlanicagini dusunuyorum☺6. Gün biraz daha dikleştim sanki
Çok gergin hissediyorum yürürken, uzun bir süre bu şekilde hissetmek normalmiş o yüzden moralimi bozmuyorum.
Nasıl yani herkes evden online parti mi yapacak
Tek basina parti gibi ne komikler
Bugün adım konusunda sınıfta kaldım 4400 adım
İkinci Bahar dizisinin çekildiği kebapçıya gitmiştim. Orda bir fıstıklı kebap yedim hala tadı damağımda.
Yanında karbo tüketmeyince kebapdan zarar gelmez ya, kırmızı et sonuçta.
Walla yanına lavaş da yer 10 bın adım o yemek için yürürüm ...yeni felsefe yarattım kendımemadem yedin erit kızım yürü ..İkinci Bahar dizisinin çekildiği kebapçıya gitmiştim. Orda bir fıstıklı kebap yedim hala tadı damağımda.
Yanında karbo tüketmeyince kebapdan zarar gelmez ya, kırmızı et sonuçta.