• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben daha çok kilo verdim sanıyordum ama vermemişim. 😉
Bu Sabah normal kahvaltı yaptım pekmez falan haşlanmış yumurtamı yedim, öğlen yulaflı meyveli karışım yerim. Akşama çöp şiş yemek istiyorum eğer güzel bir yer bulursam. 😋😋

8000 adımın üstüne çıkmak sen herkesi etiketle kuzu davet et bu yarışa.
bugün kosturmali gün olacak benim için.
Siz 8000 lerim düşünürken ben 10. 000 lerde gökyüzünde olacağım 🤣

8000 le kapiyi aciyoruz o zaman

Kiz ben daha alisamadim yeni isimlere, hepsi de zor 😭

Selam kızlar 61.1 cumartesi bugün 60.9 bi umut geldi oysaki pizzaları falan gömmüştüm. Kızım hala okula alışamadı 15. Gün hep beklemiştim arrık bırakıp çıkma zamanı geldi ve maalesef ilk güne döndük beni bırakmıyor sınıfına bile girmiyor yanımda oturuyor gideceğim diye bu iş fazlasıyla kafamı kurcalıyor hayaller hayatlar oldum resmen inşallah alışacak bende spora gidebileceğim beslenmem birtık daha iyi gece aburcuburlarını kestim gazlı içecek tüketmiyorum gram gramda gitse yeter bana. Burayada tam olarak bi diyet yapmadığım için çok uğramıyorum menülerim fena

Selam kızlar 61.1 cumartesi bugün 60.9 bi umut geldi oysaki pizzaları falan gömmüştüm. Kızım hala okula alışamadı 15. Gün hep beklemiştim arrık bırakıp çıkma zamanı geldi ve maalesef ilk güne döndük beni bırakmıyor sınıfına bile girmiyor yanımda oturuyor gideceğim diye bu iş fazlasıyla kafamı kurcalıyor hayaller hayatlar oldum resmen inşallah alışacak bende spora gidebileceğim beslenmem birtık daha iyi gece aburcuburlarını kestim gazlı içecek tüketmiyorum gram gramda gitse yeter bana. Burayada tam olarak bi diyet yapmadığım için çok uğramıyorum menülerim fena
Onu bunu gomersen normal kilo verememen baby 🤣

Bugün ben ortaya karışık bir şeyler yaptım.
Bullyjuice ile birlikte 30 dk cardio

Sonra karın

En son bacak popo

Cardio yaparken bacaklar da epey çalışmış oluyor. Çünkü her hareketi 5 set yapıyorsun. Bu cardio videosunu seviyorum her bölge için etkili ısınma.

Bugün ben ortaya karışık bir şeyler yaptım.
Bullyjuice ile birlikte 30 dk cardio

Sonra karın

En son bacak popo

Cardio yaparken bacaklar da epey çalışmış oluyor. Çünkü her hareketi 5 set yapıyorsun. Bu cardio videosunu seviyorum her bölge için etkili ısınma.

Kasli ablaninki kasli abininkinden daha zor ama bak diyim 😃
Gerci kasli abinin kaslara bakmaktan hareketlere pek odaklanamadim 🤣 adam safi kas 😯

Günaydın kızçeler, dün akşam spor yalan oldu. Yemek sonrası az dinleneyim derken mayışıp uyumuşum.

Cumartesi 60,60
Bugün 60.05
Fark 550 gr
Cumartesi hedef 59
Kuchisabishii Kuchisabishii
Bende sendendim dun. 🙈
Guzel eksi 😍
Kuchisabishii Kuchisabishii Sabitim ben de.

Cok iyi ama, dun aksam baya gec kapatmistim, sabah da erkenden tartilmak zorundaydim.

Bence 100 200 de olsa vermisimdir diye dusunuyorum.
😍 Kontrol tartisinda sabit cikman harika
Ondan bende umutluyumda hiç sevemedim ya
1 saat koşu bandı yapayım, 5 dk eliptik yapmayayım dedirtiyor insana.
Bende eliptik vardi . Sevememistim 😂 sattim

Is de bir ara vakit bulunca okuyup alinti almisim 🤭
Aksam yemegi hazirlayip ,uyumazsam 😂 ugricam
Sporum yok Ama adimlarim fena.
Buda yogunlugu acikliyor herhal Screenshot_2021-12-15-16-40-50-278_com.google.android.apps.fitness.jpg

Selam kizlar 2 regl arasi ve agrisindan sonra menum sabah limonlu kahve
Öglen 2 kase mercimek corbasi 1 dl ekmek
Aksam sebze yemegi 1 kase 1 kase yoghurt 2 Elma. 4 bin adim
3 l su
Yarin spora baslarim artik

Back