- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.761
Ben tartıldım 50.05 kiloyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8000 adımın üstüne çıkmak sen herkesi etiketle kuzu davet et bu yarışa.
bugün kosturmali gün olacak benim için.
Siz 8000 lerim düşünürken ben 10. 000 lerde gökyüzünde olacağım
Onu bunu gomersen normal kilo verememen babySelam kızlar 61.1 cumartesi bugün 60.9 bi umut geldi oysaki pizzaları falan gömmüştüm. Kızım hala okula alışamadı 15. Gün hep beklemiştim arrık bırakıp çıkma zamanı geldi ve maalesef ilk güne döndük beni bırakmıyor sınıfına bile girmiyor yanımda oturuyor gideceğim diye bu iş fazlasıyla kafamı kurcalıyor hayaller hayatlar oldum resmen inşallah alışacak bende spora gidebileceğim beslenmem birtık daha iyi gece aburcuburlarını kestim gazlı içecek tüketmiyorum gram gramda gitse yeter bana. Burayada tam olarak bi diyet yapmadığım için çok uğramıyorum menülerim fena
Olsun yavrum pes etmemişsin ya önemli olan o. Terine bereketsedulu sarışın ablayla 45 dakika tamamdir, bunun yorgunlugu bana 2 gun yeter. Pushuplarda ve karin hareketlerinde gene kolay versiyonu yaptim, yoksa mumkunati yok
Bugün ben ortaya karışık bir şeyler yaptım.
Bullyjuice ile birlikte 30 dk cardio
Sonra karın
En son bacak popo
Cardio yaparken bacaklar da epey çalışmış oluyor. Çünkü her hareketi 5 set yapıyorsun. Bu cardio videosunu seviyorum her bölge için etkili ısınma.
Bende sendendim dun.Günaydın kızçeler, dün akşam spor yalan oldu. Yemek sonrası az dinleneyim derken mayışıp uyumuşum.
Cumartesi 60,60
Bugün 60.05
Fark 550 gr
Cumartesi hedef 59
Kuchisabishii
Kontrol tartisinda sabit cikman harikaKuchisabishii Sabitim ben de.
Cok iyi ama, dun aksam baya gec kapatmistim, sabah da erkenden tartilmak zorundaydim.
Bence 100 200 de olsa vermisimdir diye dusunuyorum.
Bende eliptik vardi . Sevememistim sattimOndan bende umutluyumda hiç sevemedim ya
1 saat koşu bandı yapayım, 5 dk eliptik yapmayayım dedirtiyor insana.
Is de bir ara vakit bulunca okuyup alinti almisim
Aksam yemegi hazirlayip ,uyumazsam ugricam
Sporum yok Ama adimlarim fena.
Buda yogunlugu acikliyor herhalEki Görüntüle 2970781
En fazla incelirlerHuuu challenge
Daha ne sporu yapcsn kiz, yaziktir o bacaciklara
Kaslar beni acayip motive ediyor zaten makine gibi adam yahuKasli ablaninki kasli abininkinden daha zor ama bak diyim
Gerci kasli abinin kaslara bakmaktan hareketlere pek odaklanamadim adam safi kas
Ablama bi Adana çekCanım kırmızı et yemek istiyor
Kuzu şişte olurAblama bi Adana çek