Fit Club 🏋🏻‍♀️

LadyMiami dönüşte benim kızı vereyim yanına. Gurbet ellere yollayacağım kuzumu hiç değilse yolda gözüm arkada kalmaz
Şaka bir yana uçak biletleri ne kadar oldu. Şimdiden almak mantıklı mı?
Bu hafta çalışacağı yer belli oldu. New Jersey’de tatil kompleksi gibi bir yer. Sahibi ile iş görüşmesi yaptılar çok babacan bir adam dedi.
Temizlik sonrası oda denetleme yapacaklarmış. Referans olarak bana sorsalardı işe alınmazdın dedim, küstü gitti odasına
Topladım dediği odadan 1 makine çamaşır, 2 poşet çöp çıkar

Sirket etkinligim var yarin, online kutlama yapicaz. Eve tamamen sagliksiz seylerden olusan bir kutu geldi, partilemek icin

Yarin en az zararlilarla katilicam etkinlige. Saat 15.00 den sonra 3-4 saatlik yeme araligi yapicam. Evdekilere de aksam yemegi olarak ortaya karışık bir menu cikaricam, biraz atistirmalik, biraz kizartma falan filan şeklinde.

Cok diyetlik olmasa da cozutmayi da düşünmüyorum. Böyle simdilik planlar.

Nasıl yani herkes evden online parti mi yapacak

Tek basina parti gibi ne komikler

Uyuya kalmadan yazayim bende. Gerci cilt rutinime basladim

Sabah 8.30
Whey protein

Ogle 12.30
Enfes salata ( ortak boy kase )

Aksam 17.30 da
2yk pirinc pilavi
2 yk kup kup haslanmis patates
4yk Firinda yogurtlu camfistikli kabak

Su cok az
Spor
30dk tempolu yürüyüs.
H3RA_ tembel ben yapmadim videoyu

Menü güzel
Spor yapmış gibisin zaten adımlara baksana

Ben şimdi yapacağım videoyu, akşam yemeği sonrası eriteyim biraz diye bekledim.
Acayip bir trafiğin içinde kaldım bu akşamda geç girdim eve.

İkinci Bahar dizisinin çekildiği kebapçıya gitmiştim. Orda bir fıstıklı kebap yedim hala tadı damağımda.
Yanında karbo tüketmeyince kebapdan zarar gelmez ya, kırmızı et sonuçta.

LadyMiami nin cani cekti, hepimize de cektirdi

Benim favorim de cag kebaptir, üstüne tanimam TR deki is yerime yakin güzel bir yer vardi, bazen haftasonu bile giderdik esimle 1 saat yol cekip de

İkinci Bahar dizisinin çekildiği kebapçıya gitmiştim. Orda bir fıstıklı kebap yedim hala tadı damağımda.
Yanında karbo tüketmeyince kebapdan zarar gelmez ya, kırmızı et sonuçta.
Walla yanına lavaş da yer 10 bın adım o yemek için yürürüm ...yeni felsefe yarattım kendımemadem yedin erit kızım yürü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…