• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Usenilir mi canım hiç ya sahur benim olmazsa olmazım yapmayınca orucum eksik gibi hissediyorum ayrılmaz ikili sahur ve iftar aşk ❤❤❤
Ben gozümü zor açıyom sahurda yaa. Kaza tutarken sahura kalkmıyorum bile. Aksamdan yiyorum. :)

Az önce karın germe ameliyatı olmuş Amerikalı hatunların mesaj yazdığı bir foruma denk geldim. Valla benim böyle dik yürüme hayalimi falan biraz ertelemem gerekiyor galiba, çünkü en erken dik yürüyen üç haftada yürümüş hatta yedi sekiz hafta dik yürüyemeyenler var aralarında😱😱😱😱
Yarın Türk hava yollarını arayıp dönüş uçuşum için tekerlekli sandalye isteyeceğim. Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla benim havaalanında oradan oraya yürüyebilme ihtimalim sıfır. 🥺🥺

LadyMiami LadyMiami su bir de yesillik
Ins o sandvicte minicik de olsa yesillik vardir 😀
Vardi la sizde ha🤣
Onuda sen yapiver 🤧
Cocuk odasinin fotosunu atayim mi sana ? Fena sinirliyim. Legolari satisa verecegim diye tehdit ediyorum
Yap kizzz plieesss🥺
Aynen ama hiç sanmıyorum. 🤣🤣🤣
Gett bamyajunior😡
Herkesi akşam mekigine davet ediyorum.

Kuchisabishii Kuchisabishii
Alys Alys
@Migim
clara clara
@Buralardutluuugdu
@Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
Lori Lori
@sedulu
@Tavsannesi
LadyMiami LadyMiami

Göbekler dümdüz olsun.

Ben 20 diyorum açılışı yapıyorum var mı arttıran ? 🤭
O yeahhh. Once bakim bi mekik nedir🤣

🤣
Buralardutluk baya inatçı 🤣🤣
Bulasik yikadim diye bahane mi olur, sanki biz yikamadik 😭
Ben yikamiyorum. Kullanip cope atiyorum🤣

Screenshot_20211215-090052_Chrome.jpg
Günaydın zayiflamak için yola koyulmuş güzel insanlar ⚘

Sahurda bugün listem:

1 bardak sıcak süt
Iki dilim ekmek
5 tane de küçük mandalina
2 bardak su

Yine yağmurlu ve soğuk bir İzmir’den günaydın 🥰🥰
Bugün ameliyattan sonra 5. Gün, dün gece ilk defa uyudum 🤲 şükürler olsun. Birazda oturma pozisyonuna alıştım galiba. ☺️
Bacaklarımı hemen hemen tam uzatıyorum artık fazla bükmüyorum. Gerginliğim bi tık azaldı. Böyle böyle geçecek inşallah😉🤲
Doktorum çok ilgili sağolsun sürekli mesaj atıp nasıl olduğumu soruyor. Moral veriyor. 🥰🥰
Dün bana pansuman yaparken 2 gündür rüyalarıma giriyorsun dikişlerin açılıyor yeniden ameliyata alıyorum, kabusum oldun dedi:KK70::KK70::KK70:
Dün akşam 2 kez hapşırdım aşırı canım yandı tarifi yok, inşallah iyileşene kadar öksürüp hapşırmam🤲
Evimi eşimi çocuklarımı özlemek dışında bir şikayetim yok elhamdulillah 🤲
Çok geçmiş olsun 💐

Bugünkü planim pazara gitmek 🤣
Pazara gidersem balik alirim, aksama balik salata menusu yaparim, gitmezsem de evde bisi kalmadi makarna falan olabilir ancak 😁

Sporda da planim 10 bin adim, full body 45 dak, 15 dakika esneme şeklinde bakalim.

i p e k i p e k challenge fikrin varsa simdiden söyle 😀 dunku mekikleri de cekicem.

Pazara gidersem balik alirim, aksama balik salata menusu yaparim, gitmezsem de evde bisi kalmadi makarna falan olabilir ancak 😁

Sporda da planim 10 bin adim, full body 45 dak, 15 dakika esneme şeklinde bakalim.

i p e k i p e k challenge fikrin varsa simdiden söyle 😀 dunku mekikleri de cekicem.
Pazara gitmen daha hayırlı bence.
Hem yürüyüş olur, hem menü güzel olur :KK66:

8000 adımın üstüne çıkmak sen herkesi etiketle kuzu davet et bu yarışa.
bugün kosturmali gün olacak benim için.
Siz 8000 lerim düşünürken ben 10. 000 lerde gökyüzünde olacağım 🤣

Back