- 4 Kasım 2018
- 26.201
- 108.680
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.581
Gecmis olsun kizlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım dün çok rüzgarda kaldım bugün çıktı acısıAyyy, gecmis olsun
Geçen sene bu ay 71 kg ile başladım. Temmuz ayında 56 yı gördüm.Kac kilosun? Ya da kaç kilo fazlam mi var demeliyim ?
Daha bir lezzetli oluyor sahur o zaman sen de yanımda olunca beklerim kuzu kac gün sonra gelicen sahurda yanımaUyudum uyandım kuzu 8 de uyumuşum Allah kabul etsin kuzum bende gelirim inşaallah arkandan
Geçen sene bu ay 71 kg ile başladım. Temmuz ayında 56 yı gördüm.
Koruyamadım malesef geçtiğimiz cumartesi 61 kg görünce yeniden başladım. Bu defa hedef 53 kg inşallah.
Ay bana dondun desene. Gecen aksam yuruyuse cikinca benide carpti.Saol canım dün çok rüzgarda kaldım bugün çıktı acısı
Günümü yazayim
Sabah 7de 1bardak kefir
10.30 da
1 dilim ekmek
2dilim kasar
1 haslanmis yumurta
12.30
Kucuk kase soganli havuclu corba
14.30
Kremali kahve
18.30
Firinda 1 kabak
2 yk yogurt
1 yk kavrulmus cam fistigi
Su 2 L
11.500 adim
Spordan vazgectim. Iyileseyim iyice
Yarın olarabilir kesin olmamak şartıyla aslında ben Pazartesi cuma' tutmak istiyorum kuzu amaDaha bir lezzetli oluyor sahur o zaman sen de yanımda olunca beklerim kuzu kac gün sonra gelicen sahurda yanıma
Benim hedef de 53 hadi bakalım sevindim aynı hedefte ilerleyecegim birini bulduğuma.Geçen sene bu ay 71 kg ile başladım. Temmuz ayında 56 yı gördüm.
Koruyamadım malesef geçtiğimiz cumartesi 61 kg görünce yeniden başladım. Bu defa hedef 53 kg inşallah.
Tenk yuAdimin güzel zaten, hic spor yapmamis degilsin.
Gunun de güzel gecmis
Benim hedef de 53 hadi bakalım sevindim aynı hedefte ilerleyecegim birini bulduğuma.
Ama benim şu an ki kilom 57.7 falan değişiyor gramlari tabi açlık tokluk durumuna göre.
53 e düşmek istiyorum ben de.
Bugün kabak çorbası salata yaptım kendime akşam.
Ondan çok ümitliyim bakalım sabaha gram olarak eksilirim diye umit ediyorum.
Sahurda ne yesem onu bilmiyorum hem tok tutmalı hem zayiflatmali
Tenk yu
Tad alamasamda yedim
Kefiri ictigimi unutmustum. Birkac sabah icecegim. Wc e cikariyor
Ben dün bütün gün ruzgardaydi. Zeytin topladım haliyle birazda yağmur çiseledi bugün çıktı adım 8 binde kaldı bugün çok vasat uyuyamassam gece yaparımAy bana dondun desene. Gecen aksam yuruyuse cikinca benide carpti.
Uyu dinlen en iyi ilac
Omlet yap kuzu sebzeli varsa mantarlı çok doyurucuBenim hedef de 53 hadi bakalım sevindim aynı hedefte ilerleyecegim birini bulduğuma.
Ama benim şu an ki kilom 57.7 falan değişiyor gramlari tabi açlık tokluk durumuna göre.
Koca bir tabak salata yapayım dur iyi dedinSalatayi gom,
Tok tutmasi icin de haslama yumurta ekle
Yumurta ve yeşillik diyecektim arkadaşlar yazmış.Benim hedef de 53 hadi bakalım sevindim aynı hedefte ilerleyecegim birini bulduğuma.
Yumurta ve yeşillik diyecektim arkadaşlar yazmış.
Diyetisyenim gece çok acıktın ama karbo almak istemiyorsun. 2 yumurta haşla ye, sıfır karbo demişti.
Aslında oldun sen. Hani 55’i sabitleyelim. 1-2 kg da salma hakkı verelim diyorduk ya. Sen oralardasın aslında.Hadi bu sefer 53 u gorucez
54.1 i gördüm gene olmadi ya