• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Biz de bu aralar usta isine bulaştik, ev biraz bakim istiyor. Cok masraf cikti, hic sevmiyorum ama borca giricez mecbur 🙄

Kemer sikma politikasina geciyorum. Normalde cimriyim, simdi nasil olacak bakalim 🤣🤣🤣
Hic sormaaaaa acayip masraf cikiyor😣
Benim yatalar guzel calisiyor ama zamaninda gelmiyor. Simdi gidecem yeni eve. Elektrikci, su isine bakan ve boya yapan ustalar gelecdk. Bakalim hangisi gelecek😣

Günaydın kızlar jet lag dan kurtulamıyorum deli olcam. Zaten oturarak uyumak aşırı zor birde jetlag olunca hiç uyuyamıyorum. :kızgın::kızgın:
Sabah biraz uyudum ama yeterince dinlenemedim. Bu sabah annem geldi saçlarımı falan yıkadı. Beraber kahvaltı yaptık. Şimdi oturduk tv seyrediyoruz. İzmir’de hava çok kötü kapkaranlık.

LadyMiami LadyMiami ameliyatin nasil gecti junior bamyam? Iyimisin?♥️
İyi geçti ama sonrası çok zormuş baya zorlanıyorum. Bu ameliyatı yaptırmak isteyen varsa kesinlikle kışın yaptırın yazın Çin işkencesine dönüşür benden söylemesi. En zoru öksürmek yaw birde anestezi yüzünden boğazım kuruyor öksürmek istiyorum çok canım yanıyor.☹️

İyi geçti ama sonrası çok zormuş baya zorlanıyorum. Bu ameliyatı yaptırmak isteyen varsa kesinlikle kışın yaptırın yazın Çin işkencesine dönüşür benden söylemesi. En zoru öksürmek yaw birde anestezi yüzünden boğazım kuruyor öksürmek istiyorum çok canım yanıyor.☹️
Bulunduğun yeri nemli tutmaya çalış. Buhar makinesi olsa süper olurdu.

❇️ Tarti günümüz Cumartesidir
- Fotografli bildirim yapilmalidir
-Gecen haftaki kilonuzu belirtiniz
- Carsamba kontrol tarti günü

❇️ 2 Hafta üst üste tarti bildirimi yapmayan listeden cikartilacaktir
- Saglik sorunlarindan dolayi MUAF olabilirsiniz.

❇️ Her ayin ilk haftasonu ölcüm günüdür

❇️ Hergün menü bildirimi yapilmalidir.
- IF yapanlar yeme pencere saatini belirlemelidir
-Herkes menüleri yorumlamak zorundadir.
-Menüleri miktar olarak belirtmelisiniz

Kilo takibi

Ekim Yeni Baslangic katilimcilariYeni Baslangic KiloGüncel Kilo % Kilo kaybiHedef Kilo
Alys Alys 56,355,12,13%53,0
Kuchisabishii Kuchisabishii 72,471,41,38%50,0
H3RA_ H3RA_ 60,960,60,49%53,0
LadyMiami LadyMiami 53,350,94,50%49,0
Lori Lori 97,491,36,26%75,0
@sedulu60,358,71,66%56,0
@Melegimkorusun68,066,62,06%58,0
@Aytac Rovs71,169,62,11%55,0
@_BuRc_72,3a71,31,38%64,0
@bi-zuzu61,361,10,33%55,0
@Tavsannesi56,558,9-4,25%53,0
Diyette Diyette 77,775,33,10%65,0
@Eyslg61,260,60,98%❓
i p e k i p e k 57,957,60,52%53,0
@esmeriiim57,757,01,20%❓
@uzunince❓78,1❓

Ellerine sağlık kaptanişkom 😘 Kendime kızdım şu tabloda 👊

Ben hala eve bir sey almamakta direniyorum. Kisin salona da gidesim gelmiyor. Kiskaniyom valla 😃
Bende yeniden hocayla çalışmamak için direniyorum. O kadar para vermek istemiyorum tekrar. Ondan öğrendiklerimi yapacağım bir süre. Kadın çatır çatır yağ yaktırıyordu her çalışmada. Bölgesel çalışıp aralarda 100 ip atlarım.

Direnç bandı pahalı bir şey değil. Hep toplanan tarzlarını görmüştüm. Nette kumaşımsı şeklini görünce aldım hemen. Bizim bacaklar için gerekli.

Bende yeniden hocayla çalışmamak için direniyorum. O kadar para vermek istemiyorum tekrar. Ondan öğrendiklerimi yapacağım bir süre. Kadın çatır çatır yağ yaktırıyordu her çalışmada. Bölgesel çalışıp aralarda 100 ip atlarım.

Direnç bandı pahalı bir şey değil. Hep toplanan tarzlarını görmüştüm. Nette kumaşımsı şeklini görünce aldım hemen. Bizim bacaklar için gerekli.
Aslinda senin ergin kirbac yapma zamanin gelmis. Fark ettiyseniz hep 60kg alti ile calisiyor. Before after fotolarinida da yagdan gittigi bariz gorunuyor.
YouTube da var bolca videosu

Ya boyle topluca yapsak birseyler,elinde malzemesi olanlar ile 🤭
Yapalım yaaa yaza hepimiz fit girelim.
Koşu bandı, eliptik ve kol çalışması yapabileceğim aletler var. Bel için şu üstünde dönülen zımpırtıdan da var.
Spor hocasından öğrendiklerimle ortaya karışık bir şeyler yapıcam.
Yarış yaptığımız zamanlarda nasıl kasıyorduk kendimizi, cuma birinci olalım diye.
Yarışmak her daim motive tutuyor.
Ben kendimden çok takımı mahçup etmemek için çabalıyordum. İtici gücümü kaybettim yarışlar bitince 😂

Back