• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar kızlar ben normalde 47 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum şu an 52 kiloyum yemem aynı aslında ama belime doğru yığıldı gibi resmen belim kalınlaştı ekmek falan çok yiyen birisi hiç değilim boyum da 158 nasıl kilo vereceğim ben ne yapabilirim

İyi akşamlar kızlar ben normalde 47 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum şu an 52 kiloyum yemem aynı aslında ama belime doğru yığıldı gibi resmen belim kalınlaştı ekmek falan çok yiyen birisi hiç değilim boyum da 158 nasıl kilo vereceğim ben ne yapabilirim
Iyi aksamlar. Daha az aktif iseniz sebebi o olabilir.

Kahvaltı 13:00
1 yk melemen
1 dlm beyaz peynir
3/4 ad zeytin
1 dl siyez ekmeğine bitter çikolata ve fıstık ezmesi

1 türk kahvesi

Akşam 20:00
1 dl antrikot
1 kase marul havuç salata
2/3 ad brokoli
1 br ayran

1 lt su

1 saat yürüyüş
Adımsayarımı bulamadım ama 10.000 adımım vardır bugün.
Kuchisabishii Kuchisabishii

İyileşene kadar diyet düşünme istersen toparlayinca devam edersin geçmiş olsun 😊
Tabiimi diyet düşünmüyorum canımcım, sadece daha çok İyileşmeme faydası olacak şeylerden yemek istiyorum. Kan yapan enerji veren şeyler yemem lazım. Çok zor bir süreç. Oturarak uyumak falan çok zor zaten, bide diyetle uğraşamam. İnşallah bir an önce bu zor süreci atlatmak istiyorum.

Back