- 4 Kasım 2018
- 26.179
- 108.653
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.401
i p e k nasil oldun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evim de onu koyacak yer yok olsa üstünden inmemSorun orda ya. Süs gibi duruyor
Evde kimsede agzini acip demiyor, bosuna mi aldin diye
15dk da tin tin da olsa 125 kalori yakmisim
Ustune baglayim kendimiBenim evim de onu koyacak yer yok olsa üstünden inmem
Bağlasin evdekiler hedefi yapmadan da indirmesinlerUstune baglayim kendimi
800kaldi 15bineBağlasin evdekiler hedefi yapmadan da indirmesinler
Iyi aksamlar. Daha az aktif iseniz sebebi o olabilir.İyi akşamlar kızlar ben normalde 47 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum şu an 52 kiloyum yemem aynı aslında ama belime doğru yığıldı gibi resmen belim kalınlaştı ekmek falan çok yiyen birisi hiç değilim boyum da 158 nasıl kilo vereceğim ben ne yapabilirim
Kaç kilo aldım Allah bilirTartidan haber ver
Yok seni sikistirmak, git sen, al kilocuklari, yazin sana xl beden pikini benden
Naber şişko kaptan verdin mi kilo bakkiimKahve __Kokusu ne alemdesin
Yanaklarim al al
Oo kedi kadin Lusi hosgeldin
@Lori bebisi muaf @Alys Queen
Evet pandemiden sonra malesefIyi aksamlar. Daha az aktif iseniz sebebi o olabilir.
Yok zalimim. Yerimde sayiyorum. Sen naptin cilgin bebeli Ana ?Naber şişko kaptan verdin mi kilo bakkiim
Ozaman hemmeen sevdigin spor buluyor yapmaya basliyorsun:)Evet pandemiden sonra malesef
Way bitir artık ne kalmış 20 bin yaparsan söylemeyin800kaldi 15bine
Bel inceltmek için ve alt karni eritmek için ne yapabilirimOzaman hemmeen sevdigin spor buluyor yapmaya basliyorsun:)
Göz ucuyla ilk okuyorum çılgın memeli balina diye allahıımmm allahhımmmYok zalimim. Yerimde sayiyorum. Sen naptin cilgin bebeli Ana ?
Estağfurullah (böyle mi yazılır ki ) bu hafta kapisalim mi yarin baslasin ne dersinNeden bulamadın ki bizler varız işte beğenmiyormusun bizi
Kahve __Kokusu ile adim yarisimi var aranizda Tatli bir kiskanclik icerisindeyim ...Oo Masallah.
12binde Eve geldim koltuga yapisigim suan:))
Evet sende katıl bizeKahve __Kokusu ile adim yarisimi var aranizda Tatli bir kiskanclik icerisindeyim ...
Tabiimi diyet düşünmüyorum canımcım, sadece daha çok İyileşmeme faydası olacak şeylerden yemek istiyorum. Kan yapan enerji veren şeyler yemem lazım. Çok zor bir süreç. Oturarak uyumak falan çok zor zaten, bide diyetle uğraşamam. İnşallah bir an önce bu zor süreci atlatmak istiyorum.İyileşene kadar diyet düşünme istersen toparlayinca devam edersin geçmiş olsun