- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #12.101
Kimler varmış buradaOna bir bakayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimler varmış buradaOna bir bakayim
Kahveeeeee kız nabiyonKimler varmış burada
İyiyim sen napiyonKahveeeeee kız nabiyon
5 saat önce ameliyattan çıktım elhamdulillah hiç korktuğum gibi olmadı. Allah’a ne kadar şükretsem az gelir.
Tabii bunda ameliyatım esnasında annemin ve babamın okuduğu Fetih ve Yasin surelerinin etkisi çok fazla biliyorum.
Elbette şu an yataktaki pozisyonum biraz rahatsız, biraz ağrım var, ödemim var ama bunlar zaten normal şeyler ve gün geçtikçe inşallah azalacak. Herşeye rağmen şükürler olsun bu günüme
Çok geçmiş olsun şeylacım5 saat önce ameliyattan çıktım elhamdulillah hiç korktuğum gibi olmadı. Allah’a ne kadar şükretsem az gelir.
Tabii bunda ameliyatım esnasında annemin ve babamın okuduğu Fetih ve Yasin surelerinin etkisi çok fazla biliyorum.
Elbette şu an yataktaki pozisyonum biraz rahatsız, biraz ağrım var, ödemim var ama bunlar zaten normal şeyler ve gün geçtikçe inşallah azalacak. Herşeye rağmen şükürler olsun bu günüme
Ben varım migim varKimler varmış burada
Hadi bakalım hedef kaçBen varım migim var
Yarın sıkı bir diyete başlayacağız bakalım.
53Hadi bakalım hedef kaç
Hadi bakalım benimde 50 kim daha önce ulaşacak
Oy benim başıma gelenler benim sipa 1 dk susmuyor yahu adam bi yaşta hayati sorguluyor. Dışarıda herkesin dikkatini cekiyor. Kim 5 dk görse evde de böyle mi bu diyor
Yok anam benden sittin sene çocuk çıkmaz bir daha hele son 3 ayda beynimin içinde resmen çocuğun sesi dolanıyor bir dk susmadan hey anne şöyle yapalım hey anne böyle olsun mu hey anne yemek ver hey anne markete gidelim hey anne hey anne sesiyle yaşıyorumBirtane daha dogursun rahatlasin
6 kilo mu fazla var senin ?Hadi bakalım benimde 50 kim daha önce ulaşacak
Geçmiş olsun...5 saat önce ameliyattan çıktım elhamdulillah hiç korktuğum gibi olmadı. Allah’a ne kadar şükretsem az gelir.
O kadar verme diyorlar ama ben istiyorum6 kilo mu fazla var senin ?
Unuttun mu beni hain domdomsen kimsin
Dene en azindan isteyince geri alınıyor zaten kilo.O kadar verme diyorlar ama ben istiyorum
Keşke herşeyi yiyrrek kilo versemDene en azindan isteyince geri alınıyor zaten kilo.
Begenmezsen o kiloyu 1-2 kilo geri alırsın
Vermek zor olanı zaten
Offff dünden beri canım gevrek(simit) istiyor resmen aşeriyorum ama katı gıdaya geçmedik daha.Hosgeldin simitci
Kebap yeseydin, ne ne buldugunu yiyon
Kebap manti pide depolasaydin