• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

5 saat önce ameliyattan çıktım elhamdulillah hiç korktuğum gibi olmadı. Allah’a ne kadar şükretsem az gelir. 🤲
Tabii bunda ameliyatım esnasında annemin ve babamın okuduğu Fetih ve Yasin surelerinin etkisi çok fazla biliyorum. 🤲
Elbette şu an yataktaki pozisyonum biraz rahatsız, biraz ağrım var, ödemim var ama bunlar zaten normal şeyler ve gün geçtikçe inşallah azalacak. Herşeye rağmen şükürler olsun bu günüme🤲

5 saat önce ameliyattan çıktım elhamdulillah hiç korktuğum gibi olmadı. Allah’a ne kadar şükretsem az gelir. 🤲
Tabii bunda ameliyatım esnasında annemin ve babamın okuduğu Fetih ve Yasin surelerinin etkisi çok fazla biliyorum. 🤲
Elbette şu an yataktaki pozisyonum biraz rahatsız, biraz ağrım var, ödemim var ama bunlar zaten normal şeyler ve gün geçtikçe inşallah azalacak. Herşeye rağmen şükürler olsun bu günüme🤲

Hadi çok gecmis olsun. Cabucak iyiles ❤️

Çok geçmiş olsun şeylacım😔

Benimkilerden 1 yas büyükler 😍

Pacayi kurtardik 😜
Simdi sedulu sedulu düşünsün 😀
Oy benim başıma gelenler benim sipa 1 dk susmuyor yahu adam bi yaşta hayati sorguluyor. Dışarıda herkesin dikkatini cekiyor. Kim 5 dk görse evde de böyle mi bu diyor 😀
Birtane daha dogursun rahatlasin 😂
Yok anam benden sittin sene çocuk çıkmaz bir daha 😀 hele son 3 ayda beynimin içinde resmen çocuğun sesi dolanıyor bir dk susmadan hey anne şöyle yapalım hey anne böyle olsun mu hey anne yemek ver hey anne markete gidelim hey anne hey anne sesiyle yaşıyorum 😀

Geçmiş olsun...😘

Günaydın ☀️

Eklentiler

• 07C64E97-5977-43E2-890C-6E8F33CAA9C2.jpeg
    07C64E97-5977-43E2-890C-6E8F33CAA9C2.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 25
Back