- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #11.861
Keske yapabilsemTelefi etmelisin 2 gün yediysen 2 gün dikkat kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske yapabilsemTelefi etmelisin 2 gün yediysen 2 gün dikkat kuzum
Okul isini naptiniz canimYaaa bende laf sokan kilo aldın diyen komşun zannetmiştim:)) benim kızla okuyup yorum yazabildiğime şükrediyorum dikkatim 1500 yere dağılınca algılamam güç oluyor..
Bayildimncok guzel yapmissinKızlar bu ara dikişe merak sardım. Evde kendımce dıkıs oğrenmeye calısıyorjm. Kurs falan yok burda mecbur evde youtube dan falan bakarak denıyorum. İlk yaptıgım seyı atayım size gülmeyın ama
Iftar menum
1 tabak ev yapiminispanakli makarna cok az tavuk sote
Salata
Simdi 1 dilim chesscake yiyorum
Kahveylede kuciuk lokum ebatinda 2 cikolata
Iyi aksamlar
Eve migren atagi ile geldim. Galiba cok uzuldum sabah ki kayip icin
Sabah
Ilik limonlu su. Pipet ile iciyorum bunu
Kahvalti 8.30
1haslanmis yumurta
Zeytin
Kapya biberi
Beyaz peynir
Ogle
Nohut ve mercimekli yogurt corbasi
Ara
4 ceviz
2kucuk Noel elmasi
Aksam -plana uymadim
Pita ekmegi icinde beyaz peynir
Yaninda
1domates
8-9 zeytin
Beni cok etkiliyor ama bu kirmizilar fena aci uvvv ben bu sarilari hep yiyorjm arada bu kirmizilari
Aksam olacakti güyaGecmis olsun dinlen biraz.
Menunde yeşillik olaydi cok begenecektim
Aksam olacakti güya
Benim bu sporsuzlugu ne yapacagiz yahu
Videolar ile pek motive olamiyorum
Suan en mantikli Bos gunlerimde sabahdan yapmak sporu. Dedigin gibi erken kalkiyorum zaten.Hic zorlama kendini, sen adimi bolca atiyorsun zaten.
Hic ya hep ya hic moduna girme.
Bos gününde sabah erken kalkiyorsun zaten, hemen yap sporunu, diger gunler de adimin hep oluyor zaten.
Bir de haftaici bir gun daha 15 dakika agirlikla calissan yeterli.
Ben haftada 2 3 gun agirlikla calissam, veya benim evde agirlik yok, bolgesel calistiran videolarla. Yeterli bana, kalan gunlerde yoga ve adim.
Videolar ile pek motive olamiyorum
Suan en mantikli Bos gunlerimde sabahdan yapmak sporu. Dedigin gibi erken kalkiyorum zaten.
Carsamba direk Eve geliyoruz. Carsambayi o gune ayirsam Birde bu haftasonu bosum. Haftada 3gun diye baslasam ne iyi olur.
Yoga yapman cok guzel. Ben onuda surduremedim.
Salonlar kapandimi sizin orda ?
Burda vakalar cok artti ilk defa. Is de yine maske takiyoruz. Haftada 2gun test Vs. Yakinda salonlar da kapanir. Guya Crossfit e baslayacaktim ocakda
Soguk ve erken kararma durumu daha kotu yapiyor5 de her yer kapaniyor.
Sabah da cok karanlik ve soguk oluyor.
O yüzden ancak haftasonu 1 gun olarak gidiyorum bu ara.
Soguk ve erken kararma durumu daha kotu yapiyor
Sarisin abla kimBak aklima geldi, senin sarisin ablanin videosu sadece 15 dakika ama bence mükemmel calistiriyor.
O tarz seyler de yapabilirsin, cok vaktini almaz ama baya calistirir. Senin evde her sey var
Sarisin abla kim
Yani Beni ev mini salon resmen
Desene barbell li diye. Yarin barbell ile yapayim videosunu. SevmistimAaa ben begendime aldim, kasli barbelli abla var ya o.
Esim de uzun zamandir sporu birakti, kışın motive olamiyor o da. Ona gostereyim dedim, hem kisa hem hizli diye. Kadinin kaslara şok oldu dedim sen ds kendini kasli san.
Ama ama ama diyor