• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yani kızmayın bana bu nasıl menü diyet yapıyosan yap yapmıyorsan git demeyin :) bu yapmış halim zamanla dahada iyi olacak inşalalh

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Hemen peşine 1 tane tadelle çikolata

Öğle 14.30
1 sk pırasa yemeği
1 sk makarna

Akşam 18.00
Hayaller nohut salatasıydı ama
Yarım lavaş tantuni
Bolca acı biber
200 ml pepsi

Su 1 lt
Spor 5000adım

Yazarken utandım ancak bukadar oluyor benim diyetlerim. Keşke sağlıklı beslensem ama eşim kızım gözümün önünde yiyince irademe hakim olamıyorum.. Kısıtlama yapsam mide ağrısına tatlı isteğinden dolayı baş ağrısıda ekleniyor.. Bahanem sağlam şu sıralar kreş alıştırmalarında sakin sbırlı olmalıyım açken ben ben değilim her ihtiyacım giderilmeli. Yarında bi alışverişe çıkayım pamuk gibi olurum 😅 m bedende candır almasam yeterli aslında okul hayatım başlayınca tempom artar ve şubatta daha titiz diyet yapabilirim ertelemek kolay geliyor..bazende erteleme bunu yemesen ölmezsin diyebiliyorum kendimle acayip çelişirim hep :) dün akşam mesela film saati yaptık ve ben hiç abur cubur yemedim cipse bi elim gitmedi desem yalan olur bugünde akşam tatlı kısmından feragat ettim yani buraya yazdığım için biçokşeyide normalde yiyecekken yemiyorum

Aa ben cok begendim aksam menünü.

Sabahki tadelleyi bittere çevirirsen cok daha guzel olur.
Bence ya hep ya hic dememek lazim. O yüzden birakma ve erteleme, bu sekilde devam et bence.

Benim gayet iyi, ama diyet mantalitesinden cikip biraz serbestlesmek istiyorum. Denemeler yapiyorum ama cok tutmuyor 😀 yine de umudum bu yonde. Az az her seyden yiyebileyim. Gerci daha verilecek 1 2 kilom var.
Kaçla başlayıp kaç kilo verdin acaba bi diyet öykünü okumak isterim..

Yok kizmayiz,
Durumun üstünden biraz sure gectiyse azicik yuruyus falan yap yatmadan ya da bir ev isini aradan cikar 😁
Akşam 6 da yemiştim erimişki acıktım. Yarım yedim ama ilk defa denedik farklı yapıyorlarmış beğendimde biraz kızarmış çıtır lavaşla, 60 cm uzunluğunda ben 30 cmlik kısmını yedim

Kaçla başlayıp kaç kilo verdin acaba bi diyet öykünü okumak isterim..

Benim neredeyse 1 yil dolacak, ocak sonunda girmistim takima 68 ile, gecen cumartesi 56 idim.

Yazin 54u görmüştüm.

Hedefim 53.

If yapiyorum genel olarak. Arada tatil haftalarim oldu. Regl haftamda da biraz daha rahat takiliyorum. Sonraki haftalar daha uyuyorum plana.

En büyük fark, cok ciddi hareketliyim eskiye nazaran. Kalori cok dusmuyorum ama dengeli beslenmeye onem veriyorum. Muhakkak sebze/salata bulunur menulerimde.

Tek ogun mu yaptin?
Sabah kahvaltiyi yazdim diye yazmamistim. Soyle duzelteyim:

12:00 Kahvalti
Mantarli omlet, salatalik, domates peynir

15:30 Ara
Kahve

19:30 Aksam
Haslanmis tavuk, salata

30 dk yuruyus. (sporu artiracagim, kaslar alissin diye ilk gunler kisa tutmak istiyorum).

Benim neredeyse 1 yil dolacak, ocak sonunda girmistim takima 68 ile, gecen cumartesi 56 idim.

Yazin 54u görmüştüm.

Hedefim 53.

If yapiyorum genel olarak. Arada tatil haftalarim oldu. Regl haftamda da biraz daha rahat takiliyorum. Sonraki haftalar daha uyuyorum plana.

En büyük fark, cok ciddi hareketliyim eskiye nazaran. Kalori cok dusmuyorum ama dengeli beslenmeye onem veriyorum. Muhakkak sebze/salata bulunur menulerimde.
Maaşallah diyeyim.🧿 Hedefe çok az kalmış darısı takımdaki kalanların başına. Hareketli olmak çok önemli ben şuara ittirgeçli kaldırgaç tadındayım ağırvasıtaya döndüm.

Kuchisabishii Kuchisabishii zeynepcim sen nasılsın nasıl gidiyor diyet? Biraz önce kitap kulübüne yazdığını gördüm oblomov okuyormuşsun. Bende geçen gün bitirdim ama Ocak ayında başlamıştım 🙄🙈🙈 bir türlü bitirememiştim arada kaç tane kitap okudum 😂😂 dedim tam benim ki de oblomovluk oldu sene bitmeden bitirdim şükür 😂
Hep bir kosturmaca icindeyim 🥲 aksam yemegi sonrasi sakinlesiyor durum. Ozamanda koltuga yigiliyorum elimde kitap ile.
Diyet hala dengesizce 😒
Tam Oblomovluk olmus cidden 😂 nasil Ama, guzel degil mi kitap 🤭

Sen nasilsin ?

Gunaydin kizlar.
Tam kacak hissediyorum kendimi 🙈

LadyMiami LadyMiami hayirli yolculuklar ❤️

kiz dedin ya misafirim var diye, beklemedik biz seni zaten :KK48:

ben bugun de omad yapicam,
yarin cocuklar evde, normal ogun yaparim, persembe cuma da omad yapabilirsem toparlarim.
bu haftalik ama, hep ayni performansi beklemeyin he he :KK48:
regl sonrasi haftamda cok modumda oluyorum, degerlendirmem lazim.
Ama spor zor ya, cunku cok soguk hava :KK1::KK1::KK1:

kiz dedin ya misafirim var diye, beklemedik biz seni zaten :KK48:

ben bugun de omad yapicam,
yarin cocuklar evde, normal ogun yaparim, persembe cuma da omad yapabilirsem toparlarim.
bu haftalik ama, hep ayni performansi beklemeyin he he :KK48:
regl sonrasi haftamda cok modumda oluyorum, degerlendirmem lazim.
Ama spor zor ya, cunku cok soguk hava :KK1::KK1::KK1:
Yinede kacak hissediyorum 😂
Menu yazmadim detox yapiyorum diye. Bugun yazarim. Haftasonu ile ayni. Cumartesi yazdim galiba
Ya pazar hastaneye kaldirilan hastam vefat etmis 1saat once. Esinin yanina girecegim. Iyiki maske takiyoruz yine. Oglu bilgilendirmeden bisey soylemek istemiyorum :( cok uzulecek Adam.

Evet cok soguk hava 🥶
Omad ile kolay gelsin 🥲 canim OMAD

o yaptigin sporlara, sabah aksam pizza yedim yazsan gikimi cikarmam ben :KK48:

hosgeldin.
bana menu paylasmayabilirsin dedi kaptaniskom :KK19:
Sabah akşam pizza değil ama artık kahvaltıda ekmek yiyorum 2 dilim. Akşam yine yok. Karbonhidrat oranını ayarlamaya çalışıyorum gr hesabı yapmıyorum artık. Sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme için mutfak terazisini kaldırdım. Yoksa her şeyi gram gram ölçüyorum bana iyi gelmiyor 😀

Back