• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Videolar ile pek motive olamiyorum 😑

Suan en mantikli Bos gunlerimde sabahdan yapmak sporu. Dedigin gibi erken kalkiyorum zaten.
Carsamba direk Eve geliyoruz. Carsambayi o gune ayirsam Birde bu haftasonu bosum. Haftada 3gun diye baslasam ne iyi olur.
Yoga yapman cok guzel. Ben onuda surduremedim.
Salonlar kapandimi sizin orda ?
Burda vakalar cok artti ilk defa. Is de yine maske takiyoruz. Haftada 2gun test Vs. Yakinda salonlar da kapanir. Guya Crossfit e baslayacaktim ocakda
Nerede yasiyorsunuz? Yurtdisi mi?

Okul isini naptiniz canim
4. Günümüzdü bugün orada bekleyeceğime emin olduğu için daha rahattı dün sınıfta 5 dk dueurken bukez yanımda sadece 5 dk durdu 2 saat boyunca hep sınıfındaydı benide kapıdan kontrolleri daha azdı. Haftaya kadar buşekilde bekleyeceğim haftaya pazartesi yada salı 1 2 saat bırakıp çıkacağım. Bugün umutlandım gibi biraz sabah evden çıkışlarımız hala çok fena okula gitmemek için kıyafet beğenmez ayakkabı beğenmez herşeyide yeni aldık onun zevkine göre kayıp olan benim bile unuttuğum tacını arıyor 1 yıldır gören yok o tacı onsuz gitmemler falan benim sarıkantaron çayıda biyere kadar tutuyor yeeteerr oldum sabah okula gitmemek için yaptığının farkındaym bakıcı gelsin ozaman eve kızım dedim yok yok anne okula giderim ben dedi ama yani canımdan bezdim noktasındaydım evden çıkamadık saat 8buçukta okulda olmalıyız 9buçukta ancak çıktık evden

4. Günümüzdü bugün orada bekleyeceğime emin olduğu için daha rahattı dün sınıfta 5 dk dueurken bukez yanımda sadece 5 dk durdu 2 saat boyunca hep sınıfındaydı benide kapıdan kontrolleri daha azdı. Haftaya kadar buşekilde bekleyeceğim haftaya pazartesi yada salı 1 2 saat bırakıp çıkacağım. Bugün umutlandım gibi biraz sabah evden çıkışlarımız hala çok fena okula gitmemek için kıyafet beğenmez ayakkabı beğenmez herşeyide yeni aldık onun zevkine göre kayıp olan benim bile unuttuğum tacını arıyor 1 yıldır gören yok o tacı onsuz gitmemler falan benim sarıkantaron çayıda biyere kadar tutuyor yeeteerr oldum sabah okula gitmemek için yaptığının farkındaym bakıcı gelsin ozaman eve kızım dedim yok yok anne okula giderim ben dedi ama yani canımdan bezdim noktasındaydım evden çıkamadık saat 8buçukta okulda olmalıyız 9buçukta ancak çıktık evden
Cimcime ugrastiriyor :)
Bugun daha iyi gecmesi,iyiye isaret

Menüm
Kahvaltı 10.00
İki ısırık avcı böreği

Öğle 13.30
2 kepçe mercimek çorbası
Bir pors iskender (pidesini az yedim)
200 ml cola

Akşam 18.30
20 25 tane mezgit
200 ml şalgam

Ara 20.00
10 tane çilek
1 kare beyaz çikolata

Cimcime ugrastiriyor :)
Bugun daha iyi gecmesi,iyiye isaret
İnşallah iyiye işarettir bizimki emin gitmeyeceğimden o yüzden rahat takıldı gibi geliyor bana.. Aahh hayallerim vardı onu okula bırakıp avm gezecektim açık hava avm var yakında girdinmi 20bin adım yapıyorsun eğlenceli gezmeceli günler hayal ediyordum spor salonuna yazılacaktım sinemaya gidecektim.. şimdi kreş köşesinde kitap okuyorum. Kitabı da hep unuttuğumdan ilk defa e kitap denemesi yaptım yakında gözlük kullanmalık olurum hala gözüm ağrıyor :))

Selam kizlar menum
Sabah öglen tek ögunde1 tam pizza yedim 😭
Aksam 1 kase yoghurt 1.5 avuc leblebi bitki cayi ile
Spor ;30 dk bölgesel
45 dk zumba
Acim suan Alys Alys nasilim ama kurtardim gibi ☺🙃

Kuchisabishii Kuchisabishii Sporu sabah yapmak öğleden sonrası için kaçamak yapma işinede engel oluyor ben de sabahları yapmayı seviyorum tüm gün boyunca zaten 300 kalori yaktım sabah okadar uğraşıp bu çikolatayı kısırı vs yiyemem diye daha rahat otokontrol sağlıyordum. Ve o gün müthiş enerjik geçiyor

Şudaki tad hiç bişeyde yok🤪
Günaydın çıtırlar. On yüzbin milyon kalorilik kahvaltı yaptım pişman değilim:KK9::KK9::KK9:

Eklentiler

• 9C297929-4372-4343-A76C-2C3F67886F04.jpeg
    9C297929-4372-4343-A76C-2C3F67886F04.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 22
Back