• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

İnşallah iyiye işarettir bizimki emin gitmeyeceğimden o yüzden rahat takıldı gibi geliyor bana.. Aahh hayallerim vardı onu okula bırakıp avm gezecektim açık hava avm var yakında girdinmi 20bin adım yapıyorsun eğlenceli gezmeceli günler hayal ediyordum spor salonuna yazılacaktım sinemaya gidecektim.. şimdi kreş köşesinde kitap okuyorum. Kitabı da hep unuttuğumdan ilk defa e kitap denemesi yaptım yakında gözlük kullanmalık olurum hala gözüm ağrıyor :))
Kuzenim de cok zorlandi minimum bikac ay disini sıkman gerekebilir canim ama istemese bile mutlaka götür hergun aslinda orda da cok egleniyodur kesin

Aksam tatlisi sizde her gun oluyor galiba.

Kilo vermeni kotu etkiler, zaten biliyorsun, bu konuda bir plan yapmaya calis. Tatlisiz olmaz diyorsan mesela sadece cikolata olsun, veya ev yapimi olsun gibi sinirlandir kendini.
Ya şöyle simdi tek ogun besleniyorum vermek istedigim kilo da 3 4 kilo o yuzden cok kasmıyorum acikcasi birde regl yaklasti

Hep bir kosturmaca icindeyim 🥲 aksam yemegi sonrasi sakinlesiyor durum. Ozamanda koltuga yigiliyorum elimde kitap ile.
Diyet hala dengesizce 😒
Tam Oblomovluk olmus cidden 😂 nasil Ama, guzel degil mi kitap 🤭

Sen nasilsin ?
Kitabı beğendim baya keşke sonu farklı olsaydı oblomov şaşırtmadı 🙈 valla 3gündür benim diyet iyi gibi ama bakalım 😬 reglim geliyor o zaman yeme ataklarım çok oluyor onu atlatırsam tamam 😂 ıf de kafam daha rahat oldu öğün sayısı az yaa yedim bitti aklıma yemek gelmiyor önceden ara öğünlerde neler yiyeceğimdiye düşünüyordum sürekli ve daha çok acıkıyordum sanki

Selam kızlar Salı menümü yazamamıştım
9:00
Hindancevizi yağlı filtre kahve

11:00
1 haşlanmış yumurta, 3 parmak kadar beyaz peynir, 1ceviz, 3-4 yeşil zeytin, 1 kuru kayısı, yeşillik, 2 adet wasa

14:30
Filtre kahve, 1 tane nesfit bar

18:30
Fırında balık, salata

Su: 3lt
Spor: 45dk yürüyüş
12000adım
Kuchisabishii Kuchisabishii

Bugun değişiklik yapip sabah ve akşam ogunu yapacagim bakalim.

Menu paylasayim simdiden Kuchisabishii Kuchisabishii

08.30
Aksamdan yulaf hazirladim, sut ve yogurt ile 100 ml yulaf. Sabah ustune 1 muz, kabak cekirdegi ve bitter cikolata ve 1 tk bal ekledim

13.00
Kremali kahve

17.30
1 buyuk tabak karasimsek
1 buyuk kase salata

Spor yapmicam bugun, adimlarimi gece paylasirim.

İyi akşamlar...
Dünkü menüm
17:00 etli nohutlu yemek orta boy tabak,salata
1 yarım yeşil elma
3 litre su 4 kupa kahve
2 mil leslie

Bu günkü menüm.
17:00 fırında hindi yanında sebzeli sote. Salata.
Yarım muz.
3 litre su
2 kupa kahve
3 mil leslie

İyi akşamlar...
Dünkü menüm
17:00 etli nohutlu yemek orta boy tabak,salata
1 yarım yeşil elma
3 litre su 4 kupa kahve
2 mil leslie

Bu günkü menüm.
17:00 fırında hindi yanında sebzeli sote. Salata.
Yarım muz.
3 litre su
2 kupa kahve
3 mil leslie
Tek öğün mü besleniyorsun? Ben de bu oburluğumu dizginlemek istiyorum. Tek öğün hem ekonomik de olurdu:KK45:

Back